Hejhopp!
 
Har gett upp allt hopp om min dator nu. Ska föra över allt av betydelse till min externa hårddisk och sedan kasta honom i soporna. Morr. Nu är jag uppe hos pappa en sväng och passar på att stjäla hans dator en sekund!
 
Jag har haft en fantastisk helg. Jag vet, tjatigt värre, men det är på sanning! Fredagen började med hundbus hemma hos Kim och Camilla. Vovvisarna busade oavbrutet tills att de åkte hem till Camillas föräldrar, då jag och Kim skulle på fest och Camilla skulle vara hundvakt. Dock hann vi inte åka innan Camilla kom tillbaka igen, haha. Segproppisar! Vi åt kyckling med ris och bea, kollade på "Resident Evil Damnation" samt "Men In Black 3". Båda var awsööme! Runt kl22 anlände vi till slut på inflyttningsfest hos Nicole och Hampe. Det var en fullsatt lägenhet, riktigt trevlig stämning och skönt drag på dansgolvet!
 
Efter kalaset sov jag och Viggo över hos CK, väcktes av el vaktohundo kl 07.30, fick nybakta scones av Cam, kollade på Wild Wild West och blev sen hämtade av bror runt kl14. Väl hemma däckade både jag och hund på soffan, och sov tills det var dags för mig att åka på Last Lynx spelning. Spelningen var helt sjukt bra, och det var trevligt häng med fina kompisar både innan och efter.
 
Söndagen började med en långpromenad med världens bästa Petra! Höstsolen och det mysiga sällskapet gjorde promenaden till en perfekt start på dagen! Efter lite kaffemys hemma hos mig så byttes Petra ut till världens bästa pappa. Vi gick ned med Viggsa på Non Solo och åt en mysig sen lunch i solen. Efter lunchen så gick jag och Viggo upp i hundgården en sväng och busade med nåra hundkåmpizar, och sen gick vi hem och hade filmkväll.
 
Fantastisk helg!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0