Igår inleddes min dag med födelsedagspresentshoppande till min käre gamle far. Han får en fin gjutjärnskastrull för 999kr. För en jävla stekpanna. Menmen, det är han mer än värd! Efter den shoppingen begav jag mig mot Nacka Forum för att träffa min bästaste Sara. Spanade in hennes nya arbetsplats, köpte present till Camillas födelsedagsfirande på lördag och sedan tog vi en gofika. Så mysigt att bara sitta ned och snacka lite blaj!
 
Vid kl16-snåret åkte jag och mötte upp pappsen. Han var via sitt företag inbjuden till mingel på Savills kontor. Deras kontor ligger i Hötorgsskraporna, helt fantastisk utsikt! Väl på plats så minglade vi runt lite med bubbel och små tapasrätter, och sedan var det dags för bio, som Savills bjöd på. Väldigt trevlig idé, att bjuda sina affärskunder på bio. James Bond Skyfall var väldigt bra, men förstår inte varför folk påstår att det är den bästa någonsin? Den var verkligen kanon, men inte den bästa. Jag tycker nog att Goldeneye är en av de bästa bondfilmerna, när Bond blir sviken av sin bäztis. 
 
Jahapp, nu kommer bror och kristin hit, och vi ska göra oss iordning för att gå på Stefano Cetenaccis krog och fira Victors 19års dag. Trevligt trevligt!
 

Kommentarer
Postat av: Kimonoh

STEPHAAAAANOOOOOO!

2012-11-10 @ 10:14:38
URL: http://kimonohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0