Igår jobbade jag och Kim ett par timmar, och sedan åkte vi på M08 skivan på båten Borgila! Vi röjde dansgolvet från start till slut!! Helt genomsvettiga på slutet, hoho! Drack bara en cider igår, oj oj! Inget drickande, bara dansa dansa dansa! Runt 02 tog vi en sväng förbi Spitfire och hälsade på Curt och Stoffe som stod bakom baren! Konstig syn att se honom jobba där, brukar alltid vara han som sitter i baren med en bira. Men icke! Jag och Kim hade ett trevligt samtal med vakten om det här med att tjejer kissar två och två, och om trattar med en snopp som tjejer kan köpa så dom slipper sitta ned! Sötis vaktis! Efter Spit gick vi hem till mig. Blev frukost på balkongen i solen imorse, myyyyys! Runt 11.40 idag handlade jag på systemet för första gången WIIHOO!! :D Kassörskan log lite åt mig när jag handlade 12 cider och en Bacardi, hon förstod nog att allt kanske inte riktigt var till mig hohoho!


Kim fick en fanclub igår på danslovet som hejade på när hon dansade!
Woop woop! Who's that chick?♥
 


Inviger mina nya pjucks på jobbet ikväll! Dom har "bollar" i sulan som skapar obalans, så att lår, rump och vadmusklerna måste anstränga sig extra för att behålla balansen. Kanonbra grej att ha på jobbet, då jag springer runt hit och dit. Få ut mesta möjliga av vardagsspring!



Satt och hade det helt fantastiskt bra i solen på Snaps med Kim, Johanna, Hannah och Charly♥ Några glas rosé och en solbränna senare så drog vi oss mot Kungsträdgården före lite glassätande. Mjukglass med nötkross, nom nom! Efter det åkte jag hem för ett klädbyte. Invigde en nyköpt leomönstrad klänning och mina svarta snygga heels! Jag och pappa tog en taxi till Rival och drack några glas Prosecco. Rullade vidare till en italienare på Söder, Portocervo, där vi mötte upp mammsen, bror och Kristin!♥ Hade en helt underbar kväll, mycket mat, mycket vin, mycket trevligt sällskap! 

Imorgon ska jag firas ännu mer, släktkalas på dagen och grillmiddag på kvällen med snygga tjejer och sedan utgång! Och jag ska handla på systemet för första gången hihi! :D

Jag Sturk o Charly! Jag var barbent!! Sommar!!


Wihooo! Min fina nya telefon! Det är den från reklamen,
"He never turn me on anymore..". Helt förälskad!



20 ÅR IDAG!! WIIIIEEEE :D


Har alltid haft det jättesvårt med Håkan. Nu på senaste har det dock ändrats, och han dyker upp mer och mer på mina spotifylistor. Den här exempelvis gillar jag aaasamycket.


För jag vet att den här natten kommer döda mig
Oh oh ooh yeah
Om jag inte får va med dig


Enda sen jag började på Worldclass har jag haft den där känslan av att jag känner receptionisten. Ett så bekant ansikte. Idag föll polletten ned när jag var nere på gymmet. Det är ju Erik från Paradie Hotel. Tjoho!


Feeezzt!
Ikväll är den Ekonomiklassen på TG som ställer till med kalas. Jag ska ha kjol! En rosa!! Nu är det sommar! Skepp och hoj.



Min lammiscrush kommer vara där!♥ Tyvärr blir det oftast fel när jag ska visa intresse för någon som jag inte känner så bra. Nervös, stel, röd i ansiktet. Klassiker! Lovar att jag kommer springa och gömma mig när jag ser honom. Forever alone! </3



Varit fullt upp med jobb hela helgen.

Lördag spenderades i cafét, därefter middag hos faster Inger. Åkte sedan hem till bror och chillade lite, och sen hängde jag med Kim!♥ Kvällsprommis och sedan popcorn mys! Vi kollade på tv-serien The Walking Dead, massa zombies!! Skitbra! Satt helt fastklistrad till avsnitt 5, sen drog ögonlocken igen.

Jobbade söndag på Globen. Efter jobbet blev det lite mys i kajen i Gamla Stan med Kim och Johanna, och efter det åkte vi hem till Kim och fortsatte titta på Walking Dead. Waaa, sett klart första säsongen nu. Hoppas uppföljningen kommer snart.

Idag har jag också jobbat på Globen. Massa dötid, blir så trött av det. Just nu har vi påskmys här hemma med bror och Kristin!♥



Den typ av kille jag oftast dras till är (i korta drag) följande:

- Lång
- Mörkhårig
- Vältränad
- Dryg
- Snäll ibland

Efter att ha tittat på den hjärtekrossande filmen King Kong, konstateras nu att King Kong stämmer riktigt bra in på den här mallen. Typ♥


Fyfan vad jag mår som jag förtjänar idag. Blir helt ärligt så sjukt inspirerad och lockad av Kims nyktra livvstil en risig dag som denna. Blä. Kul hade vi igår iallafall!! Mysig lunch på en uteservering i Tanto, middag hos Hannah, uteservering på Medis, bowling på Marions (DET GICK SKITBRA FÖR MIG!! Jag är Drottning av Skruvarna) och avslutade med MASSA sprit på Spitfire. ÖööÖöÖöööööÖöööhhh....

Nästa vecka blir det utgång tisdag, torsdag, fredag och kanske lördag. Ska ta det riiiiktigt sparsamt med alkoholen.

Idag ska jag städa lite hemma, sola, köra lite hemmagym och sen kolla på King Kong kl 19. Upp och jobba tidigt imorgon. Hadebra, det ska jag!♥


Charly, jag och Kim på Bara Ute i Tantolunden



Okej, det är en vecka kvar. Men jag ska firas lite idag iaf med globenvänner! Hannah fyller år idag, och då tänkte vi att smäller två flugor i en smäll och slår samman vårat firande. Så idag väntar en lunch på medis i solen med massa snygga brudar, och ikväll blir det utgång med hela ligan förhoppningsvis. Ryktet går att Kim vaskar Chardonay ikväll, kommer bli en sjukt bra dag♥


Kommer bo i den här tröjan i sommar




En av årets sommarplågor, redo att spelas sönder!



 



Om jag lyssnar när du pratar inte talar om mig själv
Om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll för skönhet finns inom oss
Om jag ljuger om sånt där
Om jag säger det går bra nu, men inte talar om mitt jobb
Om jag ger dig mina tårar, men är stark där du är svag
Spelar sweet home Alabama på en en lägereldsgitarr

Om jag är säker på mig själv men aldrig är för självgod
Om jag är alfaman i sängen, men aldrig bråkar


Var nyss nere på le gym med mamma. Vi är inne i ett jätteskönt flow! Nere och kör 3-4 gånger i veckan nu, vilken är kanonbra jämfört med typ 3 gånger på en månad i vintras. He! Så nu gäller det bara att hålla i det här. Imorgon MÅSTE jag hitta en garderobsstång! Har inget måttband/tumstock hemma så kan inte möta garderoben, men jag tippar på runt 80cm bred. Jag vill ha en stång som man kan snurra på sidorna så den blir längre eller kortare. Visst finns det väl såna? Eller är det här något jag hittat på i mitt huvud? Nåväl.. Imorgon fortsätter Jakten På Den Mystiska Garderobsstången.



Bild: Husohem.se


Jag och Ida glodde väldigt mycket på film när vi var små. Kommer ihåg när hon hade köpt filmen Signs, shit va vi tittade sönder den! Och Mumien, haha. Anywho, jag sitter nu och kollar på Skönheten och Odjuret - Den magiska julen, och det väcker så mycket minnen. Filmen väcker lixom som en smak i munnen. Vet att jag och Ida kollade på den tillsammans när vi var små, och den är banne mig lika läskig fortfarande. Kissar i brallen så fort Orgeln är med haha hjälp!


Gick upp i gryningen imorse för att hinna vara hos Polisen när de öppnade kl 09. Var framme 09.10, men då visade det sig att man kunde börja ta kölappar redan kl08. Jättelång kö redan. Suck. Jaja, fick sitta och stirra i vänterummet i ca en timma, och sen var det min tur. Så nu kommer mitt leg äntligen om några dagar wiho!

Efter det var tanken att jag skulle till IKEA och köpa en garderobsstång, meeeeen jag struntade i det. Tänkte att Åhlens kanske har något liknande. Gick in, kom ut med två filmer, en bikini och en bandau-bh. Heheeee....


Skitsnygg under ett svart eller vitt linne som är djupt i ryggen och på sidorna. Åååh!♥


Har haft en mycket fin dag med Sara
Strålande sol, lunch och massa prat. Idag blev det speciellt mycket prat om framtida studier. Det är så mycket att fundera kring innan man bestämmer sig, men samtidigt så ska man nog bara lita på magkänslan. "Tänk med magen", så säger pappa jämt. Så jag har altså hittat MIN utbildning, verkligen helrätt, men den är i Borås... Just nu känner jag att det spelar ingen roll, det är såå värt det. Den är EXAKT det jag vill jobba med. 180hp, såldes 3 år. Efter 160hp poäng basår(samt en termin praktik) tillges man en högskoleexamen i Offentlig Förvaltning och kan avsluta sina studier om man vill, men man kan också välja att fortsätta studierna med en inriktning mot informatik eller företagsekonomi samt kombinera med utlandsstudier. Dröm!

Anywho, nu ska jag och mamma dra och svettas lite på gymmet. Hade!



Jobbigt det ska vara att hitta en bra flygresa till Rhodos. Vill verkligen helst inte mellanlanda ensam, särsilt inte i Aten (fördomsfull tjej, hejhej!). De flesta billiga resorna som inte överstiger 7 timmar mellanlandar i Aten.. Blä. Har letat runt ÖVERALLT och jämfört priser och sånt, och nu kommit fram till ett val mellan Ving och Ryanair. Prisskillnad på ca 1900kr.

Fördel med Ving:
Direktflyg
Transfer till Rhodos stad ingår
Nackdel: Dyrare

Fördel med Ryanair:
Billigare
Nackel: Fattar inte om det är direktflyg? Det får man veta i den sista beställningsrutan, och då måste man ha betalat innan. Flygresan är på 6 timmar från Skavsta. Mellanlandning?

När jag googlar kommer det mest upp massa forum och trådar där folk varnar för Ryanair, om plötsligt inställda flyg och förseningar... Hum hum hum


Hei Blokkhen. Igår var jag full. Och glad. Och hade en helt fantastisk personalfest! Det kan ju lixom inte gå fel när man omges av underbaringar som man mår bra av♥ Dans, skratt, körslag, mata chefen med salta pinnar. Ja det var en riktigt bra fiesta med andra ord.

Runt 02.30 styrde vi skeppet mot Spitfire och härjade där i en kvart typ. Kul ändå! Jag var sjukt odräglig när dom stängde dock, satt kvar och smuttade på min cider och ville typ inte gå. Haha. Hatar när folk gör sådär, så fy på mig själv. Efter att Spitfire stängt åkte Sturk, Kim, Stoffe, Nico, Ivar, Tim, Markus och jag hem till Markus. Där bjöds det på öl och kebab, SÅÅ JÄVLA BRA!!

Kvällens höjdpunkt nr 1: Öl och kebab hemma hos Markus klockan fyra på morgonen
Kvällens höjdpunkt nr 2: Lutar mig bakåt i tron om att det var en vägg där, men det fanns ingen vägg och jag faller rätt ned i ett badkar hahaha

Sen gick jag hem. Klockan 08.15. I flipflops!



Rensar ut garderoben, så att man får plats för att shoppa nytt ehehehe! Ska ta bort två hyllplan och sätta in en pinne istället att hänga kläderna på. Loves it. Än så länge har jag fyllt en stor påse, blir kanske liter mer. Skickas direkt till Stadsmissionen wioo!



Fick den här fina av Kim, all the way from Thai.
Hon vet att jag har riktigt dille på ankare! Loves it.

Hoppet har jag kvar.


Hahaha så dålig rape! Om bara en person, en ynka person går
på den här lögnen så är jag sjukt nöjd!! :D


Huuuuuur bra är inte den här låten? Haft den på hjärnan hela morgonen. Har precis varit på le gym och på le solarieö, nu väntar fika med Kim och Johanna. Wiiie! ♥


Klick klick.. Klick klick klick klick... Klick klick klick. Klick!


Varit på lunchdejt på Tyresö Gymnasium idag. Åh så mys!♥ Denise, Issa, Emma, Petra och jag besökte våran favoritmentor Fredrik, och han blev såå glaaad! Så trevligt att träffa brudarna igen också. Efter lunchen åkte jag hem till D&P på en kopp kaffe och Pearl Harbour, och efter det en solskenspromnad. Vi planerade lite inför sommaren, jäklar va bra vi kommer ha det! Heja heja!


Hallondaquiries hela sommaren nom nom nom


Var precis på ett superbra spinningpass. Passet var bra, jag var bra. Bra! 

Det är viktigt att träna och vara den bästa versionen av dig själv, men känn aldrig att du behöver vara den smalaste tjejen i rummet för att vara den snyggaste. Låt din inre skönhet lysa igenom. Det är det vackraste av allt. - 
Kim Kardashian ♥




Igår var jag på min kusin Kims dotter Linas dop. Hon var så duktig, skrek inte en enda gång när prästen förde vatten till hennes huvud. Hon bara pep och snackade lite. "Rawr rawr rawr". Duktiga sötisen! Det var ett riktigt mysigt dop i Råsunda kyrka, släkt och vänner. Under dopet läste Kim upp en dikt som hon skrivit själv, då tyckte jag och mamma att det blev lite jobbigt. Tårarna bara sprutade, det var så fint :')

♥ Lina Linnéa

 

Fredagen höll på att sluta i tragedi. Varken Time eller Godissvampen hade Svanprinsessan på uthyrning. PANIK!!!! Vi hade ju pratat i flera veckor om hur mycket vi ville se den!! Vi gjorde en tårta i Svanis ära, "Rip Svanprinsessan" skrev vi på den. Ack så sorgligt. Men sen fick Ida en snilleblixt och sprang över till sin granne, och när hon återvände hade hon Svanis i handen!!! Ååååh lycka!! Cody, Anton och Whiskey tittade förskräckt på oss när vi började pipa och skrika av gläde. Åh lycka♥♥♥

Så det blev en helt underbar kväll! Tacomiddag, en hajfilm (som var riktigt spännande, och baserad på verkliga händelser omgomgomg hajar är onda varelser), Svanprinsessan, Snövit och de sju dvärgarna, ostbågar, popcorn och tårta!


True Grit var riktigt grym! En sån film som jag vill ha i samlingen när den kommer ut, att ta fram en regning måndag och titta på. Just nu ligger jag hemma och segar lite, skönt som attans. Chattar med Kimpa♥ Om några timmar ska jag hem till Ida på movienight, mys! Innan det ska bege mig en snabbis förbi H&M och köpa ett megasupersnyggt halsband för ynka 99kr, plus att jag har 50kr rabatt så då är det ju nästan gratis!



Ska bjuda pappa på bio ikväll! Således får jag välja film, men dealen är att den som inte bjuder ändå har VETO-rösträtt ifall man verkligen inte vill se just den filmen. Jag föreslog;

Justin Biber - Never Say Never. Veto. (Helt förståeligt)
Trassel 3D. Veto. (Också helt förståeligt)
Black Swan. Veto.

Jäkla svårflörtade gubbe. Men tillslut hittade vi något som passar oss båda. True Grit blir det!


I Lördags efter jobbet var jag på ett "Välkommen Hem Surprise - Party" för min ena bonusbror som varit i Sydamerika i typ ett halvår. Riktigt bra riggat i festvåningen på Grillska! Släkt och vänner. Sånt mår man bra av! På plats fanns även Bandet Concept Store. Dom är kompisar med Sebbe och med flera andra i deras vänskapskrets, och nu är dom ett framgångsrikt band. Riktigt grymma är dom också! Har ett unikt sound som klingar lite som en blanding av Hassle och Salem Al Fakir. Do love it!


 

Jag och Emma smider fantastiska planer! Hassle på Berns 19e april, kommer bli magiskt!





UPDATE: Fucking jävla 20-år gräns..... 9 dagar innan min födelsedag. Kom igen!!!! Vafaaaan



Blir så tråkigt för er att läsa ett långt utdraget inlägg om vad som hände igår, så tänkte punkta upp några godbitar om kvällen istället!

x Var på Bryggan och förade med Elle, Alina, Mickis och Josh. Var ju vårt stammiställe när vi precis fyllt 18, men inte varit där på hur länge som helst. Nostalgi! <3

x Alltid lika kul att lära australienare prata svenska! Kvällens ord: Snopp

x Josh fick oss alla att gå runt och säga "Maa maaaaaaan!" hela kvällen. Underbart!

x En snabbis in på Marions och Spitfire och hänga med de bästa! (Förutom Kimpa, åh vad jag saknar dig)

x Åkte gratis med Taxi Stockholm! Riktigt dum grej att hoppa in ensam tjej i en taxi när chauffören precis sagt att jag inte behöver betala, fy dej Elin. Han stannade utanför Ego, och så tog vi en cigg i hans bil hahaha. Med rutorna neddragna! Världens snällaste chaufför! 

x Tequila kl 02.35 är inte världens bästa idé 

x Kyssa DJ:n däremot var en bättre idé

x Träffade Dala och company, skoj! Stackars Craas fick hjärnskakning. Inte så oväntat dock!! Klantis

x Carro för över pengar från sitt sparkonto så att hon kan bjuda tillbaka en shot till mej. Det vara alltså värt att ta pengar från sparkontot för att vi skulle shotta. Carro prioriterar helt rätt!!

x Trodde att vi skulle till White runt treslaget, men vi hamnade på Lobby istället. Blev jättebesviken, ville ju till White o träffa hockeymums. Blev ändå nekad i dörren på Lobby så det var ju lugnt hahaha

x Satte på TVn på ganska hög nivå, i samma rum som pappa låg och sov i.

x Koka 1L thaisoppa kl 04.30 är najs. Häll i morötter, svamp och potatis. Ivar ringde under tiden, men jag tyckte att soppan var viktigare. Bra Elin, du är en fin vän du! Sen när soppan var klar så smakade jag bara pyttelite, sen somnade jag.

x Stort tack till pappa som alltid ställer upp, oavsett vad det gäller. Smått eller stort. Imorse pysslade han om mig när jag mådde lite dåligt. Kokade kaffe och fixade ägg till en slagen hjälte♥ 


AND THAT'S HOW THE COOKIE CRUMBLLLLLES!





Hade finbesök idag! Stina kom förbi och hängde en sväng, käka glass med jordgubbar. Åh så mys! Hoppas verkligen att vi kommer iväg till Gotland i sommar, vore så jeeeeekla grymt! Utgångar á la Stina o Elin slutar alltid bra! Raggar på kändisar(typ c-kändisar) för det mesta och styr limbo på dansgolvet! Vill ha sommar nuu, ta en liiiiten shot på Woken och dra ut o dansa wiie! ♥

På amba i sommras


RSS 2.0