Sitter här och försöker få fram vilken grupp jag ska ha seminarium med imorgon. Behöver veta det eftersom grupperna börjar olika tider. Informationen finns på SU's plattform Mondo, men det är fööör jääävla segt. Sidan laddar i hundra år, och sen blir det tekniskt fel.. Grr...


Känns som att jag tjatar.. men fyfan va Robyn är bra!!!!
Hon gör verkligen jättefin tolkning på Björk - Hyperballad. 



It's early morning
No-one is awake
I'm back at my cliff
Still throwing things off
I listen to the sounds they make
On their way down
I follow with my eyes 'til they crash
I imagine what my body would sound like
Slamming against those rocks
And when it lands
Will my eyes be closed or open?


Bloggtrafik fungerar som så att du får poäng genom att besöka andras bloggar. Dessa poäng omvandlas sedan till läsare till din egen blogg. Hur enkelt som helst.





Jag har fått 110 läsare på ca 1 vecka bara

Klicka här och bli medlem du med :)


Åh va bra det var! Först var det rosa mattan och sedan mingel. Jag och pappa drack skumpa o minglade runt. Man kan säga att alla människor på plats var någon slags kändis, förutom jag och pappa. Typ. Pappa är ju verkligen ingen kändis, däremot så känner han en hel del pga sitt arbete. Bland annat pratade vi med en av Sveriges rikaste Frendell, Thomas Ledin och frugan Marie(som är den som arrangerar hela Polar Prize), och Lena Endre. Pappa var ju skön också. Dregen gick förbi oss, då sa han "Där är Dräggen" haha.

En del av publiken


Längst fram satt Silvia, Knugen, Vickan och Vesslan


Stellan Skarsgård delade ut prsiet till Ennio Morricone


Shirley Clamp satt framför oss haha



Jag fotade ju självklart Robyn också men bilderna ser inte bra ut alls. Här är istället hela showen. Jag gillade verkligen alla hyllningarna, men såklart var ju Robyn lite extra bra. Snygg också! Hon är med i filmen efter ca 40min och hyllar där Björk.


Oh my! Pappa berättade nyss att Robyn ska uppträda ikväll också!!! Nu blev jag glad!



Letterman i slutet: "Give my best to all our friends in Sweden!"Bjoern.. Boerg? .. That's all I got!"


Godmorgon. Vaknade nyss och känner mej aningen stressad. Vi ska tydligen vara på plats vid konserthuset redan kl15, så nu måste jag sätta fart. Björk ska ju ta emot ett av priserna, ska bli kul o se henne uppträda. Hon är ju med all säkerhet en inspirationskälla för Lady Gaga. En riktig flummis.. Men jaja, nu ska jag sätta fart här! Direktsändningen startar kl 17.00 så ni får väl spana efter mej då ;-) Puss!


Filmen var inte topp, men sällskapet var det iaf! Smaskade i oss en riktigt god thaimiddag på Orkidé och pratade på som bara den om Rhodos. Så underbar ö!♥


Carro gillar popcorn!

Just nu är jag hemma och fixar med håret. Jag ska ju faktiskt på Polar Music Prize med pappa imorrn, och då måste man ju se lite fancy ut eftersom det är röda mattan. Jag klippte ju dock av mej 5cm i fredags (ångest), så finns inte så mycket o göra med håret.. Jag lockar upp det lite för att få volym och så får det duga!


Ska åka o träffa Carro strax! Var jättelängesen vi sågs, hon har varit på Rhodos♥ i 2 veckor och jag vet att hon har en hel del kul att dela med sig av hihi. Det blir thaimiddag och sen Vampire Sucks. Har hört att den ska vara sämst, men det spelar inte så stor roll för jag o Carro har ändå så jävla dålig humor så i lär ju sitta och asgarva genom hela filmen!




Senast jag o Carro va på bio såg vi Kommisarie Späck. Den är skön!


Gratisgåva från chiefen, me like!
 
Hur god som helst!


Ja tydligen! Ska ned och testa ett nytt gym med mamma nu. Har sagt upp medlemskapet på mitt gala gym vid odenplan, så ska jag och mamma mest troligtvis bli medlemmar i World Class istället. Det ligger porten brevid! Älskar att bo så centralt, nära till allt! Det som är det bästa med World Class är att vi som bor på samma gata får rabattpris på medlemskapet! Kommer betala 299/mån istället för 499/mån!!! SWEET! :D


Bildkälla


Kom precis hem från ett 8-timmars pass på Globen, men det känns inte alls. Tiden går sjukt fort på Globen, plus att jag jobbade med världens bästa Fanny idag. Det var nån kommunal-show på Globen idag med artister som Magnus Carlsson, Lena PH, Takida, Tibuktu och Veronica Maggio för att nämna några. Såg allt på tvskärmar framför oss, och så kikade vi lite när Timbuktu spelade. Grymt!

Komikern Nour körde ett stand-up också under showen, tyvärr kunde jag inte se det. Slänger upp en annan helt brutal stand-up med henne. Brutal. Haha.


Ojoj, godmorgon! Var på språng hela dagen igår verkligen. Kvällen avslutades med kräftskiva hos mina twins!♥ Hela huset ligger och sover här och jag tassar runt o fixar lite, blir hämtad snart och ska åka o jobba. Slänger upp lite bilder strax. Tills dess kan ni njuta av denna underbara låt som spelades om och om igen igår!



Som statistiken visar så har bloggtrafik.nu hjälpt mej få 90 läsare på bara nån dag :)



Klicka här och bli medlem du också!


Ska ned för ett frisörbesök på Döbelnsgatan nu.
Har nog inte klippt topparna på 4 månader, risigt värre!


Jag var precis nere och hämtade ut ett paket nere på Odengatan, och vem går förbi om inte Benke i Bounce! Åh min favvo. Skitsnygg, om ni frågar mej! The Last Bounce var ju på Globen nån helg i april iår. Jag och Nicole var där som gäster på fredagen och såg hela showen och det var ju bara hur bra som helst! Sen jobbade vi båda har jag för mej, tror att det var den helgen som vi fixade jobb åt Nicole, så då fick vi se ännu mer. Underbart! 


Foto av mej från när jag o Nicole va där!


Åh det här är bara så häftigt! Förstå vilken chock det blir för publiken när en hel läktarsektion plötsligt börjar dansa. Jag kommer verkligen ihåg under den här jobbhelgen hur jag och Bella alltid sprang in efter lunchen för att kolla när just den här delen kom haha.






Klicka här o bli medlem, du får nya läsare på en gång, och det är ju bara kul :)


Nej ju ger jag upp, spöregnar för mycket. Har iaf fått massa saker gjort, skönt.
Gått runt med min stora blå HL regnjacka, ser ut som ett blåbär i den.


Elin?



Blåbär?




Idag har jag en del att pyssla med bl.a fixa med CSN-bidraget, lämna in klocka på lagning, hämta ut paket, köpa en anntensladd till tv:n i mitt rum och lite mer. Så det blir en dag på stan idag! Rakapparat!

  




Det blev middag på No.12, tigerräkor m hallonsallad och tre sorters ost. 
Vilken bra Onsdag♥ 


Och så spöregnar det idag.. igen..!! Jaha. Lägger upp ett fint videoklipp från när jag, Denise, Petra och Sandra var ute på vår roadtrip♥. Här är vi på Ullared och det ösregnade verkligen. Parkeringsplatsen är ju sjukt stor så vi ville skynda oss in. SötisPetra kunde inte springa pga av sin fot, så vi satte henne i en kundvagn och sprang haha!



Petra: "Ni kör mej tillbaka också va??" 



Lite nervös är man ju..


Bild från iconguy.com


Äsch! Inget att vara nervös över egentligen. Mest känns det som om att det kommer vara helt rätt, och jag litar faktiskt på instinkt. Det kommer nog
bli rätt mycket plugg, men mest kul och nyttigt!


Nu jäklar ska det shoppas en massa onödiga prylar!




Kollade vädret, det skulle ju va skitdåligt väder idag? Konstigt, här lyser solen♥
Jag är sjuk som en sjua så jag kurerar hemma med earl grey te. Kanske ska orka ta mig till Grillska o hämta hem deras te Höstglöd, Jasmine eller Grillskas Svarta.. Muuums.

När mamma slutar jobba ska vi ta en sväng till IKEA. Lägenheten har just nu tillfällig lösning, vi inväntar vår soffa som ska komma om nån vecka. Så idag ska vi köpa lite kompletterande förvaringsprylar. Jusste, fan va arg jag blev när jag kom hit igår, och mamma berättade att hon tagit en av mina garderober!!! TAGIT!! Vafan!! Så hon har tre häng-garderober PLUS en stor byrå med kläder, och jag har en stor byrå plus EN häng-garderob. Jävla mamma, varför ska hon ha så jävla mkt kläder.. Men jaja, jag har ändå en skitstor garderob hos pappa så det gör egentligen ingenting, men hon behöver ju inte sno den utan att fråga.. grr... Vi ska dock försöka hitta en snygg ställning idag som kan stå i mitt rum :)


TACK VÄRLDENS MEST EXTREMT BÄSTA KIM, GU VA DU ÄÄ BRAA! ♥

Klicka på bilden så når ni hennes fräsiga blogg


Har suttit och gjort nån form av design till min vän Sverige.
Jag vet inte vad hon tycker, men själv är jag inte nöjd, trots tre timmars arbete. Men något/någon ville inte samarbeta med mig idag, så jag fortsätter en annan dag när jag är envisare och inte lika hungrig!

/Katten

PÅ Rhodos i år upptäckte vi hur många nya och grymma låtar som helst! Det var likadant förra året, och de låtarna kom till Sverige flera månader senare. Exempelvis Edward Maya - Stereo Love spelades på Rhodos bargata redan i Juni 2009, och den spelas lixom nu på radio i Sverige. En låt som spelades i år som jag dock inte tror kommer spelas så mkt i Sverige är Chris Cornell ft. Timbaland - Part of Me. Såg den på Rhodos motsvarande MTV och hörde den sedan ute ett par gånger. Ingen direkt partydänga, men den har någonting.. Me likey!


Godmorgon!

Idag är det sooool! Underbart! Känns väldigt länge sen.. I Lördags efter jobbet åkte jag o pappa o kollade på brors a-fotbollsmatch, o fyfan vilket jäkla väder!! Tyckte sjukt synd om dom som spela, fyfan det ösregnade konstant genom nästan hela matchen. Lagom kul att stå på läktaren (utan tak!!!!), men som något som gladde mej var iaf att
Royal Crowns vann mot STU Northside Bulls  med 27 - 6!
Så vad jag vill komma fram till är att solen är mycket välkommen tillbaka!

Jag kikade precis på mina tack-kort från studenten.. Åh varför blir man aldrig nöjd med sina skolfoton?? Tycker inte om den bilden. Skulle hellre tagit nån av de undre bilderna..






Igår åkte jag och pappa till SU för en liten utforskande promenad. Frescatiområdet är riktigt stort och jag vill ha lite koll på vart jag ska ta vägen när jag kommer dit första skoldagarna, så slipper man gå runt o se ut som en vilsen dåre. Så nu har vi spanat ut var allt ligger, och självklart ligger min anvdelning lääääängst bort. Helt ärligt, det är så långt bort man kan komma på området haha. Annars tycker jag att SU såg bra ut, det är så mysigt där!





Jag har bott i Vasastan i ca 5år, och aldrig varken hört eller sett en glassbil förut. Desamma gäller pappa. Så var vi påväg hem från Baronen häromdan, och hör ljudet av en glassbil. "Konstigt", tänkte vi. Ännu konstigare blev det när vi fick syn glassbilen! Kändes surrealistiskt och felplacerat på nå vis. Som att se en.. brat på Harrys... eller nått.. Haha sämst liknelse ..


Klickade precis hem lite kläder från H&M, mums! Här är några grejer av vad jag beställde!

1.Älskar verkligen koftan, hur mysig som helst.
2. Klänningen tänkte jag använda när jag och pappa ska på Polar Music Prize i slutet av Augusti. Så förhoppningsvis hinner den komma tills dess.
3. Beställde några basplagg till hösten, bla de två på bilden.
4. Jag föll också för den lilla safariväskan, den kommer få åka med ut på en del utekvällar i höst tror jag nog!


Tog en en sväng ut på stan vid 9 idag. Tycker egentligen inte om att jogga i stan eftersom det är så mkt folk, men som tur är så har jag hittat en rutt som är skön att springa och inte så mkt folk. Kommer ihåg när vi var nyinflyttade och jag gjorde misstaget att springa längs sveavägen och sedan odengatan, helt fullproppat med folk och då känner man sig bara schvetig o eklig. Numera springer jag genom och runt Vanadislunden, vilket är en stor park precis i närheten, och sedan upp i Vanadisområdet b.la Hagagatan och Frejgatan.


Det var verkligen på tiden att ta fram joggingskorna, dom har nästan blivit dammiga ha ha


När jag kom hem så stod jag för matlagningen till mej o pappa, och det fick bli en snabb röra av vad som fanns i kylen. Det ser ju rätt kletigt ut på bilden, men det är fruktansvärt gott och dessutom nyttigt. Geggan är kräftstjärtar ihoprört med matlagningsgrädde som är smaksatt med skagen, mums! Till detta advokado+gurka, tomat och citron för smaksättning.
Hur enkelt och gott som helst!


De nya reglerna när det gäller att plugga upp betyg på komvux diskuterades på tv4 för någon dag sen. Det handlar om att om man pluggar upp ett ämne på komvux så hamnar man automatiskt i en grupp som har mindre chans att få tillgång till plats på universitet eller högskola. Detta är ju helt orimligt. Många av de program som jag vill söka kräver Matte C, och därför hade jag en plan på att plugga det i höst, men då missgynnas mina chanser sedan när jag ska söka till universitetet. Detta är ju helt sinnes! En motivering som nämndes till varför dessa spec-grupper ska finnas är att många pluggar upp ämnen för att öka sina chanser, och därmed "tar" platser ifrån sökande som kommer direkt från gymnasiet. Jag köper den motiveringen, men fortfarande; det är inte direkt som att de som pluggat upp ämnen på komvux har slappat eller bara glider på en räkmacka, de har ju pluggat hårt för att nå så höga betyg som möjligt.

Det som gör att jag stör mig på den här regeln är att den missgynnar alla, oavsett vad man har för motiv med att plugga på komvux. Visst att den stoppar ett slags "fusk", men samtidigt så skyddar inte regeln dem som vill plugga upp enbart ett ämne för att ens ha behörighet till vissa kurser eller program. Jag är ju en av dom, och det suger ju verkligen.

Två artiklar om detta
http://www.nyhetskanalen.se/1.6938 

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article637812/Svarare-komma-in-pa-hogskolan-via-komvux.html


Idag när jag gick hela långa vägen hem till pappa från mamma (ca 50 meter!!!) så blev jag väldigt glad på nå vis. Jag kom på att jag glömt mitt smink hemma hos mamma, men det spelar ju ingen roll för numera bor de så sjukt nära varandra. Det tar kanske max 4 min att gå från den ena porten till den andra. Jätteskönt verkligen, jämfört med 40min buss+tunnelbana OCH 10min promenad från bussen. Känns hur bra som helst att vara Vasabo på heltid.

Dessutom, när jag kom upp i pappas lägenhet så möttes jag av en trevlig överraskning som fick mig att le. En liten vardagspresent till mig från papi! Det är verkligen ingen märkvärdig present, bara några förpackningar med sminkbortagnings-servetter hehe. Dock så gör själva gesten så himla mycket. Det är så typiskt pappa också, han tycker om att överraska då och då. Det bästa var nog i 9an när jag hade pekat ut ett par Converse som jag tyckte va fina, och sen nån vecka senare så stod dom plötsligt i hallen. Gullepappa!♥



Allt börjar komma på plats i nya lägenheten nu här i Vasastan, men det är en hel del kartonger kvar att packa upp.
Min gamla sköna säng är på plats i mitt nya rum iaf, men trots det sov jag riktigt dåligt första natten. 
Jag har nog sovit i den där sängen i säkert 2 år nu, men trots det kändes det ovant och obekvämt.

Det är så mycket som händer runt omkring när man flyttar. Flytten påverkar så många olika saker, bland annat det här med husdjur. Vår lilla utekatt kan ju inte bo mitt i Vasastan, det går bara inte. just nu bor hon därför på prov i brorsans nya lägenhet, och sen ska hon få bo hos våra snälla grannar i Tyresö. Hur snällt som helst!


Hur söt?? Upptäckte häromdan att hon
är fan 6år gammal haha, ser fortfarande
ut som en kattunge



RSS 2.0