Gårdagen var väldigt trevlig! Jag kom i säng ganska någorlunda tidigt, då jag bangade på efterfest. Efterfesten hade ändå börjat med att alla åkte i en pool med kläderna på, så det kändes helt okej att skippa det!

Idag åkte fina Molly hem till Victor och Kristin, jättetråkigt! Lilla A-hunden som är så fin och duktig och lydig och busig och ja, helt perfekt!

Nu ska jag gå på bio med Carro som varit på Rhodos i en miljon år känns det som, så det ska bli kul! Magic Mike, ooooh!

Hejpa!


Hela dagen har varit stressig, trots att jag inte haft mycket att göra. Lyckades glömma grejer som jag behövde, mamma gjorde mig sen osv. Ja. Såg världens jävla hundattack imorse också. En schäfer som total attackerade en jack russel. Dom kunde inte bända upp käftarna på schäfern, riktigt otäckt.

Men men. Nu sitter jag här, håret är fint, partyhumöret är på topp, middagen är förberedd, tjejerna är påväg och viktigast av allt; vinet... är... ÖPPNAT! Halelujah! Lördga!

Hej hopp!
 
sitter nu vid en dator för första gången på ganska länge. Sjukt jobbigt att min dator bestämt sig för att ge upp på livet, men jag ska skicka in honom på verkstad så han blir fin och bra igen!
 
Sedan sist har jag väl inte gjort något särsilt. Varit och sett nya Batman som var AAAWWSOOOMMEEE, varit ute på landet och myst.. Varit på en kulig födelsedagsfest a la ménage à trois, tre stycken födelsedagsbarn; Kim, Bengt och Eric. Det var skitkul, och vi fick se Nicole full och glad för första gången på vääldigt länge! Sånt är skoj!
 
För två veckor sedan ringde min gamla chefis på Globen, som numera är på nya Friends Arena. Han ville ha lite hjälp från vettiga och självgående globenbrudar med att rodda upp i nya arenan, och självklart ställer man upp på det! Så den här veckan ut går jag plus sex snygga vapendragare runt på arenan och slänger runt lite varor. Det är så otroligt uppskattat att jobba med sina kompisar, och vi gör ett sjukt bra jobb. Det tycker både jag och vår käre chef, så det är ju kul!
 
I helgen blir det kräftskiva hos mig på lördagen med D&P, ska bli sjuuuukt jäkla trevligt! Missar Kim och Camillas inflyttningsfest då, vilket är tråkigt men det kommer fler tillfällen.
 
Hejdå! ♥
 
BILDBOMB BOOOM
 
 

RSS 2.0