Idag fyller jag 21år! Huuur gammal är inte jag? Åker nu till brorsan för lite lunchmyserier, låta Molly och Viggo träffas, kolla lite på Virres match och sedan bär det hemmåt för att köra middag och party med Stina! ♥

Idag har jag ALLT från London. Trosor, BH, tröja, byxor, jacka!

Har myst med Viggo hela dagen. Han är en smart valp och har redan lärt sig "sitt" och "ligg". Gos! Ska chilla hemma hela kvällen och kolla på film, tänkte jag. Mamma ska ut med några kompisar, så då får jag vara hundvakt! Imorgon fyller jag år :)) Det blir lunchmys hemma hos brorsan, och sedan utgång med Stina. Kjempetrevligt! 

Vi hade en utekväll i London som var mycket ovanlig. En fransman kom fram till oss under vår shoppingrunda på Oxford Street och bjöd in oss till en exklusiv nattklubb, där vi skulle få komma in gratis och dricka gratis. Allt vi behövde göra var att klä upp oss! Vi var lite skeptiska, men efter att ha googlat klubben så bestämde vi oss för att testa! Väl på plats var allt gratis, alla människor var välklädda och alla tjejer var drinkluder! Hela klubben bestod till stor del av typ 20 bord, och så fort det kom spritflaskor till ett bord så flockades tjejerna runt bordet i hopp om att få en gratis drink. Rätt sjukt haha! Vi hörde en beställning i baren också, vilket va en Peroni (ljus italiensk öl) för 16 pund = 160kr. Vattdafakk lixom. Det fanns inget dansgolv på klubben, vilket sög balle. Annars var det en kul grej att testa på! Påminde om Kallis viphylla, fast mer stelt haha!


För exakt en vecka sedan befann jag mig på Oxford Street. Antingen körde vi slutspurten på Primark just nu, eller så satt vi och åt middag på le Donk. Jag har inte hunnit blogga om resan, har haft fullt upp med min lilla miniatyrko!
 
I vilket fall som helst, jag har haft en helt magisk resa. Jag ÄLSKAR den här typen av semester; glida omkring, ostressa, shoppa, parta och goa vänner. Jag kommer aldrig lägga en krona igen på charter till partyort. Lägger hellre pengisarna på shoppingresor med god mat till London, Barcelona, Rom eller Paris. DET är semester för mig! 

En av de absolut bästa med resan var att få se McFly. Har aldrig betett mig så spralligt inför en konsert! Åh, helt underbart! Det kniper till i hjärtat av glädje och längtan när jag tänker på att vi faktiskt har VARIT DÄR. Vi STOD DÄR. Och SÅG DOM!! Haha helt galet! Det var helt underbart mysigt att åka med B&F och Kim. Strosa runt på stan på dagarna och bara vara. Underbara tider♥

Nu slänger jag upp lite bilder på en liten liten del av min 10.000kr shopping!


Den här outfiten är till en skiva med tema burlesque. Boom baby!

Imorgon åker vi till London!!!! Fett med tagg!! Lite halvstressad, fast ändå inte, typ. Har inget förberett. Ska hämta upp resväska från källaren idag, växla pengar och färga håret. Sen får det bära eller brista! Ska punkta upp en lista på de viktigaste grejerna att ha med, typ pengar, pass, p-piller och mobilladdare. Skulle man glömma något utöver det så kan man köpa det mesta på plats lixom.

Nu på morgonen har jag och Viggo varit ute och busat lite på innegården, så nu ligger han och gosar på soffan. Lillprinsen. Kommer bli lite hårt att åka ifrån honom ♥

Raaaaaaaawwwrrrr

Idag har jag haft min första heldag med Viggo, och det har gått så bra! Vi har varit igång sedan 06.30, käkat, kissat, lekt och sovit massor. Vi har även haft besök nästan hela dagen i olika omgångar. Kristin, Carro, Filippa, Kim och Camilla har varit över och myst med lilla Viggo♥


Igår var Victor, mamma och jag ut en sväng till Bromma Blocks och köpte saker till Viggo :)))


Såhär ser hans hörna ut än så länge. Lådan kommer fyllas på allt eftersom med leksaker och andra roligheter. Korgen kommer vi med all säkerhet behöva byta inom en snar framtid! Han kommer säkert tugga sönder den, men den påminner om korgen som han har hemma så det var därför vi köpte den.

TRE SMÅ DAGAR KVAR!!! :')))




Efter shoppingen åkte vi hem till Victor och Kristin så att mamma skulle få hänga lite med Molly. Första som händer var att Molly morrar åt mamma haha. Fail. Men lite skinka och förtroendearbete senare så låg Molly avslappnad som en liten vante vid mammas sida och ville bli kliad på magen. Man måste jobba lite med Molly för att få hennes förtroende, men jag tror att det där kommer vänjas bort med tiden faktisk. Sååå svårflörtad är hon inte!


 

Inledde dagen med att gå på Mocco med pappa. Åt en sviiiingod bakismacka med
chevré, rödbetor och parma. Dog.



Några bilder som jag tagit på fina söta Molly! Molly har godkänt mig och pappa, hon sprang glatt fram till oss och lät oss klappa henne. Började nästan gråta. Hon är så himla fin, och supersnäll! Än så länge är hon lite blyg, men det blir bättre och bättre för varje timma som går.



Fyndade den här superfina väskan på Stadsmissionen idag för ynka 40kr.
En perfekt partyväska som man kan slita med hälsan!



Fick med mig två filmer när jag var nere på Konsum nu också. En tillökning till Disneysamlingen, samt en av mina favoritfilmer of all times.

Spontanutgångar blir alltid bra! Hörde av mig till Kim runt kl.21, och en timma senare var vi på Skeppsbar. Längesen jag var där faktiskt, typ tre veckor! Väl på Skeppsbar bjöds det på fantastiskt äckliga shots. Fy.. Fan. Äckliga ända ned i tårna, men man vill ju inte vara oförskämd! Ehe. He. 

Efter lite snack fram och tillbaka med både Jesper och hockeyboysen om att dra till Stures så bestämde jag mig slutligen för att inte dra dit, för jag hade så mysigt med grabbarna på Skeppsbar. Ibland är det så mycket roligare att bara sitta och hänga.. och dricka bertzz! Vid kl3 drog vi vidare till Casino Cosmopol i hopp om att bli miljonärer hela bunten! Det gick lite sådär, kan man säga. Sjukt trevlig kväll iaf! Dök ned under täcket runt 04.30. 

Idag ska jag kolla på brorsans första fotbollsmatch för säsongen. Mystimes!    


Blev helt till mig nyss när jag såg den här på MTV. "Ron sjunger, va mysigt!!", tänkte jag. "Och vilken fantastisk röst!". Tog mig en google och insåg att det är ju inte alls Rupert som sjunger, tråkigt nog. Fin låt iaf!



Vaknade upp av att ha drömt en helt sinnesjukt mysig dröm om ett ex. Hade gärna sovit lite längre med den drömmen. Sovit 13,5h inatt, så jag var nog lite mer sliten än vad jag trott. Jobbat dygnet rund i princip senaste veckan, plus att jag aldrig riktigt sov ut efter utgången i lördags. Så det var förjävla skönt att sova ut!

Igår var min sista dag på el praktiko. SJUKT TRÅKIGT!! Skulle gärna stannat föralltid. Nu är iaf min ansökan till SU inskickad och klar, så håller tummisarna på att jag blir antagen!


Liten input är att jag inte alls har för avsikt att flytta till Jönköping. Ska gå in och ändra det sen!




Om ett par timmar blir det jobb på Hovet. Håller tummarna för att AIK går vidare till final! Undrar om den finalen spelas hemma eller i Brynäs då. Får ta och gooooggla på dät! Ha det! ♥

Jag har nu två dagar kvar på min praktik. Känns lite bitterljuvt. Skulle vilja börja jobba där på heltid NU, känner mig trygg i arbetsupgifter och jag älskar mina kollegor. Samtidigt känner jag många gånger att jag inte vet tillräckligt om vissa program eller om hur vissa saker fungerar rent generellt. Visst, sånt kan man ju lära sig på plats, men jag kommer hamna på en mycket bättre position i framtiden med en utbildning i ryggen. Lära mig alla verktyg ordentligt och lite mer generella saker. Kommer vara evigt tacksam för den här praktiken, som hjälpt mig bestämma mig för vilken typ av utbildning jag ska välja.

Utöver praktiken blir det även hockey imorgon och på torsdag. Jobba jobba jobba!

Lagom bakfulla satt jag och Stimpa på min soffa på söndagen och försökte tänka ut ett gemensamt aprilskämt. Tillslut kom vi fram till en fylletattuering! Jag är riktigt nöjd med vårt aprilskämt iår! Vi var väldigt ambitösa, måste jag säga. Vi skapade tattueringen genom bläckpenna och lite salmbärssylt. Tattueringsmaskinen är en hederlig gammal vinöppnare. Tycker att bilden ser rätt så verklig ut! 


RSS 2.0