Jag och mammsen var på bio igår! Vilade våra ögon på sveriges snyggaste skådis, alla kategorier. Filmen var bra, Micke var snygg, vi åt choklad och lakritsklubbor. Allt som allt; a very good night.


Startade söndagen med att ta en prommis på stan med mamma. Vi kollade lite på rean, och jag bestämde mig för att köpa en väska. En investering! Så kom mamma med den fantastiska idén att väskan är en tidig födelsedagspresent (tre mån tidig, bra framförhållning). Så den blev genast lite billigare än vad jag hade tänkt! Får den ikväll, miiiiiii!

Såhääär ser den ut, fast den är ljusbrun. My baby♥



Efter det promenerade vi hem till vårat favorit sushiställe, mumsade en 8-bitars och sedan började jag åka ut mot D&P! Ostkväll stod på menyn, såå trevligt! Vi åt massa goda ostar, god salami och skinka, drack gott vin och mumsade lite godis. Så underbart!♥ Vi planerade även massor inför Gotland-12, och våra möjligheter för ett riktigt fett boende ser väldigt bra ut! ;) Håller tummisarna!


Jag och mamma fick glädjande besked i fredags; Den tiken som blev "parad" för några veckor sedan lyckades bli preggers! Så Mira kommer föda små puppies i mitten på Februari, och vi har paxat en liten kille! Alltså. Jag är så glad!! Åååh jag och lilla Korven kommer bli bästisar! Jag håller tummarna för att allt går som det ska, och att vi blir med hund i April :)

♥Mamma Mira! Gravidmage och fin!♥


Sjukt mysig fredag. Kvällen började med att se "Svansjön" med Bella och Nicole!♥ Den var hur bra som helst, hett tips om man gillar dans! Efter det tog vi oss ett litet glas (eventuellt två) vin på Malmen i Lilla Hotellbaren. Så himla trevligt plejjs. Mitt i allt så dök Chrippa och David upp, gamla saöta vänner som jag inte träffat på år! Åååh vad jag blev glad!♥♥♥ Hängde med dom, och senare gjorde även Hampe, Niklas och Limpan oss sällskap. Blev hur bra som helst.

Runt tolvslaget åkte jag och Bella till Skeppsbar och hängde med goa fina kompisar. Drack bertz, dansade till dålig musik och hade det bra. As usual! Jag och min falafel med ris extra sås gick och lade oss runt 04.




Idag har det kännts som söndag hela dagen. Pappa kom hem med mysfrukost till sin bakisdotter imorse! Fick bulle, croissant och kaffe. Precis vad man behövde för att komma igång!

 

Vi spenderade eftermiddag med att gå omkring på stan. Jag hittade en svinfin väska som jag VERKLIGEN vill haaaa.. Buhu. Får fundera på om det är värt att stjäla lite pengar från sparkontot. Hursom. Jag och pappa svängde förbi Hötorgshallarna, köpte lammfärs, ost, oliver och fisk. Så blev det het fisksoppa till förätt, lammfärsbiffar med tzatsiki och potatis till varmrätt samt en liten bakelse till efterätt. Nu på kvällen har vi druckit vin och kollat på "Änglar och Demoner". Sjukt dålig tv-kväll. Exempelvis nr 1 haha:


Den ondskefulla demonen måste alltså döda den sista enhörningen för att förinta solen!! Waaaa!!!

Första dagen på mitt nya jobb har gått bra! Jag ringer runt och gör en marknadsundersökning på en viss arbetsgrupp åt ett företag. Frågorna handlar om kostinformation och mejeriprodukter. Jag jobbar hemifrån, vilket är en riktig lyx! Minns att jag kunde tycka att det var jobbigt att prata i telefon på Meterkontoret när alla andra var helt knäpptysta. Kändes som att alla verkligen lyssnade på vad man sa och hur man sa det. Här hemma är det bara jag som hör så då känner man jag ingen press på hur jag pratar!

Gick upp runt 09 imorse och började leta headset, efter att Kim påpekat det igår. Ett headset som man kan prata i och på så sätt kunna skriva på tagentbordet samtidigt. Sååå.. Jag hittade ett headset... Haha. Ett supergammalt Koss headset som min käre bror måste ha använt under hans CS-era.

Visst ser jag ut som en riktig hacker? Hakkkzoor_Elin_1337

Kompenserar för de två fulbilderna med en posebild :))


Me za happy! Jag har fått in en tass på en pr-byrå!! :DDD Ska hjälpa dom med en marknadsundersökning i några veckor framöver. Kommer jobba hemifrån med att ringa samtal och föra statistik. Känns superkul! Förhoppningsvis kanske det här kan leta till en praktikplats i framtiden. Känns så jävla bra! Det är det här jag vill jobba med i framtiden! Jag inser ju själv att det är "högt och lågt" så att säga, men vafan någonstans måste man ju börja! Happy happy happy! Wiiie!

Haft en sjukt episk helg. Jag älskar helger, och jag älskar att göra något av helger.


Fredag:
Denise och Petras b-day! Dom, Sandra och jag hängde hela dagen, fikade, jag lockade brudarnas hår, provade kläder och var sådär allmänt taggade på kvällen! Senare på kvällen rullade fler snygga kompisar in, och vi hade en supermiddag och en taggad förfest! Senare åkte vi in och dansade som aldrig förr på Wokhouse och Amba. Vi skiljdes åt runt 02.00, och då åkte jag en snabbis till Skeppsbar och dansade med fina vänner! Slutligen blev det jag och två kalkontoast från 7Eleven som rullade in i hemmet runt 03.30. Extremt bra kväll.




Lördag:
Släktmys hos kusin Kim! Lilla Lina har börjat gå själv♥♥♥ Så duktig!!! Hjärtat bara smälter när hon staplar omkring. Efter lite släkthäng åkte jag hem och hjälpte pappa med att förbereda middag. Victor och frugan hans kom runt 19, och vi åt hummer, räkor, aioli, bröd mmmm! Till kaffet tog vi varsin 4a Fireball också, hoho.

 

Söndag: Gick upp 04.45, började jobba 06.00. Halvkul! Jag plus 10 till blev dessutom hemskickade 1,5h senare pga överflödig personal. Sjukt ovärt, men cheferna gav iaf lite extra timmar till oss så det var ju schysst! Gick hem och sov till ca12.00, sen gick jag och pappa ut på stan. Tog en varm choklad med grädde på Grand Hotel, mys!

Min fina pappa gick upp med mig på morgonen och fixade frukost♥♥


Såg precis den här bilden som fick mig att tänka på en låt som jag lyssnade
 helt tokigt mycket på när jag var typ 12-13år. Haha.  


Pirrar i magen när jag tänker på morgondagen! Jag längtar så otroligt efter att få hänga med mina älskade tjejor! Vi blir som vanligt ett riktigt bra gäng imorgon, och det ska bli så trevligt att vara samlade hemma hos Denise och Petra! Den här gången är det jag och Måtta som håller varandra i handen genom kvällen. På nyår höll jag Fullt-ös-medvetslös i handen, inte så lyckat.  Är otroligt danssugen också, så ser fram emot att få svänga mina lurviga på Ambas dansgolv eller var vi nu än hamnar!

Just nu dansar jag runt i lägenheten till Gyllene Tider. Städerskan kommer imorgon, så jag pre-städar lite inför hennes ankomst!

Ska ta på mig nattmössan strax. Imorgon på agendan står Systembolaget högst upp på listan! Det blir öl och cider. Vin och jag pratar inte med varandra längre, vi är osams sen nyårsafton. Typiskt.



Hade en slapp och skön kväll hos Kim i söndags. Kollade på Red Riding hood och How I Met Your Mother. Sen kom vi in på lite mer nostalgiska minnen, och så kom vi in på Midsommar-08. Kim har inget minne överhuvud taget om vad hon gjorde då, så vi hade detektivstund till 02.30 för att försöka ta reda på vad som hänt! Tydligen har hon varit hos Sandra och somnat på en stol. Låter kul!

Min Midsommar-08 började med sill och köttbullar i solen med Bella! Så extremt mysigt! Efter det kom Filippa, Amanda, Sophie och Sandra. Mest troligtvis drog Sophie och Sandra hem till Sandra, och hade fest eller liknande. Bella, Filippa, Amanda, Issan, Denise, Petra och jag drog till Johan och Erik i trollbäcken!



Titta va fin Fransson är!! Mosade upp sitt huvud mellan våra ben igårmorse, bara för att få vara i mitten♥

I fredags rockade Kim, Stina och jag dansgolvet på Skeppsbar med en massa andra snygga kompisar också! Efter ett besök på McDonalds där jag och Camilla fann en ny kärlek (friterad ost) så slutade kvällen hos Kim. Myselimys!

Lördagen spenderades först med jobb. AIK åkte på torsk mot Modo, buu... Efter jobbet mötte jag bror, Kristin och mammsi på Tvärsöver, en tapasrestaurang på söder. Så himla mysigt ställe, plus att favoritbartenderna från Marions numera jobbar där! Yeey! Efter det så hängde vi en sväng på Malmen Lilla Hotellbaren. Lagom lulliga rullade vi sedan för ett biobesök, Girl With The Dragon Tattoo. 


Idaaaag ska jag köpa en svart skjorta inför morgondagens arbetspass på Idrottsgalan. Ska ha hand om fördrinkarna till gästerna. Seeeen ska jag hem till Kim och ha Misfitsmaraton! Ryktet säger att det blir muffinsbakning också. Bästa söndagen♥





   

Eftersom vi ska till London i April vill jag försöka shoppa så lite som möjligt inför det, så att jag får så mycket pengisar som möjligt att lägga på kläder i London. Meeeeeen, en sak som jag gärna vill köpa redan nu är en ny kavaj. Har två kavajer hemma, en klassisk svart från Zara och en svart från H&M i manchester. Svart alltså. Jag skulle vilja köpa en ljus kavaj inför våren och sommaren!


Nyss hemkommen från le Hovet! Haft värsta braiga arbetspasset idag, då jag fått stå med Kim♥ Vi får aldrig stå med varandra längre, eftersom vi båda är ansvariga. Men idag så blev det så, lycka!

Just nu kollar jag på sidor som säljer burlesquekläder för att få inspiration till Davids skiva i maj! Alltså. SÅ peppad!! Tema Burlesque. Så himla kul!! Jag och Kim ska göra det här helhjärtat! I planen ingår även att ragga lammkött. Åh! Vill hitta den perfekta outfiten!


Nått sånt här kanske..




Hittade precis den här bilden från våren 2011. Påväg hem från efterfest kl 5 på morgonen, i ett par stulna flipflops. Bilden fick mig att le! Jag längtar så mycket efter våren och sommaren!!


Drar ut på en PW till Djurgården nu. Är så jävla fashion. Hej!


I Lördags var jag med massa andra mysiga människor hemma hos D&P på inflyttningsfiesta. Sjukt trevligt! Skrattade så himla mycket hela kvällen♥ Av mig fick dom en champagnekylare/ishink som jag tror att vi kommer ha många trevliga kvällar med. Den heter Dorre, och Dorre han är sköööön! ;-)

Kom på att våran tattuering fyller två år snart! Nån gång runt den 10e Mars 2010 gjorde vi den :-) ♥

Några favoritbilder på oss♥♥


Idag blir det sushibuffé på Arigato med några snygga brydar! Jag har inte ätit sushi på typ två hela veckor. OJ. Kommer äta tills jag dör.

Kommer bland annat få träffa fina Bella och Nicole, som jag inte träffat på jättelänge!
Jag är superpepp på detta!



Skickade iväg ett mail till pappa igår, och fick det här autosvaret.

Han är skön, min far! Felstavningar och helt fel datum. För att inte nämna det här med "Väldigt akuta ärenden kan smsas". Alltså, min pappa är så extremt dålig på att läsa sms. Han är rolig!

Sitter och kikar lite på fejjan. Hamnade på en av mina absoluta favoritbilder, nämligen den nedan! Den är tagen på kalas hemma hos ♥Ida♥ nån gång back in the days. Titta min entusiasm över fikat! Sitter och klappar händerna också ser det ut som, sjukt taggad på tårta typ! Får mig att tänka på Johan Glans!




När det är sådant här tråkväder längtar jag så sjuuukt mycket efter sommaren! Speciellt till Summerburst! Ååååh det ska bli såå kuuul!! Jag tycker att det vore sjukt med disco om David Guetta kommer iår igen! Ska bli kul att se hur det blir när line-up är fastställd!


Tjuuu! Nyss hemkommen från jobb. Dag två av sex med Disney On Ice. Många kollegor som klagar över stress, svett och panik, men själv har man försäljning på norra sidan av Globen - bakom scenen. Sjukt bra! Inga människor som har sittplatser där så vi har nästan ingenting att göra. Många har börjat gnälla över att de är trötta på Disneymusiken också, själv står man och sjunger med för fullt! Jag gillar verkligen årets Disneypass än så länge. Mysig långlunch med Kim innan, behöver inte stå i kassa, lugnt med folk.

På Lördag blir inflyttningskalas hos D&P på kvällen! Ska bli sjukt trevligt! Jag börjar dock 8.30 på Söndag så det blir en lugn kväll. Passar väldigt bra, för jag har fått för mig att ha en vit månad nu i Januari! Hehe. Får se hur det går! Min senaste vita månad var snarare lite gråblaskig än vit, men nu vill jag försöka köra helhjärtat nyktert :)


Jag och frugan på nyårsfton!

RSS 2.0