Ansökte om praktikplats på SVT idag. Fick svar efter en timma. Sååå, vem är tjejen som som ska till Baluba imorgon..?? Det är jaaag Jaaag JAAAAAG!!!! :D :D :D Fick inte heltidspraktiken, pga att jag inte har körkort... Men har fått praktiktimmar på SVT-produktion och publikansvar. Mer än så vet jag faktiskt inte för tillfället! Första dagen är imorgon! Är så glaaaaad!! :D :D :D


Ja, det är ju inte så kul att vara magsjuk.

Kan inte göra någon av mina favoritsysslor; äta, sova, träna. Buuu!

Sola däremot. Det går bra. Ligga still, hålla käften och lyssna på musik. Kanon. Kolla på tv funkar också. Woohooo här var det va fest! Uää, jag är lite bitter :'((

Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Har kollat på den fantastiska 90-tals rullen Seven. Morgan Freeman och Brad, två favoriter i en film. Länge sen jag såg den, hade glömt bort hur den slutar. Älskar den där känslan av att se en film för första gången och bara bli totalt överraskad över slutet. Typ, Fight Club. Oväntad twist i slutet, I loves it. 

Sysselsätter mig för tillfället med att fila på de gamla photoshop kunskaperna! Tror vi hade kurs i det i 1an eller 2an, men glömt bort det mesta. Lite sitter kvar! Låtsas att jag är snygg och har jättelångt hår!


Haha här ser ni mina galna ps-skillz. Visst ser det äkta ut ;))  


Hade en kalaskväll i fredags! Jag och Sturk hängde på Sommar! och hade det svinbra! Träffade massa trevligt folk, nya ansikten och vänner. Bland annat hockeypojkarna, Von Schneiideer och en lågstadiekompis. När Sommar! stängde så tog vi snabba steg till Spit och hängde där sista halvtimman. Bra kväll!


Sturks kamera är skitjobbig, ibland har den två blixtar.
Så efter första tror man att bilden är klar, så var den inte det :PpPpp



Jaaaaag och en zebra!




Något är superduper fel i min kropp. Började känna av det när jag gick och lade mig igår. Första spyan kom runt kl 01. Mums. Hoppas innerligt att det bara är något kortvarigt. Har inte tid att vara sjuk. Blä.



Vet inte riktigt om jag tycker att låten är speciellt bra. Men det här uppträdandet är ju grymt!!


Pappa och jag gick ut på stan runt kl16, så vi hann med lite shopping innan alla butiker stängde. Jag fick bland annat den vita drömmen från Massimo Dutti på bilden nedan♥ Fick även Björn Borg underkläder och lite träningskläder. Efter det gick vi till Sergel för att se om det fanns någon kul film som vi båda ville se, och då blev det Red Riding Hood. Grym film! Filmen började 21.10, så vi hann äta middag, fika och köpa godis innan. Uppskattar verkligen sådana här dagar med pappa, och då är det inte shoppingen jag uppskattar, utan att bara få hänga med pappa. Är så tacksam över att jag har en sådan fantastisk papi♥ 

Ikväll blir det jobb, och sedan blir det Sommar! för hela slantet. Work all day, play all night!



Var på stan med pappa efter jobbet. Shoppat lite till oss båda, gick till ett favvoställe på Drottninggatan och åt moule frites mums mums mums, och sedan gick vi på bio. Såg Red Riding Hood, amagad va bra den var! Vi slog vad innan filmen om vem varulven var, kan säga att vi båda gissade fel. Dock listade vi ut vem det var när vi sett en del av filmen. Hihi! Gillade verkligen filmen, och är ju desuutom lite småkär i Amanda Seyfried.


Jag har många briljanta och smarta idéer! Men, som med alla genier så kan man ju inte riktigt lyckas jämt. Ungefär som igår. Rosa tröja på gymmet. Mindre smart!

Svettmonster


Kanonkul skiva igår! Fem av fem toasters! Träffade jättemånga söta kåmpizar, mycket trevligt =) Jag var wingman också, riktigt grym wingman!! Woohoo!


Bild från i Tisdags på mig och min lilla godis! 




Nu beger jag mig strax mot söder för att hänga lite med Matilde, och sedan styr vi skeppet mot skivan. Blev ingen utklädnad. Tråkig tjej! Ska nog bli grymt ändå. Klackarna på, eller huuuur Emma?? Nu koer vi. Ha det!♥




Kanske råkade... klicka.. hem.. ehe he



Ska på Stinas skiva ikväll! Tagg på det! Inte riktigt bestämt om jag ska klä ut mig än. Hade egentligen tänk klä ut mig tillsammans med en killkompis, men han köper inte mitt förslag; Juno och Bleeker, han är Juno och jag är Bleeker!! Skitbra idé ju! Jag vill vara nörd!! Men nej.. Så nu är vi är lite inne på Tarzan och Jane eller Blues Brothers. Vi får se helt enkelt!

Jag och Stimpalimpa på Söderkällaren i lördags


Jag änvänder ganska konstiga uttryck ibland. Ska bara redogöra ett uttryck, nämligen Trycka = Äta. Haha!

Idag har jag varit hos kusin Kim och pillat på lilla bebis Lina. Fyfan va hon är söt! Hon kräktes på mitt knä idag, men var ändå fortfarande lika söt! Bytte blöja också, men hon var söt ändå! Så himla kär i henne, min lilla godisgriiis. Hon har börjat skratta nu också. Hon skrattar åt allt. Äta gröt exempelvis, det är askul! Har massa fina bilder på teflånen, men bluetooth på datorn vill inte sammarbeta just nu buhu. Bjussar på en nattvisa istället. Ha det!


Somnar till detta. Hur fängslande är inte bilden..

Tryckt typ 6 bananer nu. Helt ivirigt dessutom. Det är fel på mig♥

Perfekt söndagsrulle. Nu blir det att somna till Ludovico Einaudi. Ha det! ♥


Jobbade 10 timmar igår, köpte med mat från thailådan till mig och pappa efter jobbet, åt, somnade runt 21. Såååå jävla skönt att sova!! Vaknade runt kl10 idag. Tog en kopp kaffe på balkongen med pappa och sedan gick vi ut på stan! Kollat butiker, fikat, lunchat, njutit av solen. Ikväll blir det nån smarrig middag och kolla film med pappa. Perfekt söndag! Wiie! ♥

Btw, jorden gick inte riktigt under igår va!


Hängde med Stina på Snaps. MYS! Mötte sedan upp Matilde, Chrippa, David och några av deras boyfriends på Söderkällaren. Sommar! var på tal hela kvällen, men så rann tiden iväg och folk blev otaggade på dyrt inträde. Istället drog grapparna till Collage där dom hade lista, men kunde inte fixa in oss. Alla kan ju inte va som OxidJ!! Så jag och brydarna drog oss mot Medis där det blev gyrosätande för 33% av sällskapet, och sedan skiljdes vi åt. Efter lite velande åkte jag tillslut till Sommar!, vilket var ett mycket bra beslut! Fick gå in för ringa 50kr, fick gratis passionfruktjuice i baren och hade a very good time! Vilken grej! Sjukt mycket folk, så kunde först inte ens se genom folkmassan vilket bås Niklas stod i men tillslut fann jag honom haha wiiie!

Nu ska jag väl sova en sväng, och sedan blir det jobb. Schackturnering i Globen. Helt ärligt lixom, why??!! Aja. Ha det! ♥    

Fullt ös medvetslös!

Ska möta upp Stimpalimpa om en stund på Snaps, och så kommer det droppa in lite mer folk allt eftersom. Vi kommer sedan bege oss mot Sommar! där Niklas spelar ikväll, wiiie! Attans vilken trevlig kväll jag ska ha! Alkoholfria drinkar och massa dans. Yeehaa! Ha det! ♥



I wanna dance and party tonight, I feel on top of the world with my lady,
I'm gonna rock your body all night, She makes me wanna sing la la la la


Har absolut INGET behov av jobb rent ekonomiskt i sommar. Tänker kicka tillbaka och leva på min feta välförtjänta skatteåterbäring. Har planer för Juni och Augusti, men då Peace And Love inte verkar bli av för min del så är Juli verkligen verkligen helt oplanerat. Känner jag mig själv rätt kommer jag bli rastlös. Hade väl plan på att jobba på pappas jobb, second hand eller cafét, MEN det lockar inte särsilt. Vill ha något nytt! Därför sitter jag och söker jobb, för skojs skull. Bland annat har jag sökt som hjälpreda i ett privatägt stall på Danderyd, hotellvärdinna i Visby på tre olika hotell samt servis/bar på en restaurang i Visby. Sitter fortfarande och söker, och tänke fortsätta skicka in ansökningar lite här och där, bara för att!  Det skadar verkligen aldrig att söka jobb, man måste inte tacka ja om man skulle få jobbet. Och ett "nej" dör man väl inte av!

Allt genom vakanser.se


Fan. Fan. Fan. Kanske inte skulle förväntat mig annat. Aj.


Nyss hemkommen från jobb och alkoholfri AW. Nemen!!!???

Efter en sväng på Snaps med Hannah och Sturk igår så for jag hem och myste hos Kimpalimpa! Romantisk middag á la advokado och skagen, samt pommes, bea och chicken nuggets! MMMMhhhhhh va gött!! Sedan spenderades kvällen med tecknad underbar film och ba allmänt mys. Sov typ PÅ Kim sen. Hehe!! Närhet, wooo!

Min fredag ska spenderas i solen hade jag tänkt, och sen gå på premiären av Sommar! och kramas lite med Niklas. Ska ju bli himla trevligt det! På lördag väntar dessvärre Schackfyran på Globen. Döda mig nu! Men det blir bra cash iaf. Börjar dock 8.30 så blir en nykter fredagskväll.

Ha det! ♥


Blev verkligen supen under bordet igår. Nästan bokstavligen! Började på Marions med Kim och Malin, och efter det drack vi inte så dyra drinkar på Spit. Mamma och hennes kompis kom förbi och hälsade på, fett kul haha!! Efter att dom gått så började det gå utför. Hannah och hennes kompis Calle kom, skoj! Fler drinkar, shots.. Gick förbi Harrys och hälsade på nån som Hannah kände. Mer shots.. Uäää! När klockan närmade sig halv tre gick vi till Soap. Hälsade på sötis-vakten från Oxid/Spit som jobbade där! Och sen en till shot. Usch. Hannah drog hem ganska snabbt, mådde inte riktigt på topp. Jag konstaterade att jag var asfull och hoppade in i en taxi. Var nog lika bra det! Vilket som, hade en riktig kalasmåndag!




Brukar för det mesta sova bort mina lediga söndagar, men inte denna inte! Mådde ju verkligen bajs pågrund av sömnbrist, men efter min promenad i regnet så mådde jag mycket bättre! Frisk luft och Radio1 i lurarna. Underbart! Promenerade neråt för Valhallavägen (Monopol oh yeah) och sedan en bit runt på Gärdet. Efter 1,5 timmes traskandes mötte jag upp pappa för lunch på Jakobs Café. Stor jäkla räksallad, mmmmmm!!

Kom nyss hem efter en kväll med vänner på Spitfire. Hockeyn visades, skräpmatch. Blä. Pratade med Kim om det som intresserar mig mest med hockey, nämligen spelarna! Hockeykillar woho! Supermålvakten Fasth har fått NHL erbjudanden, MEN han ska snart bli pappa. What to do? Dra med gravid fruga till USA? Men tänk om hon vill vara kvar i Sverige med familj och vänner då... Skippa NHL och hoppas på nytt erbjudande nästa säsong? Men tänk om det visar sig att han inte får ett nytt erbjudande då.. Amagad dilemma!


Ett gäng Corgis på Gärdet. Små vandrande korvar!!♥


Idag mår jag lite halvbra. Mer för att jag har sömnbrist. Kom hem 05.30 efter en kväll på Spitfire och Spy Bar. Så ljust ute, kunde inte sova. Huueeeää, jag är så trött... Behöver energi, vill inte sitta inne. Jag tar en powerwalk. Har världens bästa låt på hjärnan nu.

Jaaaaag powerwaaalkaaar oooh oooh oooh och tar en tyst minut, jag går ut! Pooowerwaalkar ooh oooh ohh. Min chans att andas in andas uuut! 



Btw, fan va bra Saade var igår! Åååh mitt lilla godis!


Det bästa med amerikansk fotboll är sekundens betydelse. En endaste lite sekund är fantastiskt viktig och avgörande. Det bevisades igår på brorsans match mot Stockholm Mean Machine. Tyresö Royal Crowns tog ledningen, 27-28 och med bara 54 SEKUNDER kvar av matchen så kändes ju segern given! Men nej. Icke. SMM tar en TD när det är ynka 10 sekunder kvar, 6 poäng. Missar deras extrapoängschans och ger alltså Tyresö en chans att komma igen. Tyresö har inget val än att satsa all in på ett långpass springspel. Tyvärr tyvärr tyvärr blir den passen incomplete, och SMM tar hem vinsten. Så irriterande nära!! Bror var väldigt arg efter matchen, men blev lite gladare sen, och då blev det ett långt och gosigt kramkalas. Saknar honom så mycket, jämt♥


Har inte träffat Norea sen 2009..!!!! Inte okej någonstans. Idag sågs vi på en fika och pratade gamla minnen hoho. Vi var på språkresa till Los Angeles 2008, och försöker ses så ofta som möjligt men det är svårt när man bor på så olika håll. Idag fick vi till det iaf! Pussgullisar!

Norea och Luleå-Johanna. Underbara fina kåmpizar!♥


Kom ju som sagt hem runt kl11-12 igår. Blev sömnig och lade mig på pappas säng, ställde klockan på kl 15.00. Kl 18.30 vaknar jag av att Sturk ringer. Fattade ingenting när jag kollade på klockan, jag skulle ju börja jobba kl18? Det var riktigt pinsamt att ringa till chefen och säga att jag försovit mig, men som tuuuur var så är han fan världens bästa och han skrattade bara åt mig och sa att det var lugnt. "Var du ute igår eller?", varpå jag generat svarade "Jaa..." och hans svar var "Höhöhöhöh". Skyndade mig som fan och var inne på jobbet ca 19.15. Ganska bra jobbat ändå!   

Ska ta en efterlängtad dusch nu, och sen möta upp Norea och Luleå-Johanna för en fika på John Chris! Ska bli jättemysigt att träffas igen, var nog ett halvår sen sist. Ikväll blir det kanske en sväng till Grönan också, men det beror helt på om Jacob kan fixa fram en gratisbiljett eller inte. Har så fruktansvärt dålig ekonomi just nu. Sparar mycket pengar och då får man leva knapert och försöka utnyttja de möjligheter man har!

Måste kolla reprisen från Eurovision igår också, hörde från pappa att det hade gått bra för lilla Saade! Wiiieeee!!♥


Ha det! ♥


Mysig middag på Vapiano! Och skickar massa mental loove till Mr.P som fixade och trixade lite med betalningen. Jälla guldklimp han är. Runt 21 började alla röra på sig men jag och Kim kände oss inte ritkigt färdiga för kvällen så vi tog en sväng förbi Spitfire och hängde med folket där (Theo). Drack cola, i tron om att jag skulle ligga nykter och fin i min säng runt tolvslaget. Men sen kom Jacob! OxidJacob! Taggade igång oss och sedan for vi ut i natten med hans pokervän Robban. Spitfire, Oxid, Laroy, Soap, White, Spybar. Jacob känner verkligen varenda kotte på Stureplan, överdriver inte ett dugg när jag påstår att han känner ALLA, så det var ju bara att le snällt mot vakterna och kliva på utan snack om leg eller betalning. Väldigt nice!

Efter att ha sett ett slagsmål på Donken (bråket startade pågrund av en kille som bestämt skulle in på donken trots att det var stängt. Han krigade verkligen för att få komma in, riktig idiot haha) så gick vi mot 7eleven för att köpa material till efterfesten. Där mötte vi Amanda! Så three girls, one guy, one efterfest. Det var mys, vi somnade tillslut runt kl8. Lite besviken på kvällen dock, för vi hade snackat om att dra på strippklubb! Sjukt kul grej att göra, jag och Kim blev astaggade på den idén! Men det blev ingen strippklubb, buhu!







Följande bilder har Jacob tagit!







Nu kilar jag iväg till Vapiano för lite kvalitetsmys med en del av klassen! Pizza eller pasta pizza eller pasta, hmm!


Man blir ju inte lite sugen när man ser alla bilder på Kissies blogg!! Ser på bilderna precis vilken bar det är, precis vilken toalett det är, precis vilka workers som är med i bakgrunden. Och vet precis vem det var som skrek "SILICON COOOME" till henne, måste ju vara George haha! Amerikansk tuttälskande inkastare! Vissa kanske tycker att det är tråkigt att man kan en charter-ö innan och utan och att man kanske skulle testa något nytt, men kunde inte bry mig mindre =) Jag älskar Rhodos och allt som hör till! Testat tre olika hotell, och iår kommer jag och Carro bo på det hotell som jag tycker är absolut BÄST. Skitbra balkonger, bra rum, bra frukost, riktigt fräscht. Aaah. En månad kvar, sen sticker vi ned och gör kaos!  

Vår alla första dag på Ellie beach, naaw!


Jobbade ganska länge igår, massa dötid på slutet. Det blir man seg av! Svängde förbi Hotellet efter jobbet där massa gosingar hängde. Runt 01.30 började de flesta rulla hem, även jag. Var tvungen att gå från centralen hem, men fick sällskap av Ivar så det var så trevligt så!

Idag har jag solat och tränat. Sjuuuukt nice väder. Steker på rikigt bra på innegården! Klickade runt på massa musikradiokanaler, men blir aldrig nöjd. Alltid nån låt som man inte vill höra. Hamnade tillslut på Radio1 - Sveriges nya pratradio. Grymt skön blanding. Aschberg först, sen en halvtimma sport och efter det relationsdiskussion. Kanon!


Har det ganska bra jag! =)


Åååh va shöööönt det är i solen! Låg ute på innergården i några timmar. Säket 30 grader i solen när det är vindstilla! Fick sällskap av 10 sjuksköteskor från Johannesmottagningen, trevligt! Fått massa färg, I like it. Ska strax börja bege mig mot jobbet. Konsert ikväll, Sade ställer till med show. "Smoooooth operatooor". Annars så ser jag verkligen fram emot morgondagen! Ska träffa en del av klassen och äta middag på Vapiano! Det ska bi fruktansvärt trevligt! ♥ 

His eyes are like angels but his heart is cold


Jag är FETT sjuk. Så himla inte najs. Snorar, hostar och har mig. Tror det kan vara lite pollenbaserat också. Men jag skiteriiiii, jag ska ut i solen och steka!! Bjöd precis på nakenchock här på balkongen föresten. Satt och solade topless, ställde mig och och njöt en liten sekund. Tittade ned och insåg att två små killar stod och tittade upp. Såg helt förskräckta ut! =| Stackars♥

Nu är solen borta från balkongen så ska gå och lägga mig på innergården. Se upp alla barn!!


Bild från California-08





Hade en kanonsöndag. Sovmorgon till 13, sjuuukt skönt! Vaknade av att pappa kom in genom dörren med en kasse. En awsome kasse fylld med jordgubbar, kyckling, keso♥, plättar, gott bröd, philadelphia och massa andra mumsigheter som vi gjorde brunch av! Satt sedan på balkongen i några timmar och läste tidning och bara hade det  skitbra.




Runt kl16 tog vi ÄNTLIGEN tag i min garderob. Vi fick beställa den där jäkla garderobsstången från nätet, och den kom äntligen i fredags. Så nu har vi satt upp den och äntligen har jag nu två garderober hos pappa där jag kan hänga kläderna. Äntligen!!





 

Jobbade med världens bästa Elle, sen bar det av mot Tyresö för att leka servitris på Kims mamma Jennifers 40-års fest med Kim och Bella! Såg det hela framför mig; Middag, vin, alla blir fulla o glada sen går gamlingarna hem runt 00. NEJ NEJ NEJ! Partystämning redan från början! Roddade ned middagsborden runt kl22 tror jag, och sedan blev det dansgolv där alla dansade! Blev helt spårat och värsta draget! Kul överraskning :D Hade innan det en väldigt mysig middag med Kim och Bella, snuskklubben!

Strax innan jag och Kim skulle börja åka in mot stan så sjöng Kim "Bruno Mars - Amazing" inför alla, dedikerad till mammsen. Kim hade redan berättat att hon skulle sjunga så jag var förbredd, men ändå så bara brast det! Tårarna bara sprutade åt alla håll, blir tårögd när jag tänker på det nu också! SÅ HIMLA FINT KIM! ♥♥♥

Enda bilden jag har, räknar med bildbomb hos Kim! Kanelbulleshots på g!


Haft en riktigt bra dag på jobbet idag, fick stå med Sara!♥♥♥ Min lilla böna! Idag har Ivar gjort mig mentalt gravid två gånger. Skoj! Nico stal min glassbox, haha. Stoffe kom förbi och välte ned massa prylar. Tokiga människor!  Efter jobbet blev det en sväng på Hotellet och sen Spitfire. Nyktert för mig(Team Kimp), ska upp o jobba om några timmar. En väldigt trevlig kväll! Ska bli mys att träffa Elle imorgon på jobbet! Är på så bra humör! Den här låten får mig också på bra humör! Wiioo!



Ska strax kila iväg till jobbet. Nån konsert ikväll, nått gammalt rockband. Typ Rush? Ingen koll!! Själv pumpar jag Ronny och Ragge för fullt här hemma, vädret gör mig på strååålande humör! Ser fram emot morgondagen så mycket också, först jobba dreamteam med Elle och sen servera på Jennifers fezt på kvällen. Ska hinna träffa twins där nånstans också och få med mitt halsband och en cider hem. Kommer bli en grym lördag! ♥

Hur bra är inte det här, hoho


"Hon utstrålade värme och var av rätt kön!"


Halloooo! Lugnt och skönt på jobbet igår. Hade en helt ny tjej, men hon kunde allt på en gång i princip så det var ju skönt. Visade sig att hennes pojkvän och jag gick i samma högstadie, lilla lilla världen. Blev ensam sista halvtimmen, men sen kom Kim och hjälpte mig wiie! När vi var klara så började jag göra mig iordning och så blev det skiva! Var nykter, men hade minst lika roligt som alla onyktra, bara det att dom mår skit idag och jag mår bra woohoo! Vi skulle ha dragit vidare efteråt, men att betala inträde fick mig att vända på klacken och traska hem istället. Men hade en kanonkväll!♥


Jag var Snövit 2011, ehe!


Jag tycker att all hets kring Veronica Maggios nya album "Satan I Gatan" är helt förståelig. Vilket fantastiskt album! Låtarna går rätt in i hjärtat. Speciellt "Bli Min Igen", det gör verkligen ont att lyssna på den. Aj aj..


Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
Letar efter nått att säga som kan ändra allt
Nått mer än det är redan sagt




Ååååååååååh vilket deprimerande väder!!!!!!!!  Grått och trist. Jaja, ska ju ändå spendera hela min kväll på jobbet så kanske lika bra. Det ultimata vädret en dag som denna skulle vara om det var stekande fin sol på dagen så man kan sitta på balkongen och sola, och sen grå moln på kvällen så att det känns bra att jobba.

Ikväll blir det skiva igen, ska bli kul! MP08 ställer till med kalas á la Disney. Ska rota lite hemma och se om jag hittar något passande.

Jag vill ta studenten igen! ♥

Åt japanskt med mamma häromdagen, och fick en lyckokaka! Bilden nedan visar vad min sade. Mammas sade nånting om att hon ska ge efter för hjärtats bevingade önskingar. Hej o hå!



Inge fest på denna lill-lördag. Erbjudande om skjuts hem från jobbet lockade aldeles för mycket!! Har haft en väldigt bra onsdag. Sov ut, kokade en kopp rabarbergräddte och tittade på senaste nykomlingen i min Disneysamling; Aladdin. Så underbar film! Anden är min favorit alla kategorier. Kände igen rösten som tusan på engelska, men kunde inte sätta fingret på vem det var. En google senare och så föll poletten ned, det är ju Robin Williams! Kul! Sen spenderades kvällen på jobbet! Wio

Tycker ändå att Anden gör sig bäst på svenska. "Ursäkta mig.. host!!!"


Jag älskar lediga effektiva dagar! Har städat, tränat, solat och lagat superlunch. Har dessutom lyckats kanalsöka på vår nya boxer, vilket är sjukt imponerande med tanke på min bristfälliga kunskap om sånt!! Är på topp idag! Ska strax snygga till naglarna och mysa med ansiktsmask. Haha. Lol. Men faktiskt, jag ska göra det! Ska bli freesch.

Ja, sen väntar jobb onsdag, torsdag, fredag, lördag. Efter jobbet på lördag ska Kim, Bella och jag servera på Kims mammas 40-års fest på fredag wiie!♥♥ Det ska bli riktigt kul!


Men asså ärligt, hur söt är inte bebis Lina!!! Nussemusselusse♥






Melina, jag och Kim♥♥ Invigde min byxdress i lördags, älskar'en!

Jag och min fina, underbara, snygga mamma!♥♥♥


GLAD TJEJ SOM HANDLAT PÅ BOLAGET!


Fasen va bra sommar jag kommer ha! Nu är Rhodosresan bokad, känns verkligen JÄTTEBRA! Ska bli så kul att resa med Carro igen, senast var Gotland-09. Tandemcykeläventyr, sol och fest!

x Rhodos 15 juni - 29 juni
x Peace And Love 1 juli
x Gotland förhoppningsvis!
x Roadtrip
x London med Kim och Sara!!





Appenzeller
Proscuttio
Mozarella
Oliver
Fikonmarmelad
och lite andra tillbehör. Åh♥


I lördags vaknade jag upp med Kim. Vi åt en frukost på balkongen i solen, och efter det handlade jag på systemet för första gånger eveeeer!! Det känns som om att det inte finns något som jag inte får göra längre.. Känner mig odödlig. Nämnde det till mamma, då tittade hon bara oroligt på mig haha.

Runt kl15 åkte jag på släktmyyyys! Kim som fyllt 27år, Becka som fyllt 18år (när blev hon så stor?) och jag som fyllt 20 år firades. Fick massa fina presenter, och myste massvis med bebis Lina. Hon pratade jättemycket med mig, typ "ra ra ra, go go ga, we we we". Finaste bebben♥

Runt kl17 åkte jag mot Twinsen castle! God grillmiddag, hallon/jordgubbmojitos och massa skratt senare började vi fara in mot stan! David fixade in oss gratis på Ambassadour, vilket uppskattades sjuuukt mycket!! Träffade massa hockeymums därinne så vi hängde med dom hela kvällen. Shots efter shots efter shots  efter shots. Haha! Runt 03 rullade jag hemmåt, och damerna festade vidare. Grym kväll! ♥♥



Underbar start på min söndag. Sushi till frukost MMMMM!
Dagens sushi, två extra advokado 90kr! Den PERFEKTA sushin♥


Har en flashig app på min telefon så bilderna blir tokfina




RSS 2.0