Vaknade upp till solsken idag! Tjena våren! Är inte helt kry dock, är snorig och lite hostig men det gör mig inte så mycket. På agendan idag denna lediga onsdag står att åka hem och hämta lite diverse saker som jag behöver ha i kollektivet, och sedan vette fåglarna vad jag och Kim ska hitta på ikväll. Nån slags middag och film känns lockande :))

En bild från när Therese jobbade på Rica Hotel och ba fixade värsta mysig fika till oss

Blev ÄNTLIGEN klar med hemmajobbandet idag!! Så skönt så jag håller på att dö! Ska ut och äta middag med mamma nu. Är sugen på en fet pasta med massa parmesan, så det passar ju bra att vi ska på en italienare. Ska bli extremt trevligt! Efter det blir jag en-veckas-sambo med Kim, beroende på hur sent hon slutar ikväll. Myselimys!

Mors!♥ 

♥Idag fyller Stina 20 år! Grattis älsklingen!!♥

Tänker på hur vi blev kompisar för 5år sedan. Jag hade hört rykten om att Stina hade alkohol hemma som hon sålde (haha gangstaa!), och frågade henne en kväll på MSN om hon hade några cider att sälja. Stina svarade väldigt glatt och vi bestämde tid för att mötas. När jag skrev att jag bodde i Öringe började Stina fatta att jag inte var den Elin hon trodde att jag var haha, hon trodde att jag var Elin Kahn. Hursom, så möttes vi upp, och där började vår kärlekshistoria! Stina hade fest nån vecka efter det och bjöd in mig och vi klickade som två magneter, typ! Så på den vägen var det, helt slumpmässigt, och jag är så extremt glad för att ha Stina i mitt liv. Hon är one of a kind och jag ser inget annat än att vi är vänner livet ut♥


Feeeetttt braaaa heeeeelg!
Fredagen var väl lite halvt vild, men fortfarande mys. Åt middag på hörnet med Ida Cody, Kim och Camilla. Känns jättebra att hänga så mycket som möjlig med Ida nu hennes sista vecka i Svea Rike. Efter middagen blev det häng hemma hos Tommie. Beerpong och bärtz! Var hemma innan 02, och sov 12 sköna timmar på det! Så extremt skönt!

Lördagen bestod av Melodifestival och sedan utgång! Skepp och hoj vilken bra kväll det blev! Några riktigt bra bidrag i Mello, och en riktigt bra utekväll. Vi började på Woken, där vi hängde med massa andra fina brydar. Efter det blev det Magenta. Kommer nog aldrig gå till Magenta någonsin igen dock, lite för låg åldersnivå på stället haha. Och seeeen gick vi till Laroy, men det blev knas i dörren så då dog humöret lite och vi gick till Donken. Mötte en stackars jättefull kille som slängde sin iPhone överallt haha. Sjukt rolig kille dock, han åt pommes med hela ansiktet och slickade dip direkt ur burken! Efter det ringde några killkompisar som var påväg till Pure, så vi nappade snabbt på det och hängde där resten av kvällen! Bra drag och fina kompisar, det blir ju inte bättre än så! :) ♥

Som bästa avslutet på denna grymma kväll fick jag fyra stycken pepperoni till min takeaway falafel med ris. Så. Jävla. Bäst!

En gammal bild på mig och födelsedagsbarnet!

Nu ska jag kila iväg till systemet, och sedan är partytime i Öringe! My old hoods yeah! Det är Ida och Cody som kör avskedsfest, igen! Sjukt kul, är astaggad på att hänga med fina kompisar och vara dålig beerpong! ♥


Sån jävla utväxt, med det är ju inne nuförtiden. "Ombre hair". Så himla fashion, jag vet! 




Igår på jobbet visade underbara Christine en sjukt rolig video med norska Kollektivet. Bästa jag sett på länge!


Naej jag är rädd för hattn!
Jag vaknar kallsvettig mitt på nattn!
Jag går i mörka gator o föler att bak mig lusker en livsfarlig hatt!
Den förföljer mig i drömmen! Den truer mig med kniiiv!
Den våldtar mig och smittar mig med hattehiv!



Dan före dopparedan, så att säga. Har rullat på bra idag, men har fortfarande ca 7 intervjuer att beta av imorgon. Waa!

Har lite paus just nu när jag spelar gitarr på internetsmaskinen. Jätteroligt!!! Kan än så länge spela intro till Rugrats och Linkin Park - In The End. Känner mig så musikalisk, på ett modernt sätt!




Hepåre!

Har jobbat sedan 8.30 idag. Deadline på fredag. Blä stress.

Kommer iaf ha en grym onsdag, så småning om! Ska iväg till Heron City ikväll med fyra snygga kompisar! Mina förväntningar är skyhöga, jag minns Heron som ett paradise of fun! Får se hur den bilden har förändrats sedan sist, 10år sedan lixxx. 

Nu ska jag äta tre ägg. Har en riktigt grov äggperiod just nu, vill bara äta ägg hela dagarna. Drömmer om ägg om nätterna. Hårdkokta, gula, saftiga ägg.. Mmmmm! Jag är knasig :)





Här kommer två filmlipp som jag fick till i lördags!



Igår gick jag och lade mig till reprisen av Mello - Deltävling 3. Tycker det var väldigt många bra bidrag denna runda! Slutresultatet dock är ju katastrof. Björn Ranelid, fo real bro? Hur gick han vidare?? Knaaaas mannen! Mina favoriter var Love Generation, Molly Sandén

Molly Sandén var bara förjävla snygg under sitt uppträdande! Vill bara färga håret rött, ha sotade ögon och läderbyxor på mig jag med!

Hittade inget klipp med hennes uppträdandet, så print screenade en bild på kexet istället.



Hittade ett klipp med Love Generation iaf, bra låt!

Nu har det varit tyst här tag! Skyller på att internetsmaskinen hemma hos pappa är trasig, och jag har spenderat mest tid där på senaste. Slänger upp lite bilds från veckan som gått!


Först och främst! Kryssning i onsdags! Kanonkul! Vi blev ett så sjukt bra gäng, fick shaka lite ass på dansgolvet och festandet pågick enda tills vi steg i land! Liten bildsamling med stulna bilder från Kim





I Fredags jobbade jag Rammsteinkonsert, följt av en liten aw på Skeppsbar.



På Lördagen blev det efterlängtade LMFAO!! Åh så bra!! Slutade runt 01.30 och kastade mig iväg på utgång med favorittjejerna♥♥ Min plan var att stänga White med Jenny, men det var sjukt lång kö och jag var nog lite för nykter för White. Konstaterar att det inte är överdrivet kul att klubba nykter. Tjejer bara slåss och knuffas, och killar kladdar och spottas när dom pratar. Denise, Petra, Sandra, Amelie och jag rockade iaf Collages dansgolv till stängning och sen promenerade jag hem, med en pasta Alfredo i handen. Bra lördag!



Sov länge på söndagen, väldigt skönt. Jobbade lite hemifrån, och sedan mötte jag upp pappa för en promenad på stan. Vi gick ned mot Fridhemsplan och strosade runt där i vårsolsken. Så mysigt!

Cannoli med vitchokladfyllning. Mmmmmm!


Avslutade söndagen med officiell Söndagsmiddag! En halv hummer, skaldjurspasta toppad med lite parmesan. Mmm mm mm! Yummy yummy.


Igår föddes min blivande lilla hundis!!!!! Åååååh!! Jag och mamma vill ha den tjockaste av dom, han är så himla fin på bilderna! Än så länge är det lite oklart hur kön på hundarna ser ut, så vi försöker hålla oss lite i skinnet ifall det här hundköpet inte blir av. Kan inte låta bli att hoppa och tjuta av glädje dock, vill så hemskt gärna ha hem en liten Calle/Fille/Samson/Pelle/Haniball/Korven♥


Det här är lilla killen som vi vill ha, han är lite prickigare än hans syskon. Och jättetjock♥


Titta tjockis längst till höger♥♥♥




Tjuuee brees!

Jobbat långpanna lördag och söndag, och klämt in lite fest därimellan! Ida och Cody, främst Cody, hade lite avskedspartii eftersom de båda åker iväg till USA om en vecka. Ida kommer tillbaka i sommar (yeeeeyyyy!), men Cody kommer man inte få se på ett tag, buhu. Hursomhelst, det var en väldigt trevlig fest med kul folk och bra partyhumör! Jag var så sjukt duktig på beerpong ett tag, sen jag blev jag jättedålig. Fick vara Krullis arm vid ett spel, då träffade jag knappt bordet HE HE HE. Jag ville verkligen inte åka hem när det väl begav sig haha. "Näää... näää jag tar nästa buss....." och "Näää.... nääää men jag kan sova hos Oscar!, för då har jag 1min tillbussen imorgonbitti!". Oscar svek mig dock då han blev för full och gick hem tidigt. Så då kickade väl något slags förstånd in, och jag åkte hem med till Filippa med Camilla. Drack vin och åt toast haha. Mystimes!

 







Sitter och överväger att ta sovmorgon imorgon, från hemmajobbandet. Har gått upp 07.45 nu fyra dagar i rad, och jobbat kväll på det, så är en riktig tröttmaja. Tänker att jag tar sovmorgon imorgon, eftersom att helgen kommer bli väldigt intensiv med jobb och fest, så det blir nog inte många timmars sömn. Å andra sidan kanske jag ska ta den sovmorgonen på Måndag då istället, efter en slitig helg?

Tror att det blir till att gå upp tidigt imorgon och hälla i sig en fet kopp snabbkaffe. 24/40 intervjuer avklarade, köttar ordentligt imorgon så kanske jag kan bli klar tills nästa fredag!


Jag kommer ju som sagt bli hundägare i April (♥wiiiieeewiiieeewiiieee!!♥), så jag pysslar med lite forskning kring rasen och lite sådär kringliggande information inför att bli matte. Typ som filmen nedan! Haha!


Idag har jag jobbat, ätit typ 10 knäckemacker med leverpastej och stirrat argt på snön som sakta faller ned utanför på taken. Slapp dag helt enkelt. Vid kl18 idag ska jag möta upp Ida och Jennifer, för en liten reunion! Vi var en stadig trea i typ 10år, men sedan gled Jennifer ifrån oss, så det ska bli kul att träffas igen! Det blir middag och nån drink på Vapiano, mumsimumsi!

Vi tre längst fram!

Hemmajobbandet rullade på lite bättre vid lunch, har nu 20 av 40 intervjuer avklarade! Tog sedan en promenad, lagade middag och spenderade sedan en timma på gymmet. Jättejättejätteskön dag! Mamma är på Marions och bowlar med några kollegor, är så himla avis! Saknar att hänga där, bowla och dricka kannor med öl haha. Underbara tider! Har under dagen haft bra samtal gällande Gotland och gällande kryssning nästa vecka. Allt bara faller på plats. Så himla skönt! Invigade mina nya träningsbrax idag också, och tyckte allt att jag fick ett par gillande blickar! Har gjort ett litet träningsschema nu som jag ska försöka hålla. Bra Elin!


Har en ganska seg arbetsdag idag. Ringer mest och pratar med telefonsvarare.
1 av 5 toasters.

Roar mig istället med att titta på Madonnas uppträdande från årets Superbowl, och oh my lord. Jag ryser i ansiktet när hon kör "Like a prayer", är det normalt eller? Så himla häftigt iaf, tycker jag. Om jag någon gång i livet har möjlighet att se Superbowl finalen live på plats så ska jag lätt göra det!


Åh herre min Jeeeee! Fick ett sms tidigare idag om att jag blivit bokad på jobb den 18e Februari i Annexet, när LMFAO kommer!!! Miiihihihi!!! Som le grädde on le mos så är Far East Movement förband!!! Satt och skrek ut av glädje när jag insåg det, loggade in på vår jobbsida för att dubbelkolla, och skrek sedan lite mer! Tanken var väl annars att jobba hockey och sedan gå över och kika, men blev aldrig bokad på hockeyn.. Så detta blir sååå himla braaaa! Längtar!

Sorry for party rocking!


Hjälp vilken bra helg det här har varit. Fredagen bestod helt av jobb, men små detaljer gjorde det till en riktigt fin fredag ändå, som kärleksmiddag med Kim, trevliga sms fån trevlig kille, snälla kunder. Vaknade helt utvilad på lördagen och med en inställning om att det skulle bli en episk lördag, vilket det blev! Jobbade hockey, och sedan fick jag och Kim skjuts till Tyresö av snälla Jennifer! Partybilen in da hauws!

Vinyl 107,1 med det bästa från 70 och 80-talet, boom baby!



Väl hos Kim joinades vi av Camilla och Bella! Vi fick en drink av Kims mami, som i sin tur hade fått den av en granne haha! Shyssta grannar! Vi fixade oss inför Addes 21-års fest, gjorde iordning hans present. Han fick 120 liter popcorn hahaha! Sååå bra, jag hade själv blivit aslycklig!! Popcornen gjorde succé!




Vi kom till Addes fest runt typ kl21 tror jag, och möttes av en stor buffé av underbart god thaimat! MMMMMMM va gottigotti! Passade bra eftersom jag och Kim inte ätit någon riktig middag heller. Det var en helt underbar fest, blandat vänner och familj. En riktigt skön stämning med goa gubbar och gummor. Dock kunde vi ha sluppit Fröken Misslyckad DJ. Vad är grejen med folk som envist ska byta låt efter typ 20sek? Jaja! Sjukt trevligt som sagt! Jag är ju lite kär i Addes mamma också, min gamla 6års fröken♥ Vi shottade tequila tillsammans i köket, vem hade trott det för 14år sedan? ;)




Vid typ kl5, eller nått ingen aning egentligen, så drog vi på efterfest hemma hos Niklas "Bengan" Bengt Härlin. Kollade på nån film, åt tacochips och powernapade på en soffa, och sen gick vi hem. Från trollbäcken hem till Kim på under en halvtimma, i typ hundra minusgrader! Bra tempo på oss! Gosade ned oss i sängen och sov sött till kl15.00. Pappa hämtade mig runt 16.00, så åkte vi och åt pizza på Ciaociao Due. Så. Jävla. Gott! Drack en stor Pepsi Max till det också, yummeyyyy! Nu har pappa åkt till sin lady, och jag chillar hemma. Har köpt gurka, morötter och dipp. Mmmm. Om det inte går någon asbra film så ska jag ha grönsaksdipp och kolla på gårdagens Melodifestival. Och självklart kolla på "Äkta Människor"kl SVT1 kl21.00!!


Mamma har skapat en helt fabolous spellista på Spotify med massa gamla sköna 70-tals låtar. Jag är helt såld på den musiken just nu. Underbart! Vi planerar att gå på ett 70-tals disco på Nalen i vår också, vore sååå himla kul! Åldersgränsen är dock 35år hahaha!! Sjunger och dansar runt till en riktig sköning, såhär innan jobbet!
 


Hoppla hej! Har jobbat lite nu kl08-10.30. Ska träna, duscha och sova lite nu! Har två samtal idag vid 13.15 och 14.00 också, sen blir det jobb på Hovet kl17.00. Bajenkväll idag. Av erfarenhet vet jag att de kvällarna vara ganska stökiga och med mycket fylla, så längtar inte jättemycket. Jaja.

Mot gymmet! Harebra heeeej






Är väldigt förtjust i Michael Kors väskan under också, men det går inte just nu. Heartbreak </3


Uppskattar verkligen att de största problemen i mitt liv är små. Jag gnäller över trånga skor, när en annan inte ens har några. Jag gnäller över att gå upp tidigt för att jobba, när en annan inte ens har något jobb. Det uppskattar jag. Ändå gnäller jag massor, för sån är jag! Min största sorg just nu är att jag saknar mitt långa hår bhuhuuhuhuubhubhuuu.

Åh så fint det faller!

Hahahahahahah! Aaaaaaah... Visst är jag lite lik Falcor från "Den Oändliga Historien"?



RSS 2.0