Nu hade Svagaste Länken precis premiär på 7an!

Helt ärligt tycker jag att det var synd att det programmet som sändes var det första, eftersom Kajsa inte var så självsäker och rapp som hon har varit i de senare inspelningarna. Så frågan är om tittarna verkligen kommer tycka att det är värt att följa programmet. Vi håller tummarna!

Den här veckan spelar vi in sex program på två dagar. Waaaaa.
Jag längtar så mycket efter helgen. Fredag kommer börja mörkt. Ska på begravning för en mycket kär släkting som gått bort..♥ Det har tagit lång tid mellan hennes död och begravningen, så det känns ändå som en lättnad på något vis. Att hon äntligen ska få ro. Fina Mabban♥ 

Döden är det mest naturliga i livet, men det gör den inte mindre läskig för det.


Fredagkväll ska spenderas med massa snygga brudar, det ska bli dans och Rhodosreunion. Känns väldigt kul och jag är riktigt taggad på det! På lördag blir det brunch med släkten för att fira far och bror. Tror det blir utgång även lördagkväll. Alcohoe.

Två inspelningsdagar till, sen är det helg!

Jag och min underbara kollega Hannah smygstartade helgen igår med tacos och rödvin hemma hos henne på Gärdet. Så himla mysigt! Vi ska ut på lördag också, hihi! Fabolous. Ska bli skitroligt verkligen! :) Trots 12års ålderskillnad så klickar vi sjukt bra, kanske för att hon är så ungdomlig och party. Vi skojar om att vi möts vid 25år! Vi ska överallt och ingenstans är tanken, och jag tänkte få in Skeppsbar nån gång under kvällen också. Längesen (2 veckor, wow) jag såg mina favvobertenders fina ansikten.

Just nu ligger jag och kollar på Lejonkungen. Precis sett den på svenska, nu på engelska. Så. Himla. Bra. Inte det minsta överskattad film, den är verkligen helt underbar!

Imorgon fyller bästa pappsen år, så ska ta en drink med honom efter jobbet på Lydmar Hotel.





De senaste fem dagarna har jag fått höra följande två meningar VÄLDIGT ofta;
"Vad trött du ser ut!" och "Oj, va sliten du ser ut att vara!"

Konstaterar att man blir ful av att jobba.
Hockeyfru ftw!


Hade en bra fredag! Jobbade först på Meter. Hade ett långt möte, sen åt vi långlunch och sen gick jag vid kl15. Slappt och bra! Var på plats på Globen vid kl16, åt mumsig middag (Bea for president) och sen var det ett väldigt lugnt arbetspass. Åkte hem och bytte om lite snabbt efter jobbet, och mötte sedan upp Stina och Bettan! Vi hade ganska många motgångar; Regn, överdrivet mycket folk på Woken, Stina blev nekad på Oxid. Blä. Men sen så! Hängde en sväng på L'angolo och sedan dansade vi på Solidaritet!

Vid 02.00 blev jag och Stina lite trötta efter lång arbetsdag, så vi bestämde oss för att dra hem. Men, jag fick ett sms om att möta upp en vän på Spitfire, så jag drog dit. Är där 7min efter att han skickat smset. Och ändå så är han inte där! Helt lonley in a crowded bar lixom. Tack för den då!! Meeeen, så kom en gammal bekant från gymnasiet fram helt otippat, och så hängde vi. Snackade musik och planerade reunion. Väldigt trevligt!

Lite senare kom Herr Jag-säger-att-jag-är-på-Spit-men-så-är-jag-inte-det, och det var uppskattat. Ännu lite senare drog jag med en annan idiot till Spy Bar, i tron om att Curt och massa andra ska komma dit. Så kommer dom inte, och idioten erkänner att han sagt det bara så att jag skulle följa med honom till Spyan. Då blev det fan mysko stämning! Fan va killar kan bete sig ibland, bara för att få ligga. Jag fick höra så mycket skit alltså, att jag är taskig och elak, att jag leker med folks känslor. Allt detta till följd av att jag svarade Nej när han frågade om jag ville följa med honom hem. Idioten drog, och jag stod kvar helt ensam. Lonley in a crowded bar, igen lixom! Wtf. Hets smsade Kim, allt hade varit så mycket bättre om hon hade varit med♥ Kände mig sjukt liten och ensam, men sen vände det igen! Brevid mig stod en lite äldre amerikansk man som hade sett vad som hänt. Han sa att jag påminde om hans dotter och massa andra snälla och fina saker. Då blev det lite mycket känslor för mig, så det kom några stilla tårar. Mitt inne på Spy Bar. Lite kul egentligen haha. Tog en fanta och hängde lite med den snälla amerikanen, som inte la in en stöt över huvudtaget utan bara var genuint vänlig. Fick lite hopp om mänskligheten igen!

Strax före 05.00 gick jag hem. Gick förbi Statiol påvägen, fick en french för 23kr. Bästa Statiol-killen ever!♥

I slutändan, ändå en helt okej fredagkväll! Idag blir det plugg och förhoppningsvis någon smaskig middag. Ha det! ♥

Inspelningsdag fyra idag, och det gick sååå braaaa idaaaaaaaag! Vi blev klara med två program innan kl18!!! Det är helt amazing, om man jämför med i måndags då ett program tog ca 7,5h att spela in, jämfört med dagens snitt på 3h. Känns så bra att allt flyter på, och jag känner mig väldigt självsäker i mina arbetsuppgifter vilket också är en stor lättnad.

Igår efter jobbet var jag och familjen på Delikatessen på Södermalm, där vi firade brors födelsedag! Jag och Victor testade att äta sniglar för första gången ever, hoho. Jag tycker att det var... gott! Det var fastare konsistens än vad jag hade föreställt mig, och de var dränkta i en vitlöksmarinad. Så nu har man provat det! Väldigt mysig middag, men vid kl22 när vi började gå mot tunnelbanan var jag så trött så jag trodde att jag skulle somna mitt i ett steg. Väldigt intensiv vecka, jobbat kl 07-19 nästan varje dag, TV tar låååång tid! Men jag har fantastiskt roligt på jobbet och jag är så tacksam :)




En bild på tre snygga från i lördags!


Känner mig lite småhängig. Jobbiga tankar som snurrar i bollen. Jag är fan expert på att falla för sviniga killar, och expert på att sumpa chanser med de få vettiga killar som jag träffar. Mjaarghghhsjdh. Blir så trött på mig själv.



Hela min lördag var helt fabolous. Fab fab fab! Däremot måste jag lära mig att sluta blanda alkhol. Kände det när imorse, att man mår så jävla piss av att bland vin, rom och cola, hot shots, cider och minttu. Säkert nått mer också. Blöe!

Gårdagen då! Storstädade hemma hos mamma, moppade golv och sånt. Promenerade till Fältöversten sen, shoppade lite. Vid 18.00 kom bror och fru över på middag! Astrevligt!♥ Mötte upp Camilla vid 21.30, Wookade och hängde på Moda, och sedan Skeppet. Jättetrevligt att hänga med "gamla gänget". Sedan åkte jag vidare på efterfest. And it was aaaaall gooood ;DD

Har lite pics från igår, men tekniken vill sig inte riktigt!

Jaaa, min fredagkväll blev ju inte jättekaoz dåra! Är hemma, dricker vin och kollar på Idol (och Jersey Shore) med mamma. Ändå helt okej fredag! Mammsen var borta i Barcelona hela förra helgen, så lite kvalitetstid känns bra. Hon köpte med en supersnygg moccaväska till mig, wiie!

Imorgon blir det lite kontorsjobb hos pappa, sedan kommer bror plus hans fruga över på middag hos mig och mamma. Mysemys. Lördagsnatten är ännu obestämd, men det lutar åt utgång! Tjoooo!

Avbokade mig precis från jobb på söndag. Buhuuuu jag missar Britney :(((( </3
Istället för jobb blir det kalas. Kaffe och tårta. Ändå bra! Yngsta kusinen fyller 15år. Om hon, som alltid har varit 9år nu är 15 år, då är ju jag asgammal. 

 
Ha det♥

Idag hade vi vårt första rep i studion! Hela dagen var kaos för alla, MEN; jag var asbra. Fett med bra tjej som behåller lugnet när alla andra har magsår. Imorgon har vi rep och genrep, weheeeey! Ska bli superkul!

Jobbade inte dubbelt idag, kändes helt magiskt. Har jobbat, ätit middag ute och klockan är knappt 22. Magi! Ska nog gå och sova nu, blir en tidig fredagmorgon. Btw, jag ska köra kaoz med den här löningshelgen! 

Ha det! ♥  

 

Håller på och städar mitt rum här hemma, för imorgon kommer städerskan. Städa inför städerskan, makes sense noo?? Jag kommer ha en riktigt FET vecka. Imorgon och på Onsdag blir det först mys på Meter och sen Red Hot Chili Peppers!!!! Så. Jävla. Ballt. Ska be om att få stå i försäljningen i 7:an, högst upp inne i arenan. Megafett. Astaggad!

På Torsdag och Fredag har vi äntligen genrep inför inspelningen av Svagaste Länken. Waaa!!! :DDDD Ska bli superkul! Jag har fått lite nya arbetsuppgifter inför det, väldigt mycket ansvar men jag tror att det kommer gå finfint!

Nu ska jag städa det sista, och samtidigt dansa runt till My Sharona. Ha det! ♥



Det blidde ingen fisk hemma, med det blidde middag på restaurangen Tranan uppe vid Odenplan. Amagad vad god mat!! Pappa åt lax och jag åt moule frites. Aaaaaaaa, verkligen jättegott! Och vid bordet brevid oss satt Kleerup och åt middag, jag vart lite starstruck :) Inte för att han är snygg, utan för att han är awsome!



Ha det! ♥

Nu har jag haft en sån där bra helg igen! Blivit smittad av någon sorts optimist-sjuka tror jag, allt är så bra hela tiden. Dock har det gått rätt mycket i vågor den här veckan, på båda jobben. Upp och ned, men i slutändan allt gott! Nu har vi satt deltagare till alla 40 program på Svagaste Länken, känns så jääävlaaaa skööööööööönt! Aaaaah vilken lättnad! :D

I Fredags jobbade jag NHL med Kim, ett intensivt pass. Bara massa öl till amerikanare. Efter det åkte vi ut till Trollbäcken på Twister Party! Väldigt trevligt! Mysigt att hänga med "gamla kompisarna", sånt gillas! Promenerade hem till Kim runt 5, och somnade sött i hennes säng.

I Lördags blev det först AIK på Hovet. Helvetespass för min del, då jag stod med två heeeelt nya tjejer i A10. A10 har nästan alltid mest att göra. FML. Det gick inte så bra, men det gick iaf. Efter det gick jag över till Globen och jobbade NHL. Fick stå i 7:an, alltså försäljningen högst upp inne i själva Globen. Det var väldigt kul, fick se hela matchen, inte så mycket att göra, bra partymusik i pauserna och väldigt snälla gäster. Efter det passet blev det AW på Skeppet. Goffe, MJ, Adde, Härlin och Erik kom förbi och hängde med oss också!
Sjukt trevligt! Jag mesade ur när vi skulle på efterfest i Tyresö, och åkte hem istället. Sov 10 timmar, det var skönt! Ska försöka gå och lägga mig vid 22 ikväll, så får jag 9 timmar sömn. Mmmm me likey!

Nu ska jag gå hem till pappa och äta torsk med tomat/saffran cremé fraiche och rostad mandel. Waaa asgott! Ha det! ♥


Det var "Kiss Cam" i Globen på NHL också, asroligt haha! Detta är dock från en annan match

Spöregnar här i Vasastan, men kvällssolen tittar blygsamt fram bakom regnmolnen. Vackert!






Slapp dag på jobbet igår, följt av AW på Skepp med Kim och Frida. Mycket trevligt, enda tills hela Skepp plötsligt invaderades av massa Grönanmänniskor. Vi som hade värsta myskvällen, drack kaffe och gosade i sofforna. Som i ett trollslag fylldes hela lokalen och ljudnivån blev tusen gånger högre. What the fööööck. Träffade på min gamla balkaveljer Jacob, det var iaf riktigt trevligt! Senare på kvällen kom Adde, MJ, Niklas förbi också. Så vi hängde med dom och hade det bra! Imorse bultade mitt huvud ganska bra kan jag säga, fan för den baksmälla som vin ger. Men det har ordnat upp sig nu, ätit en stark thaisoppa så mina saltvärden är back to normal!




Nu ska jag fortsätta plugga. Ha det! ♥


Avbokade mig precis från jobb på söndag. Jag måste ha EN ledig dag den här veckan. Speciellt med tanke på att jag har en inlämning på söndag som jag inte är klar med. Man är ju ingen robot lixom. Just nu kollar jag på "Awkward" på MTV, en jättekulsöt serie! Kulsöt? Ja, kulsöt. Ska svischa ihop nått att äta strax, och sen blir det jobb.
Hoppas på utgång efter jobbet! Är så extremt sugen på en kall öl, eller varför inte en päronpombi! Jättesugen på att skaka rumpa också. Kanske Oxid och Spitfire - det bästa av två världar? Kom just på att jag lovat Oscar att komma förbi och hänga på Skepp också... Jaja! Det där löser sig nog, ska nog hinna med allt!

Å andra sidan vore det jätteskönt att bara åka hem efter jobbet och sova, hehehhhehehhehhhhhhheeeeee ...  

Ha det! ♥   


Yum yum yum Matty i "Awkward"


RSS 2.0