Shoppade lite sista dagen på Rhodos! Skorna är till mammsen, och passande värre så har vi samma skostorlek ;D




Var ska man börja?? Så mycket att skriva om dessa underbara två veckor på Rhodos, men jag väljer nog att bara sammanfatta lite med de bilder jag tagit. Tack alla gamla och nya fina vänner för att ni gjort den här resan helt fantastisk!

Tant Elin går ingenstans utan sina korsord


Fossingarna var helt trasiga, som varje år. Myggbett och skavsår!


Utslag av myggbetten, standard



Hemmakväll med pizza, chips och "Snålvatten och Jäkelskap"



Somnade alltid på min sida av sängen, men vaknade varje morgon på Carros sida haha


Steka sig lite fläsk



Bryyyydar!



Splash



Taggade tjejor!



Rida sig liten ponny



Nattbada!



Favvochipsen mmmm


Hittade en sko och en mugg på vår balkong en morgon!


och nuuuu orkar jag inte ladda upp fler pics. Ha det! ♥


Nu åker jag och min Carro till kärleksön i två veckor. Herrrååå ha det!♥


Hej hej hej!
Fan va ett dygn är kort tid. Skulle behöva ett par extra timmar för att hinna med allt, som jag vill hinna med! Min måndag spenderades först med sista minuten fix inför Rhodos; växla pengar, tvätta, packa. Mötte sedan upp pappa och fixade med middagsförberedelser, och runt kl18 kom det över släkt för att fira att jag fyllt 20år, 1,5mån senare!! Men det är lite så det funkar i vår släkt på pappas sida, upptagna jeklar. Trevligt med lite uppvaktning. Och tåårrtaaaaa♥

Idag har jag varit på praktiken heeela dagen. Kl10-23. Phet tlött... Men haft så sjukt kul!! Inspelning med Erik Haag som programledare idag, och hans gäster var Kajsa Grytt, Evi Palm och MARIA MONTAZAMI iiiiih!!! Hon är så fruktansvärt mysig :D :D Uppmanar er att se programmet som sänds 25juni tror jag. Hon är så jäkla mysig och genomsnäll, och ROLIG framförallt!


Lördagen började jävligt ruttet, och jag var på extremt dåligt humör. Bestämde mig för att vara hemma och vara deppig, MEN så ringer världens absolut bästa Oscar och gör mig glad igen. Åkte ut till kära Tyresö, promenerade runt med Oscar, träffade Tommie som bjöd in oss på fest, mötte upp Ida och Cody och så blev det partii för oss. Massa mygg och massa droger! Not my kind of fest, men det var trevligt ändå. Det blir ju vad man gör det till, som man brukar säga. Ida startade "Beer Pong", och det blev festens höjdpunkt, tills att bordet gick sönder haha.. Men det var skoj :D Träffade min käre bror på festen också, och fick skjuts hela vägen hem till dörren sen. Miih, bra kväll!♥

Ida och henes studentpresent från mig och Carro. En Smakis,
som ett avbrott i all alkohol! Hon fick även en liten fläkt också, så att hon inte skulle smälta bort!


Fredagen var helt fantastisk! Alla studenter var så fina på utspringet, men blev ju ganska avundsjuk. Jag och Carro var på Idas mottagning sen och hjälpte till att fixa lite. Mottagningen var väldigt trevlig! Många vänner och mycket familj! Mys mys mys! Slutskivan var väl som alla andra år, haha. Mycket fylla, men också väldigt rolig. Jag och Carro söp ned Ida och Cody med tequilashots ehe he he he!!


Jag bjuder på ofrivillig konsert här hemma!! Inte superduper uppskattat dock, tough crowd!!!! 


Kommer ihåg dagen innan studenten som om det vore igår! Var så nervös. Gick och lade mig jättetidigt, men kunde inte sova. Pirr i hela kroppen!! Vaknade en timme innan alarmet ringde, gick upp ändå och började göra mig iordning. Fjärilar i magen, så mycket lycka! Mötte upp Emma och så skjutsade mamma oss hem till Issan, var vi myste med klassen i några timmar. Champagne och mumsiga snittar, och massa kärlek. Åååh alla var så fina!! Åkte sedan bak i en Nicoles pappas skåpbil (hahaha) till skolan. Jag och Denise var så jäkla övertaggade, hoppade omkring och pep haha!!♥ Sen minns jag inte i vilken ordning allt skedde, men vi åt lunch, Freppa höll individuella tal till oss i klassen, och vi tittade på en fantastisk film som Kim gjort. Blir helt tåris bara jag tänker på det. Vi var i aulan också, och alla lärarna sjöng. Och sen ställde vi upp oss i led för att springa ut! Har en film på det på facebook, åååååh GÅSHUD!!!! Fyfan va övertagg!!!! :D :D :D Älskar Nicole i den filmen "Jag vill gå ut NUUU!!!!" hahaha :D :D :D :D





Igår tog Carro studenten, krrattis!! Spöregnade på morgonen, men lagom till deras utspring så sprack himlen upp och solen tittade fram. Mysigt att även träffa Oscar, Ida och Cody. Längesen! Träffar det gänget på fredag igen, värsta lyxet! :) Dagen avslutades på Collage med att "shaka lite rööööv" som Carro uttrycker så fint haha♥


Carros klass är sjuka i huvudet. Stor snopp på hela sidan, och så står det "30 slak, Jimmys kuk" och "Sug å svälj trevlig helg" hahaha. Som sagt, sjuka.





Ledig idag! Ska ut o lägga mig i solen nuuu!! :D

Söndagen spenderades med bror, frugan och pappa. Lunch på Non Solo och bara allmänt chill. Måndagen spenderades på pappas kontor, då jag jobbade 7 timmar med att sortera papper. Not så kul, but it has to be gjort! Så nu är kontoret väldigt prydligt och fint! Efter jobbet åkte jag hem till mamma, och där väntade även bror och fru!! Blev så glad!! Saknar bror så himla mycket, så blir helt lycklig så fort vi ses eller pratar på telefon!!

För ganska så exakt ett år sedan så var jag i ett trasslig förhållande. Efter ett bråk speciellt var jag riktigt nere. Låg bara på soffan och stirrade upp i taket. Brorsan såg det, åkte iväg och kom tillbaka med tre filmer och pizza och hängde med mig hela kvällen, trots att han egentligen hade andra planer. På en fredag. Jag har världens bästa bror♥



Gårdagen var en sådan dag, en sådan upplevelse, som jag kommer minnas för resten av mitt liv. Helt obeskrivligt!! Så mycket folk, så braaaa stämning, och 12 timmars fest. Helt otroligt! Och David Guetta var så jääävla feeeeet!!!! Mitt i giget ställde han sig upp på djbåset och bara sträckte ut armarna, och ca15.000 pers bara skriker ut av lycka och glädje!! Fatta känslan av att vara Guetta i den stunden, king of the world. Fyfan vilket jävla tryck!!!
Den BÄSTA festupplevelsen i hela mitt liv!!

Whos' gonna save the world tonight?



Bild från stureplan.se


Bild från stureplan.se

Shieeet vilken grym kväll!! Hoppas det kommer upp nå videos eller liknande snart.

Tappade bort Sturken dock, det var trist. Gav bort min telefon ill bror så att jag inte skulle tappa bort den, jag var full eheehehehe. Så kunde inte kontakta henne. Men tror att hon hade det bra ändå! Jag hängde med brorsan och med lite diverse andra killkompisar som jag hittade på vägen. Riiktigt bra kväll!!



Helt sjukt vad tiden går fort på Balubakontoret. Eller kontor och kontor, vi är mest ute på fält hela dagarna. Så mycket att fixa inför en inspelning!! Jag är "anställd" av projektledaren för SVTs sommarsatsning Sommarkväll. Projektledaren tillhör dock Baluba, som i sin tur anställts av SVT för att producera Sommarkväll. Min titel kan kallas Praktiserande Projektledarassistent eller Praktiserande Scripta. Jag jobbar nära med en till praktikant (som dock är över 30år och megaerfaren av branschen) och med projektledarassistenten. Jag är alltså "fresh meat" bland alla veteraner, och jag är som ett barn i en godisbutik. Njuter av varenda sekund! Hursom, vi är tre sjukt effektiva brudar! Vi har ansvar tillsammans med projektledaren att se till att rekvisita och saker som behövs omkring inspelningen ordnas. Se till att alla nödvändigheter som behövs inför inspelningen finns. Åker runt i våran stora bil och är ascoola. Åker på ärenden hit och dit. Finns lite sekretessgrejer med den här praktiken då en del offentliga namn är inblandade, så kommer inte skriva så mycket mer om vad som händer här i blogkken. MEN, vill bara slutligen, återigen, uttrycka hur glaaaad jag äääär över att ha fått den här chansen! Så himla roligt!


I den här ca 10kvm stora (läs:pyttepyttelilla) containern har vi lyckats få in ett stoooort utekök, 70 stolar, 70 filtar, 5 ej monterade trädgårdsstolar, ett omonterat bord, tre omonterade rullbord, ett omonterad avlastningsbord, två omonterade partytält. Kartongerna är stoora.
Riktig Tetris-utmaning!!


Jag ÄR monopolgubben.


Har varit på stan med pappa idag. Fett med mys! Köpt hårprodukter och ett par awsome slipin-skor! Riktigt fint väder idag, vi tog en cola och njöt på Sturehofs uteservering av den schtekande soooolen. Vi har nu sysselsatt oss med storstädning av lägenheten. Not så kul but det måste göras. Imorgon väntar praktik på Baluba, och sedan vet jag inte hur kvällen blir. Ska på Summerburst på lördag, så funderar på att ha hemmakväll och tagga till ordentligt inför lördagen! Woop woop!

Ha det!


Haft en del av en låt på hjärnan hela dagen, utan att veta vilken låt det var. "Come in... come in... come in... Come in to my world rara arara rarara". Så har det sett ut i mitt huvud hela dagen. Lite oklar på texten, och inte en susning om vilken låt det faktiskt var. Men nu så! NUUUU föll poletten ned!! Ååååheeee va schhööönt!



Är så fruktansvärt hungrig. Pappa är på AW, så får fixa mat till mig själv, och det är så jeeekla tråkigt! Det är kul att laga mat om man gör det tillsammans med någon annan eller åt någon annan, tycker jag, men när det bara är till mig så blir jag helt opepp.

Så fick jag nyss en snilleidé om vad jag skulle laga till middag! Min idé var så bra, mums vad gott det skulle bli! .. Och så glömmer jag bort vad det var!!!! ÅÅÅåååååååhhh..... Tillbaka till ruta ett.. Buhu =(



Är det inte helt fantastisk hur saker och ting kan förändras, bara sådär? Är det inte helt fantastiskt, livet? Aaaaah. Jag har haft en riktigt bra dag. Vaknade upp med knuten nervös-mage dock. Det här med att bryta mönster och utsätta sig själv för ovana miljöer, det är farligt det!!!! Jag ryckte upp mig och gick till min första praktikdag på Baluba, och jag är så glad att jag gjorde det. Har haft en helt fantastisk dag! Gone crazy at IKEA, förberett massor inför en inspelning på onsdag ute på Bockholmen som för övrigt är en helt sjukt vacker plats. Kärleksbaren skall besökas flitigt i sommar! Anywhoo, long story short; jag gjorde ett bra jobb idag och har fått erbjudande om att vara med på inspelning av SVTs storsatsning i sommar, som projektledarens och producentens högra hand. Helt otroligt. Är så himla tacksam.

Igår låg jag hemma i mjukisbyxor hela dagen.
Idag praktiserade jag på en tv-produktion.

Sweetness!!


RSS 2.0