Hej hoppla!

Nyss hemkommen från jobb. Jobbat på Friends nästan varje dag sedan 4e mars, och börjar närma mig 200h-sträcket. Såå himlaaaa sköööööönt med kosing, precis lagom till London också. Tihi! Har sedan sist roddat massor, jobbat Bajenfinal och Sverige-Irland igår. Det har allt som allt gått väldigt bra, och vi i gänget börjar få in en bra rutin och en bra uppfattning om hur mycket försäljning vi har. Känns superkul!

Imorgon kommer mamma hem också. Myyyys! :))


Hola!
 
Haaaaappp..Två veckor sedan jag sist tittade in. "Vad har du gjort för extremt intressant sedan sist, Elin?", tänker ni? Det ska jag allt berätta!
 
... Ja.. Jag har nog inte gjort något intressant faktiskt. Mamma har lämnat mig och Vigg the Pig och stuckit till Thailand i tre veckor. Kul. Kuuuuuul. Kul. Verkligen, Inte alls bitter. var ju bra -14 idag, inte så avis på henne nej.
 
Själv har jag mest bara jobbat! Jobbat med rodd på Friends och som Floor Manager under Mello. Det var ju faktiskt kanonkul, 5 av 5 toasters! Tänk att Robin vann va, vilken underbar skräll! Yooouuu ooooohhhh! Jobbar på även denna vecka med rodd inför helgens bandyfinaler. Samlar på mig massa bra timmar, och tillsammans med Mimmimus så går dagarna fort!♥
 
Nu när mamma inte är hemma och kan hjälpa mig med hundis så har jag min älskade underbara fantastiska storebror plus hans underbara sambo till hjälp med hundvaktning. Spenderade hela min söndag hemma hos dom. Vi kollade på Mello, gick på mysig långprommis med hundisarna och bara gosade. Dom bjöd även på hamburgare till lunch och lövbiff till middag, vilket fattig_tjej_91 verkligen uppskattade då jag lever jäkligt knapert den här månaden. Lever på billig mat, men det behöver ju inte vara dåligt för det! Typ som mina raggmunkar jag lagade idag!!!!!!!!!!!! Världens godaste raggmunkar gjorde jag aldeles själv!!!! Om nom nom!!!!!
 
 
Amen det var allt då! Himla spännande! Hej hopp♥
 
 
 
 
 

Februari passerade väldigt snabbt, och jag välkomnar mars med öppna armar! Har massor av jobb att se fram emot på Friends under denna månad, samt en del jobb på Globen också. Ska även försöka ta tag i min jobbsituation och börja söka nytt nu. Känner mig redo att ta ur tummen ur arslet och komma igång med en helt ny anställning. Heja mig! 
 
Happ. Annars då? Jobbade på The Killers konserten igår. Gick in o kikade lite på "Human" och "All theese things I've done". ME GUSTA. Jag vill också gå på konsert! Har ju Bieber att se fram emot i April haha. Kim, donkenmami, Mini-Kim och jag ska gå som gäster den 23e april, gråta och skrika oss hesa. Tihi. Eller alltså vi går ju bara för att Thea böööönade och bad om att vi skulle följa med.. Så var det...
 
I sommar kan jag se fram emot Summerburst med alla b-rudar. Ska bli magiskt, iår igen! I slutet av sommaren hoppas jag på att gå på invigningen av Tele2 Arena där Winnerbäck, Kent och ♥ROBYN♥ kommer uppträda under samma kväl. MAGI ALLTSÅ!
 
Nu ska jag avnjuta en kväll i soffan med Viggis och mamma. Börjar lukta lite utgång inför imorgon..
Hej!♥
 

RSS 2.0