Herrow herrow!
 
Jahapp! Vad har hänt sen senast?? Vet att ni spricker av undran!!
 
Högst upp på händelselistan har vi iaf Swedish House Mafia. Vi pratar både jobb och fest, en mycket bra blandning! Det är häftigt att se hur scenen byggs upp från dag 1, till att stå där som gäst i ett hav av kärlek. Mäktigt!  Jobberiet gick bra som alltid, roddade upp barer med Mimmi och David. Under torsdagen gick jag och Mimmi runt som floor managers, samt fortsatte att fylla kylskåp på plan 4. Väldigt skönt och lugnt! Fick god försmak inför fredagen! Fredagen  var en helt perfekt dag! Brunch med älsklingarna, förfest och sen en helt magisk spelning. På lördagen blev det jobb igen, så var ganska bra sliten på söndagen!
 
Återkommer med bildpombi!
 
 
 


Haft en skön arbetsvecka. Det mest spännande denna vecka var att få vara Floor Manager på Friends Arena under Sverige-England matchen. Det var så otroligt slitsamt, svettigt men framförallt jättekul! Känns så bra när folk frågar saker, och man faktiskt har ett bra svar. He he. Ansvarade tillsammans med Mimmi för plan 4 VIP, vilket innebar att det var extra viktigt att allt skulle flyta på bra. Jag är väldigt nöjd med min insats. Kunde styra upp många förvirringar, hjälpa till med ölfat och lite sånt smått och gott. Jag var tvungen att gå vid kl20, för jag skulle på bio! Hade redan pratat med chefen om det så det var ingen fara, men det hade nog varit bra om jag hade stannat egentligen. Men men!
 
Kl21 började Breaking Dawn pt2. Tillsammans med Sara, Kim, Camilla, Bella, Filippa, Sandra och Mikaela satt jag i extas i biomörkret! Filmen uppfyllde alla mina förväntningar, och lite till!!!!! 
 
Ikväll blir det filmmys med bästa Carro och Viggsan! Ska bli så jävla mysigt och bara dega lite framför nån bra rulle med älsklingscookie! ♥
 
 
 

Fredagsmiddagen blev helt suverän. Jag åt smördegsinbakad oxfilé med smörstekt bladspenat. Snusk alltså! Så vidrigt gott! Vi skålade i prosecco för min kära storebror och hade det allmänt trevligt på restaurang Caina. Efter middagen tog jag med bror och sambo till Marie Levau. Hälsade på Matte i baren och tog varsin bärtz. Gratis är gott! Vildare än så blev inte kvällen. Tog bussen hem och somnade med hunden i ansikten. Mys!
 
Lördagen spenderas först med ett kort arbetspass, och sedan åkte jag på middag för att fira Camillas födelsedag. Väldigt trevlig kväll med fina babes, god mat, bra musik, rainbowcake och viiiin! Sånt gillar jag! 
 

Igår inleddes min dag med födelsedagspresentshoppande till min käre gamle far. Han får en fin gjutjärnskastrull för 999kr. För en jävla stekpanna. Menmen, det är han mer än värd! Efter den shoppingen begav jag mig mot Nacka Forum för att träffa min bästaste Sara. Spanade in hennes nya arbetsplats, köpte present till Camillas födelsedagsfirande på lördag och sedan tog vi en gofika. Så mysigt att bara sitta ned och snacka lite blaj!
 
Vid kl16-snåret åkte jag och mötte upp pappsen. Han var via sitt företag inbjuden till mingel på Savills kontor. Deras kontor ligger i Hötorgsskraporna, helt fantastisk utsikt! Väl på plats så minglade vi runt lite med bubbel och små tapasrätter, och sedan var det dags för bio, som Savills bjöd på. Väldigt trevlig idé, att bjuda sina affärskunder på bio. James Bond Skyfall var väldigt bra, men förstår inte varför folk påstår att det är den bästa någonsin? Den var verkligen kanon, men inte den bästa. Jag tycker nog att Goldeneye är en av de bästa bondfilmerna, när Bond blir sviken av sin bäztis. 
 
Jahapp, nu kommer bror och kristin hit, och vi ska göra oss iordning för att gå på Stefano Cetenaccis krog och fira Victors 19års dag. Trevligt trevligt!
 

Jag känner mig som en ny människa, för jag köpte två par skitfiiiiiina skor igår! Basicfina, skulle jag säga. Jag kan lixom inte gå runt i mina easytones på det viset jag har gjort senaste månaderna. Så nu är jag glaaad! Shoppade med kära fru Petra, och sedan åkte vi hem till Casa Eriksson och tillsammans med Denpan åt vi en riktigt lyxig skaldjurspasta följt av en supersmarrig toscakaka till efterätt. Muuummmss!!!
 

 
 
 
 
 

Igår var en mycket bra dag! Inleddes med jobb på ett ganska segt evenemang. Fick stå med fyra relativt nya blonda tjejer. Antar att någon haft roligt på kontoret när de satte ihop det schemat! Allt gick väldigt bra iaf. 
 
Efter jobbet blev det AW med massa gos, och i slutändan hamnade David, Emelie, Sofia, Christine, Mimmi och jag på Woken, och sedan Laroy. Hatar Laroy, men det var kul igår enbart pga sällskapet och för att jag mötte några fina kompisar där. Kände mig rätt så skruttig och ful igår, tills att en kompis kom fram och gav mig en superfin komplimang. Gose!
 
Vi dansade loss lite på Larrebarre och sen vid kl02 kände pensionärElin och pensionärMimmi att det var dags att gå hem. Jätteskönt, inte det minsta bakis idag faktiskt! Yeey!
 
 

 
Stulit lite bilder från Kim och Camilla på mina två finaste hjärtegosar Viggo och Milo. De ger så mycket kärlek så det inte är klokt, mina små grisekorvar.
 

RSS 2.0