Tjolahopp!

Igår jobbade jag mitt sista pass på Globen för Maj månad. I och med det är jag nu uppe i 140h, vilket känns jättejättejätteskönt! Tänker sitta på arslet hela sommaren och inte lyfta ett finger :)


Igår efter jobbet var inte så kul dock. Åkte direkt till Djurakuten där mamma och Viggo var på plats. Viggos magsjuka visade sig vara någon slags metallbit i tarmsystemet. BRA DÄR HUNDEN. Han fick något slags laxerande medel och så tog vi massor med röntgenbilder som visade att metallbiten rörde sig nedåt. Vi tror faktiskt att den kom ut imorse. Så det känns ju jättebra♥



Helgen kommer blir, wait for it.. FANTASTISK! Imorgon ska jag och Carro gå som gäster på Avicii!! Hennes mamma löste gratisbiljetter, och det är ju klart man tackar ja!

På lördag ska bror spela match som jag och Viggo tänkte gå och kolla på, och sedan ska vi ha movienight hemma!

På söndagskulle jag vilja gå på F12. Ska se om jag kan lura med mig någon snygging!

Nr1. Hur faan pratar Jedward?? Haha! 1:13
Nr2. Vad fan säger den lilla söta ryska damen?? 1:50


Då var det dags igen. Ett blogginlägg om en fantastisk helg. Känns som att det är det enda jag skriver om jämt, "fantastiska helger", men det är för att jag HAR fantastiska helger och fabolösa vänner! ♥

Det började i torsdags. Fick ett samtal från Frida som tyckte att jag skulle följa med till Pontus By The Sea. Fridas ord är min lag, typ, så det var bara att hoppa i partybrallan och åka dit! ÄlsklingsOscar och ÄlsklingsJesper har börjat jobba i baren på Pontus, och grabbarna tog väl hand om oss! Skumpan ba flöödade. He he. Ser fram emot en MASSA häng på Pontus heeela sommaren!






Fredagen bestod av först häng med pepparkakan Ida som äntligen är hemma från USA! Vi busade med Viggo i solen och hade det bra!♥ Fredagkvällen spenderades på middag hemma hos Mandypandy i hennes nya lägenhet som hennes pojkvän köpt. Inte alls speciellt avundsjuk, nej nej! Vi åt en smarrig thaimiddag för nio, förfestade och hade det lite för bra. Efter det tog vi oss ut i stockholmsnatten, splittrades och jag var hemma innan kl03. Väldigt bra kväll, men det är verkligen förfesten som är det roligaste tycker jag!

Här kör David och hans backupdancers ett uppträdande till Cyperns bidrag Ivi Adamou - La La Love



Min lördag blev en dag i solen med Viggo, och sedan gick vi all in på Eurovisionkväll. Tänk att Sverige vann!!! :DDD Folk verkar inte förstå hur STOOORT det här är!! Det är inte alla som ens får uppleva en sån här grej!


Nu finns jag även på instagrääm. @Hagganz


Såg mina drömskor i London, men jag köpte dom inte. Gör så ont i hjärtat! Årets i-landsproblem. Är nu på jakt efter ett par liknande snygga sandaletter i mockaimitation.


Ho ho!

Efter jobbet i fredags åkte jag och Kim på bio! Vi såg "The Woman in Black", som var en riktigt bra skräckrulle! Älskar skräckisar med en bra grundstory och en tydlig röd tråd.



Min lördag spenderades med Viggzor. Ute i solen hela dagen, kollade på film på kvällen. Bland annat "Grease 2" som är så dålig att den blir bra!


Min söndag spenderades först med Viggsan, och sedan kom Denise och Petra över och mysde en sväng! Vi begav oss senare till Café 60 för lite gofika och sommarplanering. Vad fan händer på midsommar? någon som har nån kul plan? Jag vill sitta i gräset i en blommig klänning, dricka cider med massa snygga kompisar!♥


Igår var sista VM-passet, 123h senare. Känns riktigt skönt, lättförtjänta pengar när man har så gosiga kollegor!♥ Idag ska jag åka och jobba typ 4h, och efter det kanske det blir utgång med Stina och några fler. Känner mig inte helt på banan dock. Igår hade vi AW, och firade att David fyllde 19år. Jag drack typ två öl och ett glas prosecco, men känner mig ändå helt bakis. Man är ju inte 20 längre lixom!


Nu ska jag kolla klart på Jafars Återkomst, och sedan åka och jobba. Bjussar på en nytagen bild på Prince Charming.


Halloj!

Fortfarande fast i VM-jobb. Utöver det så åkte Viggsan in på djurakuten i lördags :(( Han var supermagsjuk, fick dropp och var eländig. Nu mår han mycket bättre! Han är nästan samma kille som han brukar vara♥

Vi ska ut på en prommis om en liten stund, sen ska jag duscha och sen efter det så ska jag - tro det eller ej - åka till jobbet. BOOM!


Hej!

Här ekar det tomt. Detta beror på en väldigt trevlig helg beståendes av jobb, utgång, kuddkrig och sedan ännu mer jobb. Det är hockey VM på Globen, innebärandes att jag jobbar minst 10h om dagen, i två veckor. Antingen kl 09-23.30 eller 13.00-23.30. Känns lite tungt ibland, men det kommer vara såå värt det i juni! 

Utgången i helgen var väldigt VÄLDIGT bra! Jespers sista dag på Skeppsbar, så vi åkte dit mysde som aldrig förr. Sen åkte jag hem. HE HE HE... He he he.. hehehe!

Ja.. Har nog inte så mycket mer att uppdatera kring just nu. Ska åka och äta lunch med alla gosingar innan jobbet om ca en timma. Har så nedrans bra och fina arbetskollegor så kvinna får ont i magen♥♥♥  




Ett stor leende fånigt fejs, och lite pirr i magen. Hihi :)))


Lite kort om min birthday!

Firade på dagen med lunch hemma hos min älskade storebror. Pappa, mamma, Virre, Kristin, Molly, Viggo och jag käkade thaimat och bara myste. Vid 16.30 gick vi ned till Tyresövallen för att kolla när Victor spelade match. Känns jättekul att han kör en till säsong med amerikanska fotbollen. Det är så mysigt att sitta på läktaren och heja på.

När klockan närmade sig 19 åkte jag och gjorde mig iordning för kvällen, som började med middag med Stina och några fler på en grek vid St:Eriksplan. Supermys! Närmare tolvslaget tog jag och Stina en runda på Woken, träffade massa kompisar och det var riktigt bra drag!

Närmare kl 01 mötte jag upp Carro, Amelie, Emma, Emelie och Malin på Collage, och där firade vi mig ORDENTLIGT! Mina fina tjejor!♥ Fyfan va mycket fireball det blev dock, hu hu huuu! Jag hade en sjukt rolig kväll, som slutade med att mamma fick komma och betala min taxi, eftersom jag supit bort min kod till kortet. Bra Elin. Kämpa Elin! Men som sagt, en jättefin födelsedag och jag välkomnar mitt år som 21åring med glädje :)

Tre bilder på mig och min älsklingscookie inne på Collage♥♥

RSS 2.0