Jahapp, här ligger jag och snorar! Alltid samma visa - jobbar mycket under lång period, slappnar av lite BAM förkyldning från helvetet slår till. Usch vad synd det är om mig!
 
Nu har jag gnällt klart.
 
Jag har faktiskt haft en väldigt fin Tisdag med kära fru Petra. Fikat och gosat, det är vi väldigt bra på. Vi gjorde egna vitchokladcroissanter, så nu behöver jag inte äta mer kolhydrater för resten av året! Typ. Älskar sådana här lediga och mysiga tisdagar. Nu på kvällen har jag jobbat. Fick stå med Kim hela kvällen så då är allt bra!
 
Imorgon ska jag till Kim och gosa och kolla på "Walking Dead", "Never Say Never" och "Batman". Har man tur kanske hon bjussar på te och fikabröd! Jag är så bra på att fika. It's a gift. Kvällen ska spenderas med min fina pappa. Jag ska laga födelsedagsmiddag, och jag tror baske mig att det blir tonfiskbiffar. Mumsimums!
 
Sitter just nu och räknar ihop Oktobers arbetstimmar, och allt som allt ser det väldigt fint ut! Synd att lönen delas upp på den 15e Nov och 25e Nov. Många dagar där imellan att spendera pengar på strunt!
 
Hej Hopp och nu ber vi till snorguden att sluta produktionen i min näsa.
Ha det!♥
 

Heeeeeejjj........
 
Jag har blivit fruktansvärt dålig på att blogga. Till mitt försvar så har jag jobbat så mycket nu, och typ inte gjort något annat, och det är väl inte så kul att läsa om, och det var allt.
 
Idag avslutades min 7-dagars jobbvecka. Hoppla pålle! Det har varit en ganska stressig vecka på Friends, med tanke på att invigningen var i lördags och vi inte hade fått ordning på alla 60 enheter än. När jag och Mimmi gick i fredags så tyckte jag att det kändes ganska bra, alla bistrobarer kändes öppningsredo. Har hört såhär i efterhand att det var rätt mycket kassastrul, vilket känns tråkigt för alla som jobbade. Samtidigt tycker man ju att kassasystemet ska ha varit färdigriggade..?
 
Anywhoooo.
Den här helgen har spenderats med jobb på Walking With Dinosaurs. Jetekul! Haft en väldigt skön arbetshelg, med undantag för idag typ! Blev helt plötsligt så jääävla mycket att göra, vi hade inventering och jag stod med två stycken jättenya. Alla är vi nya någon gång, men just idag höll inte mitt humör alls och jag var jättedum mot mina stackars biträden. Till råga på allt städade dom jättedåligt!! Raaaawwwrrr! Jag har förvandlats till Gizela haha...
 
Blev tvungen att åka hem tidigt idag för att mamma ringde och berättade att hon inte kunde ta hand om Viggo pga kräksjuka. Blä. Tråkigt för min del för att jag gick miste om jobbtimmar, men samtidigt skönt att komma hem och gå ut på en tankeresande långpromenad med min lille gris. Mötte upp pappa och tog en lunch på hundcafét, mysigt. Nu är jag hemma och ska försöka avsluta Viggos dagisschema för Novembermånad.
 
Ha det! ♥

Hej hej hallå!
 
Här sitter jag vaken för att hunden satt vid sängkanten och pep så förfärligt, och när jag väl gått upp och satt mig i vardagsrummet - ja då går han och lägger sig den lilla fulhunden! På det viset!
 
Jag hade fru Petra på besök hela dagen igår. Vi åt chokladcroissanter till frukost och bakade en chokladsockerkaka till lunch. HE HE HE! Mäkta bra diet om jag får säga det själv. Petra ställde även upp som hundvakt åt Viggsan ett par timmar igår så att jag kunde åka och jobba, väldigt uppskattat! Det var en väldigt lugn AIK-match. Jag fick stå i pastakiosken för första gången på typ 2år, och det var sjukt kul! Väldigt lugnt med folk plus tre fina arbetskompisar så mitt arbetspass var kanonbra!
 
Efter jobbet satte jag mig på tunnelbanan och började åka hemmåt. ♥Oscar och Jesper♥ hade avskedsöl på Reisen Hotell, men jag kände mig lite för opepp, lite för fattig och lite för osnygg, så jag valde att strunta i det och åka hem. Trodde jag ja! Vid slussen så knackade Matte på tunnelbanerutan och vinkade glatt, och det visade sig att han skulle till Reisen så jag hängde på! Väl på Reisen var det ett litet mysigt gäng vänner! "Jag ska bara ta EN ÖL", sa jag till mig själv. Jag beställde in en öl som en finsk gubbe i baren tog på sin nota, jättesnällt. Sen bjöd Matte på en gurka och absinth-drink, som var sjuuuukt god, och efter det bjöd Therese på en runda skakade shots. Som avslutning på min "bara en öl"-kväll gav bartendern mig och Matte en flaska champagne att dela på. Jag hade verkligen en superbra kväll igår, och trots att jag inte träffar Jesper och Oscar lika mycket som förut så kommer jag ändå sakna dom där fina gubbarna litegrann!

Sitter och kollar hotell i London över nyår. Huuur braaaa som heeelst! Det var allt!
 
 

RSS 2.0