Hej hej hallå dgboken! Igår satt jag och försökte föbrilt få tag på biljetter till SHM i Stockholm  November, utan resultat. Kuken. Idag försöker jag igen, då till deras extrakonsert. Kom igen nu, heja ticnet!!
 
 
Tänkte försöka lägga upp en härlig och sexig morgonbild på mig, men jag förstår inte hur man gör på Kims dator :)))

Fuck my ass vilken bra helg vi har haft det :D Grym musik, snygga kompisar, underbar festivalstämning och dans! Skickar ett stort tack till mina tre bästaste Denise, Petra och Sandra för att ni gjort min helg till den bästa på länge♥

Vi konstaterar att helgens bästa helt klart var Axwell, Ingrosso och Alesso. I den ordningen. GRYMMMMAAAA!!! Och FUCKING SHIT VILKEN TAGGNING TILL 24e NOVEMNER FÖR DÅ KOMMER ♥SHM♥ TILL FRIENDS ARENA!! AAAAAAAAAAAHHHHH :D :D :D :D



Jag fick honom att somna! Tricket när han är överexalterad är att lyfta upp och gå runt med honom, precis som man gör med ett barn. Gå runt, prata lugnande, och sedan sätta sg på soffan och släppa ned honom brevid. Då somnar han fint :-) Fick tillämpa den tekniken när vi var på studentmottagningen och Victors hund Molly var med, dom är nämligen zuperbäztizar och det är aldrig en lugn stund.


Sedan jag skrev sist har jag bland annat

x Varit på kusin Beccas studentmottagning. Det var både glädje och sorg då vi samma dag fick veta att en släktning varit med om en helikopterolycka. Sådant som inte händer lixom. Men det var Beccas stora lyckliga dag, och alla fick göra sitt bästa för att fira henne ordentligt! Jag hoppas att Becczan hade en riktigt bra dag och kväll. Hon är helt klart inte släkt med mig och Victor med tanke på att hon var NYKTER största delen av dagen. Helt absurt. Heh. Efter mottagningen åkte jag till Kim, köpte folköl och så satte vi oss vid hoppklipporna. SJUKT mysigt. Senare på kvällen hamnade vi på M.Js uteplats med Adde och Erik, och även M.Js halvbror Tim en stund. 5 av 5 haggor

Gick hem till Kim i spöregnet, typ därför jag är fett med sjuk nu. Men det var det värt! Hemma hos Kim väntade ♥♥billypizza och muffins♥♥ Det var sjukt gott när man var kall och eländig. Efter det gosade vi ned oss i sängen och kollade på typ halva Rocky Horror Pictures. Flummig men cool! Runt kl13 kom mamma med Viggo, så jag och Kim fick va lite hundvakter i Tyresö. Det gick fint, han sprang runt i deras trädgård och däckade sedan på soffan. Som en sir.

x Varit på bio med Kim! Efter jobbet i söndags föreslog Kim bio, och jag nappade direkt! Hade lägligt nog glömt plånboken hemma, så Kim fick lov att bjuda på middag, bio och snacks. Värsta dejten lixåmm ;)) Vi åt härlig kött-och-bea-middag på Jensen Bofhouse, och sedan såg vi Dark Shadows. Johnny Depp. Mummmmmsssss.

x Varit på fika med frugan! Så sent som idag faktiskt så träffade jag upp min älskade fru Petra, och vi shoppade lite och kollade runt på stan. Tog en mysfika på John Chris också, och sedan köpte vi nya shotglas inför Gotland! Hihohooo!


Nu på kvällen har jag och Viggsan varit ute i parken och latjat med massa hundkåmpizar. Han leker så himla fint med både stora och små hundar, det är jättemysigt att se. Nu i hundgården lattjade han först med labradorer, en varghund och några andra stora hundar, och sedan gick han och busade med en liten ljus Pomeranian (Ping Kim


Sedan har jag stora nyheter att meddela: Viggo hoppade upp i soffan ALDELES SJÄLV idag!!! He's growing up so fast :')))))

Nu ska jag försöka hypnotisera Viggo till sömns. Trots 30min prommis och 40min lek i hundgården så är han sjukt pigg och energisk.


Mötte upp Kim en snabbis i stan idag för lite shoppande! Jag kom hem med ett par nya superfina skor som jag kommer använda flitigt under sommarens utekvällar. Oh yyyyeeeeaaah!

Imorgon tar min kusin studenten, SJUKT oklart. Jag tog ju studenten igår? Fattar inte. Hursom ser jag mycket fram emot detta, speciellt maten. Jag gillar mat, och imorgon blir det buffé. Naiz!

Nu ska jag fortsätta med mitt Lost säsong 5 maraton. Har redan idag avverkat 7 avsnitt. HE HE!


Hej hopp! Min fredag var, håll i hatten, fantastisk!  I ärlighetens namn så såg vi knappt något av själva spelningen. Vi var mer intresserade av att hänga inomhus i baren. Det var ju inte ett arrangemang av världsklass kan man ju mildt sagt säga. Så svårt är det inte att fixa fram lite fler extra partytält som folk kan stå under i regnet. Istället gjorde dom flesta som vi; stod i baren inomhus. Märkte knappt när han började spela heller, riktigt dålig ljudvolym. Men men! Jag och Carro en riktigt kul kväll iaf! Hängde med gosiga arbetskollegor, drack stora mängder sprit. Bra kveeel!


RSS 2.0