Asså vad är det för fel på mig? Jag är stressad redan nu inför imorgon. Helt i onödan! Ska jobba till kl15, sen hem och hämta grejer och möta upp Stina en snabbis, och sen har jag verkligen gott om tid att hinna till middagen i Tyresö. Men jag är ändå stressad? Eller typ en klump i magen. Har massa saker som jag ska ha med mig, vore ju rätt jobbigt om man glömde nått hemma. Ska lägga alla nödvändigheter färdigpackat i en väska vid dörren. Då släpper nog klumpen i magen lite. 

Just nu kollar jag och pappa på Van Helsing. Så sa jag:
- Fan va bra den här filmen är!
- Det är bara för att Hugh Jackman går runt utan tröja ju
- True

Äter Keso i mängder nuförtiden. Hakat upp mig på det!
Keso på macka. Keso till maten
Keso med smulat knäckebröd i plus salt och peppar
Keso med grönsaker, som på bilden.

Keso for president!


Skriver ni dagbok? Det gör jag. Har gjort sedan lååångt tillbaka. Har två dagböcker som är färdigskrivna från högstadiet. Då skrev jag verkligen varje dag! I 6an och 7an handlar det flesta inläggen om vad jag gjorde i stallet den dagen, haha. Andra inlägg är helt kärlekstramsiga och handlar om hur "jag tror han-snygga-killen tittade på mig idag", eller "idag hälsade snygga-killen på mig!". Kärlek i högstadiet var ju typ det, ögonkontakt, en hälsning, en puss. Sen i 8an och 9an så blev det ju lite mer avancerat, och allt sånt har jag detaljerat beskrivet i mina dagböcker. Första kyssen, även första fyllan, första cigaretten och verkligen ALLT sånt. Allt finns med i mina dagböcker, nedskrivet med mina egna ord. Inte intressant överhuvudtaget för andra, men för mig så var det min värld.

Jag har en dagbok nu också, men den skriver jag inte lika flitigt i. En sak jag aldrig gör dock är att gå tillbaka och läsa gamla texter, inte förens hela boken är slutskriven. Har kanske 40 sidor kvar på min nuvarande dagbok, och den har jag haft sen halva 1an tills nu. Hela gymnasietiden! Önskar att jag hade skrivit lika detaljerat som i högstadiet, men det är någorlunda mycket iaf. Ska bli askul att läsa den! Jag har skrivit om massa spännande saker i den, skrivit på fyllan har jag gjort också haha. Vad jag tyckte om klassen i början till att vi tog studenten. Lång resa. 

Det är skönt att bara ordbajsa. Ut med allt. Behöver inte vara sammanhängande osv, bara bajsa ut alla känslor. Riktigt stimulerande för sinnet faktiskt. Ger ett lugn.


Lars Eriksson, från Idol. Älskar den här låten!


Blööö.. Trött cheyy. Kvällen började fantastiskt bra på Woken med alla brudsen. Skulle egentligen kunnat vara kvar där ett par timmar till, tycker om att sitta ned med babesen och snacka goja. När vi drog oss mot Berns så var kön redan säkert 100m lång, sinnessjukt. Vi krigade oss in iaf! Inget inträde och gratis garderob, awsome. Dansade tills det brändes i benen! Dock hade jag förväntat mig att träffa på massa bekanta ansikten, men icke. Lite synd, men det blev en bra kväll ändå! Käkade som aldrig förr när jag kom hem, var så satans hungrig! Skulle ha varit på UM Odenplan kl 08.30 imorse, får ta det imorgon istället. Ska dra mig mot Ica och köpa mat nu. Tjing tjing!


Jamenvisst, En Måndag I Månaden kör ikväll på Berns och det är väl la klart att man ska dit.
Det blir jag, Bella, Filippa, Johanna och Kim. Tjillevipp!



See-through spetstopp från Lindex (tro det eller ej!)
Brosch från Åhlens


110 slingor som är brun/blond blandade efter min hårfärg. Isatta med kreatinvax.
Håller upp till 3mån. Love it!






Slutade inte allt för sent på jobbet idag, skönt det! Drog hem till Kim efter jobbet och gjorde egen sushi tillsammans med Bella, Filippa, Sara och Nicole, den ni! Och gott blev det också! Lite te, morötter och dipp på maten och så kvällen fulländad. Pörfekt.


Filippa och en liten Frasse som sussar sött♥


Förstår att ni bara lääääängtar efter att veta vad jag fick i julklapp!! Erat liv cirkulerar väl kring mig!!! Eller... Njaa, hursomhelst så kommer en liten sammanfattning av mina julklappar 2010!

x En jättefin klocka från bror min♥
x Myskoftan med bollar, mihih jag är fan kär
x "Desicion Points" av George Bush, ska bli jäkla spännande att läsa den
x Filmen "Trolltyg i Tomteskogen", så bäst! Nostalgi!
x 7 biobiljetter hehe
x Strumpor, yeeey
x Enorm tekopp
x Pengar
x Kalender
x Mitt älskade dyra schampo, slipper jag köpa det själv hehe
x Gåva till Unicef i mitt namn
x Presentkort på Uggs och Hunter♥♥
 
Vad mer vad mer....
Ska gå på valfritt evenemang med pappa, lutar åt att gå på derbyt i Januari faktiskt!... Så blir båda nöjda. Och till mig själv gav jag en hårförlänging som utfördes imorse!!!! Wiiiieee jag har långt hår :D Ska fota sen, skitnsyggt blev det!

Två av tre julfirande klara! Har ett julfirande kvar, som förmodligen blir på onsdag.


Ja. Fuck alla julhatare där ute. Om jag kunde skulle jag mysa med släkten och äta sjukt mycket god mat varje dag. Jag älskar julen, och jag älskar familjemys. ♥


Föresten! Hade ju världens bästa start på dagen igår.
Brunch på Sirap i vasastan med fina Sara! Sånt ger en energi!♥
 


Igår handlade jag och pappa ALLA julklappar. Vi var inne i ett riktigt effektivt flow, blev klara på endast 3 timmar! Jag vet de flesta av mina presenter, men det gör mig ingenting. Jag behöver inte bli överraskad, bättre att få saker som jag faktiskt har använding av. Är väldigt nöjd med mina klappar till familjen också, lyckades riktigt bra i år :)



Måste bara skriva en liten rad om gårdagens taxichauförren försten! Jag och Ivar lämnade av de andra i Slussen och så gick vi en bit på Skeppsbron i snönatten, det var mysigt. Sen hoppade jag in i en taxi, och jäklar vad jag blev nervös snabbt! Chauffören satt typ 1cm från ratten, med båda händerna högt upp på ratten i ett stadigt grepp. Han satt verkligen med ett sånt grepp som man brukar skoja om eller överriva om. Fyfan. Vi sladdade sjukt mycket, och så sa han "oj" hela tiden. Jag var livrädd! Men hem kom jag!



Bik Bok



Det är en stor fördel att ha en mamma som jobbat som frisör. Ikväll ska hon få göra slingor på mig för att ljusa upp håret lite, börjar bli så mörkt och trist. Jag är för övrigt sjuuukt sugen på en riktig hårförlängning med kreatinvax-slingor. Elinor känner en proffesionell stylist som sätter i 150st slingor för 1200. Det är sjuukt billigt, jämfört med salongspriser som ligger på ca 2000kr och uppåt. Får se hur det blir, kanske julklapp till mig själv iår?



Köpte en silkesblus från Åhlens som jag ska ha på julafton tänkte jag. Benvit/rosa med lite spets, jättesöt! Får se hur jag ska göra med nyårsklänningen... Älskar den jag beställde hem från Elise Ryan men den kanske är aningens för kort.. Den är lite mer vår/sommarklännings.längd med ett par skjorts under. Har ju 650kr på H&M så kanske köper med nån enkel svart klänning. ELLER så köper jag den där snygga lila silkestubtopen som jag såg idag. Hmmmm babbel babbel. Nu ska jag äta Skogaholmslimpa, haft cravings på det hela dagen.


JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST.
Ja, det kanske låter skrytsamt, men fyyyfaaaaan vad jag är bäst!!!

Jag var tvungen att komplettera lite på en hemtenta som vi hade inlämning på för nån månad sen. Kändes lite jobbigt, men eftersom betygsnittet var D så kändes det ändå bra att jag fick en chans till högre betyg. Och OM jag tog den chansen!! Smackade på och landade ett C!! Av 145 skrivningar var det endast 20 pers som fick C!! Sen var det ca 20 pers totalt som fick B eller A. Så jag är bland de 40 bästa av 145! 

Fan va nöjd jag är. BÄST ÄR VAD JAG ÄR!!!! Som jag har slitit. Det lönar sig att lägga ned extra arbete!!




Såååå, nu är jag klar med att vara självgod! Nu blir det lite Greveholm och sen snaska kudde. Godnatt!♥


Lördagens middag, på jobbet. Möööms.


Känner mig tom. Trött. Förvirrad. Fick höra av en killkompis igår att det syns på mig, och det värmde ändå lite. Att folk faktiskt bryr sig om en. Sånt uppskattas verkligen.

Istället för att stanna upp med allt och gömma mig under täcket tänker jag istället ta itu med allt i mitt liv. Jag ska fixa alla sista grejerna på kursen, och jag ska njuuuuta när det är över! Jag ska börja träna regelbundet igen, och verkligen följa upp på hur resultatet blir. Jag har fan gymmet på samma gata som jag bor på, det handlar bara om att jag varit lat och tränat lite då och då istället för att ha ett ordentligt träningschema. Nya rutiner, let's go.


Idag har jag träffat en tjejkompis som jag inte sett på hur länge som helst. Vi träffades på språkresan till Californien när vi va typ 16år, och vi fann verkligen varandra. Hon bor i Luleå så det är en hel process att ordna träffar. Hon är hursom en underbar vän, väldigt mysigt att ses igen!

Johanna, jag, Fia och Norea


Träffade på cyklande poliser i vid vårt campus i Whittier



Vi såg "Mamma Mia" på biopremiären. Bara vi i salongen, alla dansade och sjöng med hela filmen



Här fick vi skjuts av en gubbe som åkte runt på campus med golfbil!



Och slutligen min favoritbild på mig och Luuule! Alla kallade henne för Luleee
och jag hette Vasa. Haha! En av de bästa resorna i mitt liv ♥


Fasen va skoj. Ses i dimman, tjarråå!

Tiden går så sjukt snabbt. Minns fortfarande dagen när han åkte som om det var igår, och nu är han redan hemma igen♥. Sinnesjukt. Känns sådär bittersweet på något vis. Så glad att han äntligen är hemma, men känns pissdåligt att han åker igen om bara 2 veckor. Tanken ligger lixom och gnager jämt.. Ångest. Blä. Va deppigt det här blev då.

Kan berätta lite om min morgon, lite roligare! Klockan 06.50 satt jag på en buss påväg mot Arlanda, och han hade ingen som helst aning om att jag skulle vänta på honom på Arlanda. Jag hade tidigare sagt att jag inte hittade någon som kunde skjutsa mig, så att jag inte kunde vara där när han anlände. Han smsade så fort han hade landat, och skrev "hoppas jag inte väcker dig nu" så jag lyckades riktigt bra med min bluff! Han blev jätteglad när jag smög fram, verkligen helt chockad. "Näää??? Näääää???". Min masterplan fungerade hehe! Känns som att vi precis hade en såndär upplevelse som man aldrig kommer glömma♥



Chillpose


På söndag ska jag ut och shoppa, wiiie!


Med svart kavaj över. Detta blir bra!

Chiffon Dress With Lace SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM


Åh vilken jättebäst helg jag har haft!

I fredags jobbade jag i sumpan, och sen hade jag Idolmys med mamma♥ Så skönt med hemmakvällar ibland! Igår jobbade jag hockey, och sen var jag på Debaser Medis med Saga och Niklas och såg Daniel Adams Ray. Åååååååååååååååååhhhhh va braaaaa!!!! Sjukt bra var det! Vi mötte upp Oscar, Henning och några fler lite snabbt, och efter det åkte jag till Saras 19års fest i Tyresö. Skoj det med! Jag och Kimsan traskade hem runt 5-snåret, en himla spännande vandring! Där gick vi i vintermörkret, två fulla och glada sångfåglar♥

Vaknade upp imorse i Kims säng, åt nudlar och sen for vi in mot stan. Kim skulle jobba och jag skulle fika med Fanny. Hon åker iväg till Asien i 3 månader om 2 dagar, lyllos säger jag bara! Skulle också gärna slippa kylan nu. Men som det ser ut nu blir en en thai-trip nästa höst, det ser jag verkligen fram emot!

Jag tog en kula för dig, men fick inget tillbaks.
För dig ska jag göra det tusen gånger om


Varför utsätter jag mig själv för äckliga skräckfilmer?? Speciellt Saw-filmerna, varför tvingar jag mig själv att titta när jag vet att blir rädd och typ spyfärdig? För att inte tala om att bli paranoid. Kände mig förföljd hela vägen hem från tunnelbanan. Tönt man är va! :D Hade inga problem alls med skräckisar när jag var yngre, det är nu på senare år som jag blivit mesig. Jaja, så går det när man låter killarna välja film. Det var hursomhelst mys med mini-högstadie-reunion♥

Haha sötnosar. Fan vad jag saknar min gamla mobilkamera buhu


Strax kommer Nisse o Petrus hit! Vi tänkte köpa med take-away thai hem till mig och sitta här hemma och gluffsa i oss. MUMS. Det viktigaste som vi ska prata om idag är nyår! Inte lång tid kvar alls till nyår, så nu gäller det att planera. Hemmafest, i så fall var? Amba? Pure? Ja, det finns en hel del alternativ. Jag är riktigt taggad redan nu!! ♥


Daniel Adams Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt



Kims hund Bronx är en demonhund!!


Pappa kom och hämtade mig igår runt 23, jag var sjukt trött. Kom hem, lade mig på soffan, fick mat och sen somnade jag. Vaknade 16.30, hummm.... Så det var den här söndagen! Nu blir det middag(frukost), och sen ska jag plugga lite.

Folk som hävdar att dom har världens bästa pappa vet inte vad dom pratar om


Blev en afterwork igår som slutade med mys i Oscar säng! Oscar och tre blondinder, helt okej kväll för honom! Jag sov två timmar och åkte och jobbade i sumpan. Rätt trött men det gick bra änå, lugn dag i cafét och så jobbade jag med Elle. Övertrötta och hyper båda två, bara garvade åt allt.

Nu är jag för trött för att sitta hemma, så lördagsplanen blir att åka och möta upp Kim och sen se var kvällen leder. Todelooo!


Jätteförskyld. Ska jobba dubbelpass imorrn och jobba lördag. Jag vill inte, buuuu..... Inte mkt att göra åt saken. Dricker c-vitamin, äter diverse vitamin piller och hoppas på det bästa. 


Jobbade hockey i tisdags, och så blev det en afterwork som för mig, Kim och Skurken slutade med filmmys i Kims soffa. Sen dog Kims möss xD Onsdagkväll spenderades med Kim och Donkenmamma, mys!♥ Jag och Kim körde på världens bästa filmmarathon, nämligen Underworld-filmerna. Åh så bra dom är! Kate Beckinsale är ju bara för snygg, ingen bang på henne! Tjockade i oss massa onyttigheter oxå, mihihi. Ikväll blir det middag för att fira att pappsen fyllt 50år. Vi ska på La Cucina, en italiensk favorit på Södermalm. Blir en bra kväll!



RSS 2.0