I måndags startade min distanskurs. "Kommunikation i Organisationer". Mitt första steg mot att bli kommunikationsdirektör, ehe he he. Det är en distanskurs på halvfart, 7,5hp. En kortis med andra ord, beräknas vara klar redan 28 okt. Allt sker via nätet, bland annat har vi inspelade föreläsningar och tre dagar på oss vid våra diskussionstillfällen. Känns bra, ska bli kul och se vad den här kursen har att ge mig. Första delen av jursen; Informationsarkitektur. Låter bra snyggt va!

Jag trivs med 9-17 jobb! Hört många säga att "de aldrig skulle passa med att jobba 9-17", men jag kan lixom inte riktigt hålla med om det. Jag trivs med rutiner. Har alltid trivts på kontorsmiljö, probably eftersom jag alltid vistats i kontorsmiljö hos pappa sen jag var en liten plutt. Jag ser upp till pappa - pappa jobbar på kontor - jag vill göra som pappa gör - yadayada.. Barnpsykologen inom mig har talat.

Enda minuset är att jag fått ett sprucket blodkärl i ena ögat haha. Inte stort alls, synns knappt, men det finns där! Undrar om det beror på att jag stirrar på en dator dagarna i ända, eller om det kanske är brist på sömn. Kanske beror på smink? Don't knoooow!

Just nu ligger jag hemma och väntar på pappsen. Skulle egentligen gjort ny hårförlängning idag men frissan smsade i sista sekund och avbokade min tid gaaaaaaaaaaaaaahhhhhh. Får väl gå korthårig ett par dagar då. Morrrrrr

Suttit hela dagen och suktat efter kakor. Alltså, inte lite småsugen sådär på en kaka. Jag vill ligga i ett badkar fyllt av kakor och ha en 4 liters hink med mjölk brevid att doppa i så. SÅ sugen är jag.

Hoppas innerligt att mamma tänkte göra kakor med kakdeg som tillbehör till middag. Vad tror ni? Håll tummarna!


Juste! Sjukt viktig grej som inträffade igår; "Angry Birds"-låten spelades på Amba! Haha!♥ Jag är mega "Angry Birds"-nörd, ni förstår inte hur lycklig jag blev igår när den underbara melodin började dåna ur högtalarna. Ingen annan förstod min glädje </3 Men det var ett happy moment för mig!!




Dagen började med parkhäng i Vitabergsparken med massa snygga!
Picnick, vin, cider, öl, goda vänner.





 Runt kl19 begav vi oss mot Skeppsholmen och såg två grymma konserter! Först sexiga Timbuktu. Han shakade ass som aldrig förr! Sen var dags för Hoffmaestro som sänkte hela Skeppsholmen! Vilket drag! Kärleken för Hoffe växer verkligen bara mer och mer när man ser dom live. Så mycket kärlek! Jag älskar alla danser som dom kör, och när sångaren Jens pratar med sin breda stockholmsdialekt! "Hajjar ni va' ja' vrålar om??" "Gänget, vi måste surra lite". Haha love it!



Efter konserten rörde sig några av oss mot Spitfire för lie häng. Sedan blev det spring lite hit och dit innan alla slutligen kände att det var dags för hemfärd. Påvägen hem så träffade jag bror och ett gäng av hans vänner! Så jag hängde med dom till Amba! Hans kompisar är så roliga. Två stycken i gänget som jag inte träffat förr trodde verkligen inte på att vi var syskon haha. Toppenkväll på Amba!

Åh underbara helg! Helgen kunde inte ha börjat bättre heller. Gick från jobbet, efter ett löneförhandlingssamtal med chefis. Det gick precis så bra som jag hade hoppats! Är verkligen villig att vara på produktionen som en obetald praktikant, men det känns ju absolut väldigt skönt att få ersättning i pengar. Extra skönt när det är på chefis intitativ ♥♥

Gårdagen spenderades med familj ute hos mammas boyfriend i hans stuga i Tanto. Grillade massa mumsigheter, drack gott vin och bara hade det bra! Bror plus fruga var med också, hur mysigt som helst!





Mammsen!♥


Blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll. Haft en rätt seg dag dessutom, så jag tänker helt enkelt slänga den här Torsdagen i soporna. Tänker vakna upp imorgon, oavsett regn eller sol, och ha en helt fantastisk fredag. Så positiv är jag. Är astaggad på utgång! Får se om det blir något, eller om man ska längta lite till Hoffmaestro och Timbuktu på lördag! Skepp och hoj!


Fick detta nyss på FB. Lite ljus i mörkret från en barndomsvän♥


Faaaaan igår var jag verkligen aspepp på utgång ikväll! Nu orkar jag dock inte längre, jag är för trött efter 11 timmar på kontoret. Går nog och lägger mig nu och taggar till inför UM imorgonbitti.

Btw, måste bara tillägga att jag har en teori om att Fredrik och Filip är utomjordingar. Såg dom imorse strax före 9 på kontoret, och sett dom springa runt fram och tillbaka hit och dit under dagen, och NU har dom live sändning på 5an. Var kommer energin ifrån? Inte mänskligt! Aaaaahhh

Först och främst; Värsta bästa mysmiddagen hos storebror igår!♥

Nyss hemkommen från ett spinningpass som jag gick på HELT SOLO! Det är bland det tråkigaste jag vet; att träna ensam. Jag svettas hellre i sällskap, helst i sällskap av mamma. Men hon svek mig idag buhu! Jaja, det gick så bra ändå. Trampade på bra i takt till afrikansk musik.  

Idag har varit en stressig dag på redaktionen. Som castingassistent är det upp till mig att se till att vi har tillräckligt med folk inför varje audition och varje inspelning, hålla koll på namn, sortera folk i Excell, ringa och telefonintervjua deltagare och lite andra småttochgott-arbetsuppgifter. Är dessutom på plats för att avbelasta de andra fyra castarna, så folk är ju inte speciellt blyga med att be mig om hjälp, men jag tycker faktiskt att det bara är roligt (än så länge ehe). Det blir lite stressigt ibland, men för att citera min förra projektledare på Baluba: "Det är bara TV, inte hjärnkirurgi".  Så jag tar allt med en nypa salt!

Imorgon blir det en låååång dag. Ska möta eventuella deltagare bland annat. Spännande spännande! Förhoppningsvis avslutas onsdagen med ett besök på Oxid och Spit, woop woop!


Hemmakväll i fredags, god mat och ett glas rött med pappa. Somnande innan 22.30 (!!!!).

Hängde med Ida på lördagen, åååh mysegose! Ida är verkligen som en Norrlands Guld för mig - "När du vill vara dig själv för en stund". Så very good times!♥ Senare frammåt kvällen så var jag, pappa och pappa Ahlfors på brorsans match. Mitt i regnet, men det var kul ändå. Bra match! Efter det åkte jag och pappa ut till landet och hade Alfapetskväll med bonusbror och bonusmor. Jag fick nästan till ordet "Nazgul", det hade ju varit klockrent haha! Somnade till en stjärnfylld natt, extremt mysigt.

Söndagen har spenderats i solen på landet. Chilldag, lixom. Nu kommer helgen avslutas som den började; God mat och ett glas rött med pappa.

Ha det! ♥



Visst är det en underbar känsla, när det pirrar sådär extra i hela kroppen av ett sms, samtal eller bara tanken på en speciell person? Like magic :)



Jag skickade ut en ansökning till produktionen av Sveriges Mästerkock på Meter TV i början av sommaren, och i förra veckan fick jag svar om att de fyllt alla platser men att de fortfarande var intresserade av mig (hihi♥). Jag blev refererad till en annan produktion. Fick ett samtal igår, angående om jag var intresserad av att komma på intervju. Hells yeah, sa jag. Kom nyss hem därifrån, och jag är fr.o.m imorgon Castingassistent vid inspelningen av The Weakest Link. BARA SÅDÄR LIXOM!! Min första dag är imorgon!! Fan va glad jag ääääääär :D :D :D :D :D ♥♥




Det här är typ det bästa jag sett!!! Lite kul input är att en kväll på Rhodos (när jag var en aning alkoholpåverkad) och jag och Carro var påväg hem blev jag skitledsen när jag såg en smal katt vid en soptunna. Lämnade min pizzaslice vid katten. Haha ♥

 
 

Jobbade till ca kl20 igår. Åkte hem och tänkte ha en mysig hemmakväll med mig själv, rawr. Men icke!!! Stina lockade med att vi skulle ut och Wooka woooka eeeoo! Så det var bara att snitsa om till partyhumöret och på med kavajen! Det blev en riktigt bra kväll♥ Wooken var bra som vanligt, lite mycket folk men så är det ju alltid. På Oxid så blev vi väldigt väl omhändertagna på alkoholfronten. Sen helt plötsligt så dök en gammal vän upp! Jättekul! Så vi hängde med honom och hans kompis, och senare kom även Matilde och Ella. Begav oss senare mot Berns. Jag och Stina hittade två människor i Kungsträdgården som hade sex, kul för dom! Vid 3 var det dags för hemgång. Jag träffade på en annan gammal vän påväg hem, blev i stort sett indragen på Hells och hälsade på lite andra bekanta ansikten. Seeeeeen gick jag hem och åt tacochips och guacamole. Bästa. Bra kväll!

Nu blir det jobb. Ha det!♥



Det kommer sitta fint med lön den 25e. Dock vet jag redan nu var alla pengar kommer att spenderas; Zara. Var inne en sväng idag och heeeerrreeeeguuuuuuuuud. Jag ÄR kär i en jacka. Den är jävla fin! Brun mocka. Den ska bli min snart!! Hittar ingen bild på den på hemsidan dock buhu. Mycket annat fint dock!




Och lite från Topshop!


Jag har precis sett "Serbian Film". Den är nog den sjukaste, mest groteska och absolut mest hemska film jag någonsin sett. Storyn är helt sjuk, och slutet desamma. Sammanfattningsvis handlar filmen om en avdankad porrstjärna som en dag i sitt trygga förotsliv med familjen får ett erbjudande om att göra comeback i porrbranschen. Betalningen är riktigt fet vilket får honom att tacka ja, men han inser snabbt att det inte är vanlig pornografi det handlar om.

Efter halva filmen tyckte jag att det mest bara var udda sexscener och inte alls speciellt intressant, men sen när ungefär andra halvan av filmen tar fart så börjar det bara spåra ur mer och mer. Bakom allt sex så finns verkligen en igenomtänkt story, som får åtminstone mitt hår att stå upp på hela kroppen. USCH. Jag har inte sett "The Human Centipide" (stavning? orkar inte googla eheheeee), men jag kan tänka mig att den äckliga stämningen är något som dessa filmer har gemensamt.

Nu kanske någon sitter och undrar varför jag utsatt mig för en film som är rankad top 10 mest brutala filmer i Europa? Svaret är att jag har hört så mycket om den här filmen, och ville veta varför det var så mycket snack! Efter så många år med Saw-filmer och liknande så blir man ju lite skadad, alltså inte lika känslig för våldsamma filmer. Om nån annan känner sig sugen på sex, blod, misshandel, syskonsvek och en sjuk jävla story så är länken http://www.megavideo.com/?d=29TR3F04 


Min onsdag började med fika med Nicole! Väldigt mysigt! Vi trotsade vädergudarna och promenerade i spöregn från Gamla Stan till T-centralen. Allt går om man har paraply! Vinkade sedan av henne vid tågen, hon skulle ned till Västerås.

Efter jobbet gick jag och pappa på en liten afterwork i Gamla Stan. Restaurang Pastis serverar två ostron och ett glas bubbel för 120kr, ett rimligt pris! Jag som aldrig provat ostron dessutom tyckte att det kunde vara en kul grej! Så vad kan man säga om ostronen? Äckligt? Nej. Gott? Nej. Smakade hav? Ja.

Känns som något man bör testa, och nu är det gjort!

Efteråt promenerade vi hem via Drottninggatan och Sveavägen. Mys!


Hängt i Tyresö idag. Först en snabbis hos D&P och sedan med Kimpa♥ Satt ute i regnet (fast vi satt under tak såklart), åt lunch och kollade sen på en svartvit deckare från 1960, som faktiskt var ganska rolig! "Slyna!". Skratt är livets medicin, var det någon som sade.

Imorgon ska jag fika med Nicole, vilket ska bli värsta mys! Fick för mig att jag skulle jobba imorgonkväll också, men det var bara jag som blandat ihop datum. Däremot blir det kvällsjobb torsdag, lördag och söndag. På torsdag intas Annexet av Don Omar, mer känd som Danza Kudoro-killen! Typ! Ska bli ganska fett ändå! Om det inte blir så att jag blir placerad på hovet, där det är träningsmatch för DIF.. Håller tummarna för Don Omar. Vi får la se! 

 


I lördags blev det mysig kräftskiva med damerna, en grym spontanutgång, en efterfest samt nattbad! Värsta bästa lördagen! Utgången slutade till sist så himla bra på Oxid. Vi tjejer har det fan så jäkla enkelt ibland. Generösa killar i vår omgivning. Tror att det blir Oxid igen med Malin på onsdag. Gillar verkligen det stället! Vi hade en sjuk taxiresa ut till efterfesten också. Taxichaffis var den bästa ever! Lät oss spela vår musik i taxin, så braaaa! Jag, Petra och Sandra tog oss ned i vattnet tillsammans med pojkarna. Rätt kallt tycker jag, men det gick iaf! 

Den 17e blir det utgång med massa gosingar för att säga hejdå till Ellen. Det ska bli riktigt skoj!♥ 

Myspojkar!

Igår kunde jag packa ihop på jobbet redan kl12. DEEEET kändes jävla bra ska jag säga! Köpte med lunch, åkte hem, på med bikini och så hängde jag i solen på takterassen ett par timmar. Lite senare kom mamma hem, då åt vi lite glass och bara myste. Sen åkte hon iväg till Gotland den lyxliraren! Vid 18 var det dags för middagsmys hemma hos Sara. Även Filippa var med, himla trevligt! Pasta med gravad lax, stekt lax och kräftstjärtar, mmm! Efter middagen tog vi en sväng förbi Kim och åt tårta, wiiiee! Runt 22 traskade jag upp till brorsans lägenhet, där kvällen avslutades med ett par Solsidan avsnitt och lite chirre.

En helt perfekt torsdag! Tack babes♥


Och massa grattis igen sexy! ♥


Halvtaggad på att jobba resten av veckan, till följd av att jag fick reda på igår att jag måste göra om 3 dagars arbete. 21 timmar ska läggas på att göra om samma jävla sak igen.
Fuck. My. Life.

Aja, på lördag blir det kräftknytis! Tagg på det istället, woop woop!! Kräftor, räkor, skagen, AIOLI!!! Mmmm!


Waaaaaaaaaaaa mongooooooo


RSS 2.0