Beställde VISA-kort idag! Imorgon ska jag fixa leg. Så bye bye passet! Haha. Jag är snabb!


Jag o bebis innan ekonomiskivan förra året




7 mars - Globen Hotell&Restaurang, Carros skiva
21 mars - Nacka, Andrés skiva
24 mars - TG Fotbollsklassen
26 april - Ekonomiskivan
29e april - Sammedia, Idas skiva♥
5 maj - Mediaskivan
25 maj - Handel, Stinas skiva
10 juni - Slutskivan woop woop!



Taggad, otaggad, taggad, otaggad, taggad! Så kände jag igår inför att bowla och supa. Bestämde mig för att åka hem och byta kläder, och sen åka till Marions och fukka uuhhhr. Kom hem - otaggad. Kollade på "Luftslottet som sprängdes" med pappa (läs: Pappa kollade film, jag sov). Förflyttade mig in i sovrummet, och vaknade idag utvilad efter 13timmars sömn. Aaaah va skönt! Men kände ändå lite klump i magen, hann aldrig säga hejdå till Kim ordentligt igår :'( Verkar dessutom ha varit en del bråk igår. Känner att jag hade velat vara där för att backa upp mina hoez♥  Plus att mina blivande barns far var med igår!! Attans.. Men det som känns mest i hjärtis är att jag inte fick hångla med Kim en sista gång innan thai, blä på mej.



Ha så kul Kimpa!!! Sola, bada, shoppa och festa! :D


Nu har kör vi all in, jag och mina två nya kompizzar. Otrivin ska hjälpa mig mot nästäppa och rinnsnuva. Nozoil, ja han ska hjälpa mig mot torra nässlemhinnor och andra näsbesvär.
Kalas, nu kör vi!




Dagens middag, uppäten.


Tre andra jääääävligt snygga foodbabys! Rhodos 09♥




Vilket var ditt senast skickade sms och till vem?
Mitt är till Kim och det lyder: Raa bennnga bnnngabenga bnnngabenga!


Har spenderat 12 timmar i ett Annexet fyllt av 10-åringar som tävlar i en schackturnering. Varenda j.ä.v.l.a unge som frågar om priser, vilket är fruktansvärt irreterande eftersom det mesta kostar 25kr. Jag gjorde en lista där jag drog ett streck för varje gång någon frågade om ett pris och jag svarade 25. Kom upp i 180 streck (!!!!!), sen orkade jag inte fortsätta med listan. Haha. Man blir verkligen helt utmattad, i huvudet. Så glad att det är över haha♥ 

Kvällen har spenderats hos Kim med Hannah, Sturk, Saga och ett gäng våfflor. EhMUMS!! Nu blir det att sova och jobba tidigt imorgon. Buhu. Vill bara sova i typ ett dygn. Det vore najs! 


Festa med mina tvillingar slår det mesta! ♥ Lyckad kväll, trots att det var lite glest med folk på skivan. LYXMIDDAG och för hos mig, och sedan till fotbollsskivan! Som sagt var det inte världens drag, men det blir vad man gör det till, så vi hade en grymkväll ändå! Dansa dansa dansa! Vi fick en jättebra idé runt 02, men den idén sprack. Erbjudanden om att komma och bada bubbelpool i älta med snygga pojkar känns ju alltid rätt, men nu började jag jobba 07.00 idag så det var ju synd att det krockade. Super kväll ändå! Lite bilder på det:

  


Åååh vill inte vara sjuk. Så tråkigt. Trött hela tiden, men kan inte somna. Hostar så jag får kramp i magen. Blää vad jag tycker synd om mig själv.

Om några timmar kommer Denise o Petra hit, vi ska äta en lätt middag och sen bege oss mot fotbollsklassens skiva. Ska bli kul, men jag kommer nog köra en Kim och vara nykter ikväll. Kan knappt svälja mat för att halsen är så svullen, plus att jag börjar jobba 06 imorgon. Schackfyran, arbetspasset of doooom!

Smell ya later♥

Lunchade med mina bästa babes idag. Sushi och planer inför sommaren. Det blir Rhodos i sommar! 4e gången vi åker dit, och det blir min 7e och 8e vecka där. Lycka! Känns som om att det kanske blir sista vändan dit så skoja inte att vi ska köra all in i 2 veckor! Längtar tokmycket. Just nu är jag utslagen på soffan. Hostar och nyser om vartannat. Annars idag har jag stått på balkongen och njutit av soooleeeen med mina nya brillor, och tagit lite pics.
Kär i solen♥


Med SuperFinaSuperSara. Bra tisdag♥







Åh vad jag älskar skivor! Skön stämning och massvis med roliga utklädda människor. Alla (förutom nykter-Kim) blev aspackade igår, och egentligen borde vi nog alla blivit utslängda innan tolvslaget. Men när man känner vakten blir man aldrig utslängd ;D Hade en riktigt rolig kväll med Misty, Sailor Moon, GB-glass gubbarna, familjen Flinta och Hugh Hefner! Hoppas att André också fukka uuuur, så det ska va på ens skiva♥

 

Bilden är från Kimpas blögg. Hajja att hon han blogga igår och lägga upp den här bilden 1 min innan bussen skulle komma, glömma sin telefon hos Bella och fick springa efter den och ÄNDÅ hann vi med bussen! Effektiv tjej den där Kim!



Mina planer för dagen är att göra absolut ingenting! Eventuellt träna, lapa lite sol på balkongen, men annars ska jag bara göra ingenting! Sjukt skönt. Rehab från långa arbetspass. Plus vila upp sig inför skiva imorgon woo!!! Är söndertaggad på den här skivan! Har bytt outfit, ska istället vara Indiana Jones. Hehe! Så trion kommer således att vara Indiana Jones, Sailor Moon och Misty från Pokémon. Huuuur bra som helst!! Innan skivan blir det mysmiddag hemma hos Bella med några från klassen. Har längtat efter klassmys, var länge sen nu. Sjukt bra odds för en fantastisk måndag! Längtar♥




Det händer ofta att jag åker hela vägen till Tyresö för att sova hos Kim efter våra afterworks. Har många gånger fått frågan; But Why?? Har ju oftast närmare hem än till Tyresö, så folk förstår inte varför jag envisas med att sitta på nattbuss i 25min. Såååå...

Fördel nr 1: Kalaspuffar. Världens bästa uppfinning, alla kategorier.



Fördel nr2: Hund! Som visar mycket kärlek, gärna väldigt mycket och väldigt nära


Fördel nr 3: Kimpa! ♥




Sov hos Kim efter en grym bowlingkväll igår. Haft en bra kväll på jobbet nu, samt AW. Glad tjej!! Mitt enda problem är att min telefon är tokborta. Ligger nånstans i min säng, hittar den inte. Agöööörrr.... Aja, bjuder på lite porr så länge!





Kan faktiskt inte låta bli. Kläder makes me happiii

Beige topp med fjäderdetaljer och mönstrad byxdress



Hade en trevlig kväll igår. AW med mysisar! Så skulle vi fortsätta kvällen på Spitfire, men vi hann bara komma och vända och sen stängde dom. Så jag skulle ta mig hem. Har promenadavstånd hem på ca 15min, men nej jag skulle bestämt sova hos Kim. Mys! Började gå mot t-centralen. Stannade på MAX Vasagatan, åt mozarella pinnar FETT GOTT!! Så kom jag på att jag skulle luncha med mamma 11.30, så jag skulle sova hemma istället. Gick till min buss som är långt ned på Vasagtan. Frös som en chihuahua på nordpolen så tog en taxi istället.

Det röda är promenad, och det svarta är taxiresan på 80kr. Riktig omväg hem, men mys ändå!


Snart dags för skiva igen! Nästa vecka blir det skiva den 21a och den 24e! Älskar att gå på skivor och festa med utklädda  tokar, sjukt kul grej! Planeras massor inför skivan den 21a, temat är film. Jag blev inspirerad av Carro som var Pocahontas på sin skiva förra veckan, så funderar på om jag ska vara det också. Ska ut på stan och leta efter en bra outfit. Har en idé på hur jag kan göra något snyggt av klänningen på bilden! Om det av någon anledning inte skulle gå så är min plan B att vara Baywatch, bara för att jag har hela den outfiten hemma. Men det känns ju inte lika kul. Känns lite 2010, ehehe. Så Hoppas stenhårt på att jag kan få till poca-outfiten!


Men vad ska Poca ha på fötterna? Klackar? Gladiatorsandaler?


Har bowlat och haft det bra med några från jobbet idag. Söta människor och bowlingen gick bra; Jag förlorade inte!! Underbart!♥ Kom hem i god tid, sugen på en smörgås. En smörgås med philadelphia på. Meeeeeeen vid närmare eftertanke, så njaa jag tar nog smör istället. 


                                                       SVT's MASTERPLAN
Danny hade aldrig en chans mot Saade, det var redan bestämt sedan flera månader tillbaka att Saade skulle vinna. SVT har planerat det här in i minsta detalj! Tänk va alla Twilight fans därute i Europa kommer skrika av lycka när dom ser en Jacob look-a-like i tv-rutam! Dom blir kära och röstar, och så vinner Sverige! SVT har planerat det här i flera månader, dom kallar det för "Plan Jacob"! Ovanstående är 100% sant enligt min opålitliga källa.


Nu blir det film med pappsen. Ha det! ♥



Dagen blev inte riktigt som planerat, men bra ändå. Dock är jag är utan mitt vanliga telefonnr till måndag. Kändes riktigt surt imorse när jag upptäckte det och jag var riktigt förbannad när jag pratade med pappa om det, men såhär några timmar och funderingar senare så inser jag att jag överdrivit min ilska lite. Betedde mig som en riktigt bortskämd snorunge. Jag har världens bästa pappa. Glömmer bort att uppskatta det ibland. Papi♥

Blidde ingen utgång pga telefonknaset, jättetråkigt när jag faktiskt var taggad till tusen. Får ta igen det snart. Alltid spårade utgångar med Stimpen. Anywho, nu blir det till att kolla film och snaska kudde. Ha det!

Idag kommer bli en toppendag! Känner vibbarna! Solen makes me happy! Ska möta upp Kim och Storch strax före 16 för en romantic dinner á la Globens p-mat. Sen blir det Melodifestivalsgenrep, skoj. Jag ska "råka" gå in i Greenroom och sedan lura med mig Eric Saade in i kylrummet på 1an, och sen ska jag ta med mej honom hem. =)

Efter jobbet beger jag mig bums mot Stinas casa på Reimersholme, ska bli kul och se nya lägenheten! Bara sett på bild innan och den såg superfin ut! Det ska bli utgång också, men oturligt nog börjar jag tidigt på lördag i cafét, så det blir nog nyktert ikväll. Spelar ingen roll egentligen, kommer ha en toppenkväll ändå :D


Underbar bild från gårdagen. Hissen gick sönder, så Smarta Klubben bestämde sig för att bära ned två burvagnar och en liten gaffeltruck ned för hovets långa trappa. Varför inte bara ta gången under hovet, där det finns en annan hiss? Kanske ville dom ha en utmaning. Knasbollar!


                                                   Ska sova nu.. Snaaaaaaaart!


Okej, är på lite bättre humör efter att ha tittat på denna. Typ det bästa jag någonsin sett! Åh ♥


Så har slutspelen börjat! Och det går bra för AIK, så det blir ännu mer hockey framöver. Oooopa! Annars är jag bara bitter just nu. Jobba gratis är kul! Juste. Bitter som sagt. Jag arbetar ett visst antal timmar, och ska således få betalt för dom.
                           
                              Logiken och matematiken är ju superenkel.

Nej nu ska jag ta ett allvarligt snack med den där semlan som står och väntar på mig i kylskåpet. Ett ljus i mörkret!


Mamma och Pauli kom nyss in genom dörren. Vi har rena rama Julafton här hemma just nu! Massa väskor, smycken, plånböcker, skor, skönhetsprodukter och smått och gott. JAG HAR FÅTT MIN EFTERLÄNGTADE CHANEL 2,55 ÅÅÅH JAG ÄR I HIMMELRIKET JUST NU!!!!!!!! Hur kan en väska ge så mycket glädje? Känner mig så tillfredställd!!

♥♥♥Alla Chanel prylarna♥♥♥


Den svarta är en Mulberry, och den andra är bara ascool!


Conveeeeeerse!


En jättejättesöt sköldpadda och en liten pelefant i jade!


Var på barndomsvännen Carros skiva igår med Kim och Oscar! Ida skulle egentligen följt med, men det blev lite problem så det var helt förståeligt att hon inte orkade. Hon kallas ju inte Klant-Ida utan anledning lixom♥♥ Vi får ta igen det snart istället med pyttipanna och filmmys.  Så igår kunde Kim istället ta hennes plats, stand-in lixom. Vi hade en jätterolig kväll, vilken Kim har sammanfattat väldigt bra hääääär! Massa dans, släppte loss och bara hade askul! Har massa nya bästisar nu, exempelvis Adam, Riktiga Jim och Johan! Min favoritdel på kvällen var verkligen när en annan bekant kom fram till mig och förklarade att hon veeeeerkligen inte tycker om Kim, haha! Kim hade tydligen raggat på hennes pojkvän, men ändå! Så himla kul grej! Bra kväll!


Jag och Kimmsan!




Mysterium nr 1: Var är Johanna?
Alla sitter i Markus vardagsrum på efterfest. Inser plötsligt att Johanna inte
är bland oss! Vi hittade henne tillslut! Fyllekäkands själv i ett kök. Tungt!




Mysterium nr 2: Vem har fyllt upp kylskåpet med diverse matprylar?
Det är varken jag, Kim eller Johanna. Förvirringen var total när detta upptäcktes i eftermiddags! Sen insåg vi att det var nog min oinbjudne nattgäst som våldgästade min säng inatt, morr. Inte okej! Fast han är ju nästan förlåten bara för att han fyllt upp kylskåpet med frukostmums.


Gårdagen var som många andra globendagar; Jobbade, afterworkade och hade det trevligt, och sedan begav sig ett stort gäng efter lite om och men hem till Oscar. Träffade en gammal killkompis på Gullmarsplan, det gjorde min och även Kims kväll lite! Mysgoffe! Vid 5 tog Sturk, Kim och jag med oss Ivar hem till vasastan, även ett stopp på donken. Ivar hade körlektion 10.10 imorse, fyyyyyfan. But he made it, weheey!

Själv kom jag nyss hem från jobbmöte plus middag med Elle. Mysfaktor på hög nivå. Fick en semla på jobbmötet också. Temla. Om nom nom.


Suddig men ändå fin bild, på nå vis♥
Oscar, Ivar och Manda


RSS 2.0