Jag har haft världens bästa dag med fru Petra idag! Vi har gått omkring på stan, shoppat lite, lunchat och fikat. En riktigt bra dag utan några måsten! Jag är numera ägare av en jättefin svart kjol och en ny höstjacka som tål att skitas ned lite. Jackan invigdes på hundprommisen nyss, och kjolen inviger jag på lördag då jag och D&P ska ut och svänga våra lurviga!
 
Just nu är Viggo, Milo och jag nyss hemkomna från hundparken. Vi är en succétrio! Jag är van vid att folk kommer fram och vill prata om Viggo, men nu ikväll vill verkligen ALLA klappa dom söta hundarna och alla har massvis med frågor. Inte lätt att vara poppis!
 
 
 

Waterworld
 

Hejhopp!
 
Har gett upp allt hopp om min dator nu. Ska föra över allt av betydelse till min externa hårddisk och sedan kasta honom i soporna. Morr. Nu är jag uppe hos pappa en sväng och passar på att stjäla hans dator en sekund!
 
Jag har haft en fantastisk helg. Jag vet, tjatigt värre, men det är på sanning! Fredagen började med hundbus hemma hos Kim och Camilla. Vovvisarna busade oavbrutet tills att de åkte hem till Camillas föräldrar, då jag och Kim skulle på fest och Camilla skulle vara hundvakt. Dock hann vi inte åka innan Camilla kom tillbaka igen, haha. Segproppisar! Vi åt kyckling med ris och bea, kollade på "Resident Evil Damnation" samt "Men In Black 3". Båda var awsööme! Runt kl22 anlände vi till slut på inflyttningsfest hos Nicole och Hampe. Det var en fullsatt lägenhet, riktigt trevlig stämning och skönt drag på dansgolvet!
 
Efter kalaset sov jag och Viggo över hos CK, väcktes av el vaktohundo kl 07.30, fick nybakta scones av Cam, kollade på Wild Wild West och blev sen hämtade av bror runt kl14. Väl hemma däckade både jag och hund på soffan, och sov tills det var dags för mig att åka på Last Lynx spelning. Spelningen var helt sjukt bra, och det var trevligt häng med fina kompisar både innan och efter.
 
Söndagen började med en långpromenad med världens bästa Petra! Höstsolen och det mysiga sällskapet gjorde promenaden till en perfekt start på dagen! Efter lite kaffemys hemma hos mig så byttes Petra ut till världens bästa pappa. Vi gick ned med Viggsa på Non Solo och åt en mysig sen lunch i solen. Efter lunchen så gick jag och Viggo upp i hundgården en sväng och busade med nåra hundkåmpizar, och sen gick vi hem och hade filmkväll.
 
Fantastisk helg!
  

Nu glömde jag ju det viktigaste av allt som har hänt under veckan; JAG OCH KIM RÄDDADE EN KATT! Från döden! Från hemlöshet! Bamse är föralltid tacksam tror jag, och husse också. Från evigt knatandes omkring i tomhet!!!! Ni kan läsa alla detaljer på Kimpas blögg, jag nöjer mig att sno hennes bild och bara berätta att faaaan vilka vardagshjältar vi är då!
 
Det bästa med räddningen var när Kim ringde till hussen, spelade in ett meddelande och mitt i allt så sprang Bamse iväg för att han blev rädd för tunnelbanan varpå Kim skriker i panik "KAATTTEEEEN!!! KAAAATTTEEENNN!!!!", och det spelas alltså in på husses telefonsvar, haha! Så himla kul, husse måste ju trott att Bamse dog eller något. Haha! Nåja, slutet gott, allting gott!♥
 
Bamse ser så onöjd och söt ut
 
 
 



Jahapp! Vad har hänt sedan jag sist tittade in här?
 
I lördags gick jag ut och skulle ta eeeeen endaste liiiiiiten drink med Denise och Petra. Såatte. Det började på Pontus by the Sea där det var väldigt billiga drinkar, gratis fireball och trevligt sällskap! Efter det rullade vi in mot stan, och så gick det bara utför! Träffade några killar på Woken som tog med oss till Collage, och där rullade drinkarna in. Denise gick hem runt tolvslaget, och jag och Petra minglade runt för att sedan hamna på Sollan. Ännu fler drinkar. Rätt suddigt på Sollan, men jag kommer ihåg att jag ramlade i deras snava trappa haha. Sen gick jag hem! Extremt trevlig kväll med mina hjärtan!
 
På söndagen jagade jag efter en sushirestaurang i en timma typ, hittade en och blev överlycklig! Fick på kvällen besök av världens bästa bror plus hans sambo och deras lilla Mollygris! Värsta bästa söndagkvällen! Åt thaimat och äppelpaj och busade med vovvisarna.
 
Sen vet jag inte vad jag gjort. Hängt med Viggo och jobbat typ. I tisdags var det Jack White från the White Stripes, tungt! I onsdags var det Nickelback med DAUHTRY SOM FÖRBAND!! Ascoolt tycker jag, två bra likasinnade band på en konsert. Bam!
 
Idag har jag också jobbat, men idag var det en gammal hederlig hockeymatch! Väldigt trevligt, väldigt lugnt! Imorgon blir det lunch med pappa och bror, och sedan kräftskiva med babsen! Fett najjs!! Sen blir det långpanna både lördag och söndag då det är dataspels konvent i Globen. Nerdz taking over.
 
Jahapp. Det var väl allt. Bildbombar lite random Viggobilder!
 











Tjoho!
 
Nyss hemkommen från middag med pappa på en av mina favoritrestauranger i Vasastan; Sue Ellen. Jag tog deras underbara råbiff, mmmm! Så fruktansvärt gott! Älskar att gå ut och äta med pappa. Han är så go.

Middagen igår var supermysig. Det är så trevligt att bara snacka blaj och käka lite mat med gosiga vänner. Sånt blir man glad av! Efter det åkte Kim, David, Emelie, Alice och jag till Pontus By The Sea på lite bartömning! Massa anndra snyggingar befann sig även där, och det var mysigt att dricka vin och skratta högt!
 
 
I helgen har jag väl inget speciellt planerat. Har inte råd att göra någonting haha! Min enda plan är att köpa höstjacka med pappa imorgon. En heldag med världens bästa papi, det ser jag fram emot♥
 

I söndags hade Friends Arena sitt allra första evenemang, vilket jag jobbade på. De inbjudna gästerna var byggubbarna som byggt arenan plus familj, samt lite kommunpolitiker och så. Min arbetsuppgift var att introducera 8 personer för hur man arbetar i en kiosk, hålla alla i arbete och samtidigt holla kontakt med IT-avdelningen om hur våra kassor fungerade. Denna kontakt hölls via komradios, alltså WALKIE-TALKIES!! Bästa någonsin, skrattade hela dagen åt roliga saker som hördes via komradion. Nu framöver kommer jag förmodligen komma tillbaka till Friends och fortsätta rodda. Tungt arbete men väldigt tacksamt! Jag gör vad som helst förutom kundbemötande just nu. Så otroligt trött på att vara trevlig och förstående. Nästa evenemang på Friends är inte förens 27:e oktober, då kommer bland annat The Hives! Fett med skoj! Happ! Det var allt just nu, ikväll ska jag på middag hos Filippa! Planen är att dra ihop ett halv-åtta-hos-mig-tjofräs, dock utan poängsättning ;-)

RSS 2.0