Feeeetttt braaaa heeeeelg!
Fredagen var väl lite halvt vild, men fortfarande mys. Åt middag på hörnet med Ida Cody, Kim och Camilla. Känns jättebra att hänga så mycket som möjlig med Ida nu hennes sista vecka i Svea Rike. Efter middagen blev det häng hemma hos Tommie. Beerpong och bärtz! Var hemma innan 02, och sov 12 sköna timmar på det! Så extremt skönt!

Lördagen bestod av Melodifestival och sedan utgång! Skepp och hoj vilken bra kväll det blev! Några riktigt bra bidrag i Mello, och en riktigt bra utekväll. Vi började på Woken, där vi hängde med massa andra fina brydar. Efter det blev det Magenta. Kommer nog aldrig gå till Magenta någonsin igen dock, lite för låg åldersnivå på stället haha. Och seeeen gick vi till Laroy, men det blev knas i dörren så då dog humöret lite och vi gick till Donken. Mötte en stackars jättefull kille som slängde sin iPhone överallt haha. Sjukt rolig kille dock, han åt pommes med hela ansiktet och slickade dip direkt ur burken! Efter det ringde några killkompisar som var påväg till Pure, så vi nappade snabbt på det och hängde där resten av kvällen! Bra drag och fina kompisar, det blir ju inte bättre än så! :) ♥

Som bästa avslutet på denna grymma kväll fick jag fyra stycken pepperoni till min takeaway falafel med ris. Så. Jävla. Bäst!

En gammal bild på mig och födelsedagsbarnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0