JAG ÄLSKAR BARCELONA! Vilken jävla bra stad!! Alla kriterier för min drömsemester finns att hitta i Barca. Det är sol, sandstrand, sjuuuukt mycket och BRA shopping, fruktansvärt god och varierande mat samt ett nattliv som heter duga! Åh vad jag mår bra efter den här weekendresan! Ska sammanfatta resan lite kort, för min egen del!


Torsdag: Upp i gryningen och hoppa på planet kl 06.40. Landade i Barcelona runt kl 10, dumpade väskorna på vårat väldigt fina hotell och sedan gav vi oss ut på stan. Barcelona är stort, men ändå tillräckligt litet för att man kan ta sig runt till fots. Ganska likt Stockholms innerstad i storlek skulle jag säga! Så vi promenerade runt i staden i 5h (!!!), och sedan gick vi till hotellet med fotvärk. Helt klar en underbar promenad iaf, staden är så vacker! Fylld med statyer och annorlunda konstverk. 

Min sötiskusin Melina! Alla trodde att vi var systrar  :)



Dom städar gatorna hela tiden kring huvudgatan La Rambla, så området där är väldigt fint. Vi mötte upp min andra snygga kusin Rebecka som har varit på språkresa i Barca i 3 veckor, den lyxungen! Vi gick och åt Tapas på en restaurang senare på kvällen, stört god mat. Jag gillar tapas, man beställer in lite allt möjligt och sen kan man dela. Efter Tapasen så tog vi en drink på den mysigaste lilla baren! Ett hål i väggen typ. Alla bartenders var finklädda, och "todos los beber son unique". Dom utgår inte från recept eller centilitermått, dom bara improviserar alla drinkar utifrån vad man önskar. Jag önskade en med passionsfrukt, den var fucking awsome.




Fredag: Dan före dopparedan! Alltså, dagen före mammas birthday. Vi bestämde oss för att fira hennes födelsedag på fredagen, eftersom vi skulle åka hem så tidigt på söndagen. På förmiddagen promenerade vi till La Sagrada Famiglia, en katedral som började byggas under 1800-talet, men som inte är färdig än. Den beräknas vara klar om 15år. Man ba men QUUEEE?? Det var häftigt att se iaf! Cool byggnad.


Notera JULGRANEN mellan tornen hahaha! Knasiga spanjakker.
 


Efter den promenaden (Gullmars till Gamla stan typ) så delade vi upp oss lite. Jag, Kristin, Becka, Melina och Beckas två kompisar åkte med el metro till ett köpcentrum, och där fanns FORVER 21!!!! Varför hade ingen förvarnat mig??? Då hade jag tagit med dubbelt så mycket pengar kan jag säga!!! Jag hörde änglakören när jag gick in i butiken alltså. Haaaaaaaaaaa.





Efter ett par timmar i shoppingcentrumet åkte vi tillbaka till hotellet och fixade oss inför kvällen. Vi åt födelsdagsmiddag på Carpe Diem Lounge Club, vilken är en av Barclonas finaste nattklubbar. Maten var helt gudomlig, och inte dyrt alls! Vi var 8 personer som åt förrätt, varmrätt, efterätt, drack två flaskor vin och en flaska cava, för ca 500kr per person. Med tanke på all mängd mat, kvalitén, servicen och miljön så är det helt sinnesjukt billigt! Under middagen fick vi massage av några värdinnor, vi blev underhållna av husets trollklarl som var helt sjuk i huvudet alltså. Först gjorde han lite korttrick, men sen blev det riktigt imponerande. Han bad Victor tänka på ett kort, och så hamnade det kortet i hans innerficka. Han lyckades ta Victors klocka och sätta på den på sin egen handled. ASSÅ HUUUR??? Alla var i chock, det gick så jävla fort. Riktigt häftigt!





Efter maten gick vi in och tog drinkar i den supermysiga baren. När klockan slog 01.00 typ så förvandlades hela stället som i ett trollslag. Alla bord plockades bort, partymusiken sattes igång och så var det fest! Från ingenstans kom massa utklädda människor också, och hela stämningen var verkligen magisk! Inredningen är Buddha-mystisk-mörkt-mysigt-inspirerad, det var verkligen superhäftigt!




Vi dansade och skålade hela natten. När klockan närmade sig 04.00 så följde vi med en bartender till klubben brevid, Opium. Opium är jättepopulär hos spanjakkerna, och det var låååång kö. Men vi gick förbi kön och gick in gratis, Hagman-style! Väl därinne fixade Victor in oss i VIP:en också. Hagmans for president! Vi hade en toppenkväll som slutade 06.00, mamma var så nöjd med sitt 50-års firande♥ Inte alla som klubbar i Bercelona med sin mamma till kl 06.00 på hennes 50års dag! :)



Lördag: Alla gick och åt frukost runt 09.30. INTE JAG, haha. Jag sov till kl 11, och sen hade jag solglasögon på mig hela dagen. Haha! Lite sliten! Fattar inte hur morsan och Victor kunde vara så pigga! När klockan närmade sig 12 begav vi oss ut på stan. Vi delade upp oss lite igen, Melina och Kerstin gick på en shoppingrunda medan mamma, Victor, Kristin, Lelle och jag åkte till en stor fotbollsarena. Det var mäktigt! 100.000 som rymms i den arenan. Jag kopplade direkt till Hovet/Globen och försäljningssiffror. "Idag är det bara 50.000 i publiken, hur många korvpaket ska jag lägga i och hur mycket öl ska jag hämta?". Haha!

 


Efter det gick vi en shoppingsväng på La Rambla. jag har köpt massvis med fina halsband, och en superfin väska som är min nya bebis. Oavsett vad man har för smak i smycken och kläder så hittar man något i Barcelona! ALLA typer av butiker finns! Märkesgrejer, rockiga saker, mycket japanska småbutiker, glittrigt, färgglatt, stort och litet. Allt finns! Senare på kvällen tog vi middag på en lite finare tapasrestaurang, och det var så himla gott!

Mamma och Victor ville verkligen ha efterätt, men de var så mätta att de delade på en pytteliten chokladbakelse












Hemma från en grym weekend i Barcelona! Som ni har saknat mig.



Kollat på Jenna Marbles hela kvällen. Fyfan vad hon är skön!

"Oooohmygod I'm gonna have sex!!"
"God my dick is beautiful!"
"Ho ho ho! Now you have a handprint on your ass!"
"Suprise-threesome!"


Hur kommer det sig att så fort man beställt hem lite kläder, så 10min senare hittar man genast något mer som man bara MÅSTE ha?

Kär. Vill verkligen ha den här på nyår.

Har inte gjort ett smack idag! Så sjukt skönt. Ska sätta på en tvätt om en liten stund, och sen ska jag gosa ned i soffan. Så gött. Imorgon däremot så blir det till att flänga fram och tillbaka. Växla pengar, fixa och dona. Jag vet inte vad jag ska packa! Det kommer vara mellan 16-20 grader när vi är i Barcelona. Vad har man på sig då? För kallt för shorts va? Eller? Skinnjackan blir det iaf. Annars känner jag mig rätt osäker på vad jag ska ha med för kläder. Vill ha någon partyoutfit också, vill verkligen ta en runda och se Barcelonas nattliv! Skulle vara så fruktansvärt kul om jag, Victor, Kristin, Melina och Rebecka kunde gå ut och dansa en kväll! Undrar var mitt pass är btw.. Eehehe.


Jag är nykär i Lady Gaga - Judas. Den spelades sönder i sommras, så har inte lyssnat på den på ett tag. Ååh, han som är Judas i videon är verkligen det perfekta svinet i "Walking Dead". Riktig jävlig, svettig, hård men samtidigt finns en snäll och beskyddande sida långt där inne. Aaaaah.


Har skaffat Twitter! Så nu slipper Kim att jag smsar henne om alla intressanta saker jag ser på tunnelbanan och alla filosofiska grejer som jag tänker på. Eller..???!!! Nej det gör hon nog ändå inte. Om sanningen ska fram.


Efter jobbet i fredags blev det en liten avskedstillställning med Svagaste-gänget, det var sjukt trevligt! Alla är så nedrans gulliga, snälla och sköna och jag hoppas verkligen att det blir en säsong två; Så att jag får hänga med alla sköningar igen!♥ Efter den afterworken åkte jag hem och inväntade att Kim skulle sluta jobba, så skulle jag åka och ge massa kärlek till henne eftersom hon haft sämsta dagen. Dock slutade hon runt 1, och jag låg totaldäckad när hon ringde. Buu mig! 

Lördagen började då som sagt med jobb. Lugnt pass, synd att AIK åkte på torsk. Kim taggade till mig lite gällande utgång, så när vi slutade runt 18.30 åkte jag hem, duschade, åt mysmiddag med bror, mamma och Kristin och sen mötte jag upp Kim på Skepp. Jag var nykter! Har ju en vit månad, med några undantag(Avskedsfest med Svagaste och Barcelona) så det är ju inte en riktig vit månad.. Heh.

Söndagen har spenderats på stan med pappa. Traskat runt, fönstershoppat. Tog en kaffe och bulle på Scandic Grand Central, riktigt mysig hotellbar/café! Nu på kvällen har vi ätit middag och tittat på Harry Potter and the Deathly Hallows pt 2. Värsta bästa söndagen helt enkelt!


Imorgon är jag ledig. Vad ska man hitta på??


Igår hade vi sista inspelningsdagen på Svagaste Länken. Känns jättetråkigt! Vad ska jag göra nu lixom.. Vi inväntar fortfarande ett beslut om en säsong 2, jag håller tummarna så det gör ont alltså! Om inte får jag ringa till repan och se vilka andra produktioner som är igång, och om någon behöver sig en inspelningsass eller liknande!

Vill ta en intensivkurs nu i vinter också. Få det här med körkortet överstökat någon gång! Åka till Norrland eller nått i två veckor och bara kötta.

Nu ska jag fixa mig lite kort inför att åka och jobba en sväng på Hovet. Efter det blir det middag m mamma, bror och Kristin. Can't wait!

Föresten! Jag åker till Barcelona 24e Nov med mamma, bror, Kristin, morbor Lelle, Kerstin, och kusin Melina!! Ååååh!!! Och när vi kommer till Barcelona så kommer kusin Rebecka möta oss där, för hon är på språkresa där med skolan i tre veckor! Assså PEPP PEPP PEPP!! FAMILJESEMESTER!!! ♥♥ Som jag har längtat! Senast vi var på familjesemester är 2006. Ser verkligen fram emot detta!!


Barcelona!


Tycker att bilden nedan sammanfattar kvällen ganska bra! Limbo på dansgolvet. En gammal fin tradition som Stina introducerade för mig några år sen! Funkar ALLTID! Succé! Hela Skeppsbar var som en enda stor hemmafest igår. Massa snygga kompisar var där. Kul! Blev extra glad när en gammal killkompis från min språkresa till LA -08 helt plötsligt dök upp! Så himla kul! Men usch alltså, Cody bjöd mig på en 4a Jack Daniels igår alltså fyyyyyyyfan va vidrigt det är med whiskey. Den enda whiskeyn som är naiz är FIREBALL! Ooopa! Tog mig en två tre stycken Fireball igår, men var enda lagom full hela kvällen. Det är öl som gäller för min del. Inget vitt vin. Vitt vin och rosé är djävulen.

Så efter en kväll fylld med skratt, häng och mycket mycket dans var det dags att rulla hemåt. Först fick jag inte gå hem för vakterna. Taskigt :(( Efter lite om och men kring efterfest i Tyresö åkte jag och Kimsan tillslut hem till mig och mysde ner i min säng. Kom hem runt 05 tror jag, och Kim åkte till jobbet imorse klockan 06.30. What a fucking krigare! 





På tal om Adele, det här är min absoluta favvislåt just nu!♥ När pappa jobbar sent ligger jag jätteofta på soffan med datorn på magen, hörlurar på och sjunger med i olika låtar så högt jag bara kan. Haha. Det är väldigt kul faktiskt, och har man riktigt hög volym på så låter man ju riktigt bra =)

AAJ SÄÄÄTTT FAAAAAAAAAAJÖR TO DÄ RÄÄÄÄÄÄÄJN..




Jag blir lite sur när jag hör den här låten. Texten är bara så... likgiltig! Typ! Iallafall refrängen. Hon bara ger upp lixom, trots att det är Killen med stort K det handlar om. Jag relaterar lite till egna erfarenheter, och jag är så fruktansvärt envis när det gäller sånt här. Jag ger mig inte i första taget, kan man säga.

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you

När jag hör det där tänker jag "Nej" högt för mig själv. Vadå "Never Mind"? Ger du upp bara? Och nej du har fel, du kommer aldrig hitta någon som Killen med stort K. Finns det en så finns det flera, sjunger ju Maggio i en annan låt, och det har hon helt rätt i. Det finns flera, men det finns bara en av varje.


I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Det stycket gillar jag bättre! Ge det ett försök. Våga. Annars kommer du ångra det hela livet. Kanske går det helt åt helvete, och kanske får du skämmas eller må dåligt ett tag, men du försökte iaf. Det r inte så jävla enkelt lixom. Man blottar ju sina innersta känslor och det är ju väldigt delikat, så att säga. Helt naket. 


Trots allt detta ovanstående gnäll sjunger jag med för fulla muggar så fort den här kommer på radio =)

Efter min fjärde 13h-arbetsdag den här 52h-veckan så tog jag ÄNTLIGEN helg. Återigen, jag har så oförskämt kul på jobbet, men man blir så sjukt mosig i huvudet av dessa långa arbetsdagar. I TV-branschen nämner man "facket" och "övertid" med ironi och ett skratt..

ANYWHO! Kom hem runt 22 igår, slog mig ned på soffan brevid mammsen. Åt glass och kollade på Idol, big time mys! Nu håller vi på här hemma och fixar oss lite inför att åka på fika hos Virrebanan. Han har bakat. Vet helt ärligt inte om det är bra eller dåligt!! Ska bli supermys iaf att träffa släkten, och träffa min gosegris till kusindotter. Kimkusin har lagt upp den gulligaste filmen på Lina på facebook. Lina går omkring med en sån där gåvagn i deras lägenhet, och så krockar vagnen med en tröskel så att hon inte kan ta sig framåt. Så vänder hon sig om och langar VÄRSTA blicken, och så kommer pappa Johan och hjälper henne. EN SÅN LITEN DIVA!! Så jävla söt!!♥

Ikväll blir det häng på Skeppet, födelsedagsfirande på G! Congratz Camilla! Några gamla gymnasievänner kommer dyka upp också, jag är pepp! The question is what to wear. Fast å andra sidan. Det är ju Skeppsbar. Skulle lika gärna  kunna dyka upp i mjukisbyxor och ändå smälta in. Nästan. Men jag gillar att klä upp mig så blir nog någe fejnt :))

Ha en fabolous lördag alla snygga! ♥ 




Åh! Vi skrattade så tårarna rann åt det här igår! Svår, allvarlig och jättebajsnödig!

Såhär har mina arbetsdagar ut nu när vi är i inspelning; Redbull redbull redbull. OCH kaffe. Mjeezzeeheheheeeee.
Sitter stilla mycket, vilket är sövande. Har börjat spela Wordfeud för att få underhållning! Lägg till mig och bered dig på pisk; 



Var ute med en fin kollega från Meter förra lördagen, och jag hade på mig en ny favvotop! Fab. Hade en grym kväll! Vi åt middag hos henne på Gärdet, sen hängde vi med mina homiez på Skeppsbar en sväng. Efter det mötte vi upp ytterliggare en kollega och så blev det Rose. Sen Hells Kitchen, och det var aaaawsooooome! Helt klart ett ställe att hänga på!!




Nu i lördags blev det brunch med släkten! Himla trevligt. Öl, äggröra, bacon, revbensspjäll, korv. INGA HÄMNINGAR♥♥ What the fuck is a diet? Efter brunchen åkte jag med hem till älsklingsKim och kollade på de tre första avsnitten på Walking Dead s02, amagad så braaa!! Vi kollade på Awkward också, Team Matty♥




Sleping beauty hihihihi!! Hon sov så gott trots att jag knaprade chips i hennes öra och kollade på Big Bang Theory imorse. Min lilla mysegos! Med risk för att jag kommer att åka på spö när du ser bilden Kim, men du är zå gyllig :))




RSS 2.0