Hola!
 
Haaaapp!
Tänkte summera London lite kort först. Spenderade förra helgen i London med BF och Kimilla, och håll i hatten vilken sjukt bra helgresa det blev! Allt blev exakt så som jag hoppades. Hann med en massa underbar shopping, en pubkväll, en fancy-pantsutgång som blev superlyckad och slutligen en heeeelt magisk konsert med McFly. Andra och förhoppningsvis inte sista gången jag såg dom live. 
 
 
Denna helg har även den varit magisk. I torsdags hade jag och Viggo mysbesök av Kim och Milo! Åååh vi busade och sprang och brottades och bet varandra i örat och oj så myyzzzigt man kan ha det!
 
I fredags fick vi besök av Denise och Petra. Sushinight, följt av glassmys till filmen Signs. Så nedrans mysigt med att bara gosa med mina älsklingar. Väl behövt! Vi fick även lyxen att kunna sjunga med när Bon Jovi körde Livin on a Prayer på Stadion, hörs så tydligt hela vägen hem till mig. Coolt! 
 
Lördagen inleddes med en rejäl snooze från mig och Viggo, så himla skönt att bara sova ut och ligga och klia på mage! Mysimysimys! På kvällen kom Stina över på romantisk middag, följt av en liten sväng om på stan. Blev väldigt lugnt för min del dock, och jag var hemma innan kl02.
 
I söndags jobbade jag ett arbetspass som verkade hålla på i all oändlighet. Fotbollsmatcher är så jäkla sega. Händer ju inget! Lägg på 30min förlängning och sjukt ospännande straffar på det. Nej. Hockey är det enda för mig!
 
Mjaaaa, det var allt för denna gång! Hejpa!♥
 
 
 

Hej och hå vad tiden går fort!
 
Tänkte ba titta in och skriva några snabba rader om min fössledag. Jag började mitt firande redan fredag 26e april, då jag ställde till med fest hemma hos mig. Jag hade SÅ HIMLA ROLIGT! Verkligen sååååå himla roligt! Det var en perfekt blandning av mina bästa älsklingar på festen, blandat jobbvänner och sedan vänner från olika "gäng" så att säga, och det var helt underbart att ha alla under samma tak! Blir helt varm när jag tänker på det. Tack alla snygga!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 

RSS 2.0