Efter mumsmiddagen på Non Solo med papi gick jag och Kim och köpte choklad. Så lade vi upp dom vardagsrumsbordet, lite sådär som man gör. Inget konstigt med det! Bara det att vi lade dom precis brevid Kims dators varma fläkt, så dom smälte totalt. Så stoppade vi in dom i frysen, och dom stelnade igen. Kanon! Problem solved. Bara det att vi lade upp dom på bordet igen, brevid datorns varma fläkt... Så nu ligger dom åter igen i frysen och väntar. Det är inte lätt när det är svårt!

Ai Pei. Hehehheh. Ai Pei.


Nu sticker jag iväg på spelning! Miike Snow står på menyn, MUMS!!! ♥



Igår blev det AW, sen Spitfire och sen efterfest hos mig. Lyckad kväll, för min del iaf ehehehe! Kim och Sturken har flyttat in hos mig nu när mamma är bortrest. Mys på hög nivå!♥



Jag har en riktigt bra dag idag. Har jobbat och haft lite hemmagym, och nu äter jag risotto och kollar på Wall-E. Effektivitet blandat med avkoppling! När pappa kommer hem ska vi äta räkor med Lallersteds Aioli-Lime, OMG jag längtar. Puss o kräm! ♥

Ehehehehehhe


Johanna berättade igår att hon förmodligen kommer behöva spara varenda öre till Australien resan, och att som det ser ut nu så blir det inget Mexico för oss :( Lite tråkigt, hade varit skönt att bara komma bort lite såhär på våren. Många vänner har hört av sig om önskemål inför sommaren och jag har egna ideér också, så nu har jag en hel del funderingar kring vad jag ska spendera mina överblivna Mexico-pengar (16.000kr) på!

x
En ny tattuering
x Weekendresa
x Stockholmsveckan
x Väska
x Thailand



I Onsdags vart det bowling på Marions. Älskar deras musik! Typ 60-70-80-tals, love love love it! Det lönar sig verkligen att känna personalen där. Ehehe rabatt ehehee. Vi hade en svinkul kväll, och jag förlorade INTE i bowlingen wooohooo :D Efter bowlingen drog vi en sväng till Spitfire, och även där drack vi billigt. Tips till mig själv: Tacka aldrig ja till en shot kl 03, oavsett om den är gratis. Speciellt inte om det är en tequila utan salt och citron. Bleurgh. Rullade efter det hem till mig med Sturken, höll på att missa mitt tåg men som tur var ringde pappa och väckte mig.

1 2 3, Johanna är på G!
 

Fredagen spenderades med lite shopping på dagen med Emelie! Strosade runt i GBG, kollade på fina väskor och i slutet av helgen köpte Emelie en jättefin väska! Blir också sugen, hoppas den finns i Stockholm. På kvällen åt vi kyckling/pastasallad och runt 20.00 så kom några vänner från Skåne till lägenheten. Vi förade och hade trevligt, och efter det så drog vi ut!

Snygga tjejer i en hiss


Jag har tjatat ett tag nu om att jag vill tattuera in ett ankare nånstans på kroppen. Och titta vad som ploppade upp nu! Ett UF-företag som säljer fejk-tattoos. Detta ska jag prova!


Har nu anlänt till flickorna i GBG!! Vi har det hur bra som helst, ni kan läsa lite mer om det hos Denpanlempan if ya want to know! igår var vi ute och spårade. Dansade som om det inte fanns någon morgondag, love it! Vi hade även förfest i lägenheten med några kompisar från Skåne som också är i GBG över helgen, himla trevligt att träffa dom igen :)

Alla vi snygga tjejor och skåningar i bakgrunden!♥


Jag och Skåne-Anton pratar om något kul, och Sandra är numera snygg brunett!


MÅSTE. SLUTA. GÖRA. DEN. DÄR. FULA. MINEN!!!!!! Jämt put-face och fingret. Sluta!!!


Sjunger och dansar lalalaa!


Ska strax dra mig mot Marions för lite onsdagsbowling! Och imorgon klockan 07.44 går tåget mot GBG!!!♥♥♥




Alive and kicking, typ. Jobbade 11 timmar i lördags och 11 timmar i söndags. trött_tjej_91. Åkte hem till Kim efter jobbet i söndags och började kolla på Burlesque, dog efter halva. Men den verkar vara jättebra! Så vart det Alla Hjärtans Dag helt plötsligt! Jag och Kim bakade under dagen, det blev lite sisådär, sen blev det middag med Sturk och Saga. Sjuuuuukt mysig dag♥ Bubblade i Sturkens utomhusbubbelpool, snacka om skönt!!! Iskallt i luften, varmt och skönt i poolen. Åååh va mysigt. En skräckfilm på det och så var dagen complete♥ 

Ikväll ska jag och pappa på derbyt i Globen!! Wiiie va skoj :) Står 2-2 lika i matcher, så denna blir avgörande mellan DIF och AIK. Spännande!

Imorrn väntar ännu mer jobb! Ännu mer fulla finnar som vill beställa "oolija" eller "ooeeel", och så vill dom ha "ho togg" hahaha. Hjärta fulla finnar ibland. Nästan aldrig otrevliga, bara fulla och jätteglada. Och utklädda! Idag hade vi ett gäng finnar på ca 15 pers som var utklädda till kvinnliga sjuksköterskor, och jag kan som ögonvittne avslöja att inte alla kände för att ha kalsonger idag!!!


Det var en gång en Torsdag. Jag var hungrig. Ville laga lunch. Ganska tomt i kyl och frys. Kreativ som jag är slängde jag ihop något av det som fanns; Sallad, potatisbullar, matlagningsgrädde och kalvfond. Blev faktiskt sjukt gott!!




Tänkte bara visa att jag faktiskt kan laga riktig mat också, hehe. Idag gick pappa och jag fick lövbiff med rocculasallad, chilibea och en parmesanpinne på det! Enkelt och gott!


Gagas nya, klicka på bilden för att lyssna!

A different lover is not a sin
Believe capital h-i-m
I love my life I love this record and
Mi amore vole fe yah 


Första LG-dagen avklarad, lugnt och skönt var det! Efter jobbet satt vi och pratade och skrattade en kortis på hotellet, och sen begav sig jag (Skratt), Kim (Stön) och Ivar (Snusk) mot Gullmars, och fick då veta att det inte går några tunnelbanor eller bussar. Ingen har pengar till taxi. Snöstorm. Wahey!! Slutade med att vi började vandra mot våra olika destinationer. Två timmar senare är jag hemma, frusen, hungrig. Men ack en sådan trevlig promenad jag fick med två fina små kex! ♥


 Fick låna Ivars ipod, och den snöstormiga Stockholmsnatten blev genast mycket vackrare med vackra toner i örat


Jo men jag är ganska het. Kolla in bilderna nedan så får ni se själva!







Igår jobbade jag, Kim och Johanna för Eventavdelningen på globen på Super Bowl eventet i Annexet. Mina och Johannas uppgifter var att gå från bord till bord, plocka tomma glas och ta beställningar osv. Servitriser typ! Bra med dricks fick jag! Kim fick äran att vara bartender i en av barerna! Det gick jättebra för alla oss tre, och det verkade som om cheferna var nöjda med oss! :)

Super Bowl visades på en enorm skärm, så det var kul att se lite. Här är Black Eyed Peas uppträdande i halftime show.


Nu sticker jag till Fridays för en reunion med folk från lågstadiet! ♥


AW och efterfest hos Oscar igår. Heja heja! Men fr.o.m nu kommer jag försöka dra ned på spriten lite så att träningen kan ge resultat. Ska ju till Mexico snart med Storch!!♥ Behöver ju inte dra ned på att gå ut, men kanske hålla sig till färre drinkar. Mycket socker annars! 

Ikväll ska jag vara hemma med mamma. Jag ska laga kycklingsallad med keso, åhååhåh va gott! Imorrn väntar jobb och därefter blir det en Reunionmiddag med ca 30pers från lågstadiet, shit va kul det ska bli!

 
Ivar gjorde Kims liv lite mer spännande genom att binda fast hennes fötter!


Middag med bror, Kristin och mor; Sjukt mysigt! Efter det vankades det förfest hos Lukaz (Lukazzzzz) på Fridhemsplan, och därefter ett par timmar på White. Står och släpper loss på dansgolvet med brudarna när nån mörkhårig plötsligt kommer och kysser mig på kinden. Det fanns massa italienare från KTH där så då blev jag lite irriterad, men sen såg jag snabbt att herregud det var ju Alladin!! (En Rhodosvän) Åååh så glad jag blev! Efter det träffade jag på massvis med bekanta ansikten, och vi släppte loss på dansgolvet. Billig och sjukt kul kväll. Kom hem lagom till Nyhetsmorgon börjar. Härligt!

Förfiesta, Malin jag Amanda

White Room, det går bra nu




Så nära 60000. Måste. Spela. Mer.


Jag åkte till jobbet runt 15.30 igår, och jag kom hem aldeles nyss. Jobbade till kanske 21 igår, sen blev det aw följt av efterfest hos Oscar♥ Vi drack vin tills klockan närmade sig 07.00 och sen sov vi. Vaknade vid 14, åt pizzafrukost runt 16. Fått höra att detta är en osund livsstil, men det struntar jag verkligen i. Just nu har jag chansen till att njuta av sånt jag tycker om, i detta fall vänner alkohol och sena nätter, och jag tänker inte
vara en moralkärring som går hem kl22 "bara för att".

Moralkärring kan man va sen. Senare. Inte nu. Nu lever jag. Hej hopp! 

Oscar har ju inte överdrivet mycket sovplatser
så J offrade sig heroiskt till att sova mitt på golvet, söte pojk!


RSS 2.0