Jag har precis sett "Serbian Film". Den är nog den sjukaste, mest groteska och absolut mest hemska film jag någonsin sett. Storyn är helt sjuk, och slutet desamma. Sammanfattningsvis handlar filmen om en avdankad porrstjärna som en dag i sitt trygga förotsliv med familjen får ett erbjudande om att göra comeback i porrbranschen. Betalningen är riktigt fet vilket får honom att tacka ja, men han inser snabbt att det inte är vanlig pornografi det handlar om.

Efter halva filmen tyckte jag att det mest bara var udda sexscener och inte alls speciellt intressant, men sen när ungefär andra halvan av filmen tar fart så börjar det bara spåra ur mer och mer. Bakom allt sex så finns verkligen en igenomtänkt story, som får åtminstone mitt hår att stå upp på hela kroppen. USCH. Jag har inte sett "The Human Centipide" (stavning? orkar inte googla eheheeee), men jag kan tänka mig att den äckliga stämningen är något som dessa filmer har gemensamt.

Nu kanske någon sitter och undrar varför jag utsatt mig för en film som är rankad top 10 mest brutala filmer i Europa? Svaret är att jag har hört så mycket om den här filmen, och ville veta varför det var så mycket snack! Efter så många år med Saw-filmer och liknande så blir man ju lite skadad, alltså inte lika känslig för våldsamma filmer. Om nån annan känner sig sugen på sex, blod, misshandel, syskonsvek och en sjuk jävla story så är länken http://www.megavideo.com/?d=29TR3F04 


Kommentarer
Postat av: Lärerkännaserberna

Låt detta vara en varning över den sjuklighet som frodas i serbens själ. Sådana här förfärliga scener utsatte Serber folk i koncentrationsläger för under 90-talets attack på grannländerna. Detta rör sig inte om en grupp sjuka serber utan en stark tendens bland det serbiska folket som borde fundera på att ta en enda stor gruppterapi. Psykopater med miljontals liter blod på sina händer.

2011-11-19 @ 14:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0