Inte så många som vet kanske, att EMD har en stor plats i mitt lilla hjärta. Faktiskt! Är jättesvag för dom fina pojkarna hihi. Speciellt Mattias (mitten), en riktig fröjd för ögat och åh han sjunger ju så man får gåshud♥



Jobbade en sväng igår, och efter det åkte jag och Kim hem till Nicole, där även Bella var. Dom hade lagat mat åt oss, tacoooooos. Alltid en succé! Jag hade inventerat A6 och svinnat hur mkt godis som helst, så det tog vi med oss hem till Nicole. Så massa mat, godis, te och underbart sällskap. Mycket bra kväll ♥




Kom hem från cafét för en liten stund sen. Gillar verkligen att jobba fredagar, alltid massor att göra så tiden bara flyger förbi. Vi säljer numera nybakat bröd på fredagar också, så jag möts av den underbara doften av nybakat bröd varje fredag, sååå underbart!

Imorrn blir det en sväng förbi kusin, sen jobba och om jag slutar i rimlig tid
så ska jag hem till Nicole på middag. Trevlans!♥


Whiskey♥
Sådär söt så man går runt och säger aaw och åååh hela tiden.
Klumpig som satan, trillar omkull hela tiden, söte.

Vilken jäkla utgång igår! Vaknade 9 imorse, rätt snurrig i bollen. Och hungrig! Jag är verkligen jättehungrig men vet inte vad jag ska äta. Pappa har fyllt kylskåpet men jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha. Livet är så jobbigt.

Aja, åter till gårdagen. Det är ganska kul att tänka på början och slutet av en utgång, såhär dagen efter. I början åt vi middag och drack lite vin, lugnt, trevligt, mysigt. I slutet var vi på en av stockholms röjjigaste rockklubbar, Anchor, haha och dansade med några britter! ^^
Var på Harrys för första gången igår också. Jag har hört blandat om Harrys, vissa hatar medan andra älskar det stället. Har sagt det förr och säger det igen, spelar ingen roll egentligen var man är så länge sällskapet är på topp! Harrys har ju iaf ovanligt trevlig personal, det är ju underbart. Det var 20kr inträde, och jag ville lämna in jacka och en stor väska också men hade bara en tjuga. Fick lämna in allt gratis. Och bartendertjejen var skittrevlig. Det var ju absolut majoritet killar väl där inne, så jag och Elle blev uppvaktade hela kvällen heheheee. Vi fick svingoda shots av en dude, röda var dom och smakade hallon. Åh mums! Sen hängde jag med två snyggingar som skulle lura en annan kille, jag blev indragen i den där bluffen, och blev lite förvånad över mig själv! Bluffade på riktigt bra faktiskt, jag som egentligen inte har något pokerface alls. Hade varit tillsammans med en av killarna i 3 år, och han utbildade sig till att bli arkitekt och han tjänade 40.000 efter skatt på sin praktik(helt ologiskt haha). Och jusste jag jobbade som PT, alltså personlig tränare på ett gym hahaha aa tjena lixom. Men han köpte hela bluffen, haha! Senare på kvällen så drog vi vidare till Anchor och hängde där ett tag. Jag kan ju pricka av en del rockklubbar nu; Medusa, Harrys, Anchor. Haha.
Breaking the law!!


Ser verkligen fram emot de kommande dagarna på denna vecka. Imorgon blir det utgång med Elli från jobbet, ska verkligen bli skitkul! Jag har bestämt att vi ska på woken först, och hon har bestämt Harrys sen. Har aldrig varit där, men senast jag var på rockklubb så hade vi skitkul så det blir nog bra det där!♥

På torsdag ska jag på kursavslutning för en av delkurserna, känns hur skönt som helst. Efter det ska jag vara hundvakt ett par timmar åt Codys lilla valp(aaaaw!♥), och sen kommer Ida på snabbesök hos mig en sväng, myyys♥ 

På fredag blir det jobb i cafét hela dagen, kanske inte världens bästa fredag men men.. Pengar!

På lördag blir det babyshower för min fina jättegravida kusin!♥ Efter det blir det jobb ett par timmar på globen.

Och slutligen söndag så blir det bio med Denise och Petra, skräckfilm. Kommer typ dö..!!!!
Bra vecka :-)


Tentan gick helt okej! Vet att jag missade 2p på en fråga, för att jag fick totalt hjärnsläpp, men det vägs nog upp av essäfrågan, förhoppningsvis, för där fick jag med många bra saker, tycker jag iaf. Hoppas Max är snäll när han rättar ^^ Det var jätteskönt att gå runt på stan med Hannah lite innan tentan, kände verkligen att jag behövde det. Får bara huvudvärk av att plugga för mycket precis innan förhör. Så det uppskattades!

Idag har jag varit på stan med Denise o Petra och letat runt lite, lunchat och fikat. Mys♥

Jag har tenta imorrn. Lite nervös, skulle kännas så himla piss om jag failar den allra första tentan lixom.. Har pluggat rätt mycket inför det här, så jag hoppas på mig själv nu!

Ska träffa fina Hannah en sväng innan tentan också, ska bli trevligt det! Tror att det är lika bra att få tankarna på lite annat sådär innan tentan. Om jag kan det som kommer på tentan så finns det inne någonstans i huvudet, det lönar sig inte att stressplugga precis innan. Iaf inte för mig. Håll tummarna för mig! :-)


Kollar runt efter en ny klänning att ha till 5e nov, tycker att det är ganska svårt. Hittar massvis med vardagskläder, men på partyfronten hittar jag bara svart svart svart, och jag behöver verkligen inga nya svarta plagg. Hela min garderob är fan svart. MEN, nu har jag hittat en jättesöt kort klänning som inte är svart. Den är grå ;-)

Ska ut på stan nån dag nu i veckan o kolla runt lite,
hittar jag inget så blir det nog beställning på denna!


Marzel Dress SEK 1119, Killah - NELLY.COM


Gårdagen var kanon! Jobbade, stressade hem och sen for jag iväg på middag/förkrök hos Matilde. Stressade helt i onöden, Chrippa var ju ändå en seg liten häst! Vi hade iaf väldigt trevligt, Matilde Chrippa David Stina o jag, och senare på kvällen åkte vi till Elin och Johannas 38-års kalas i Trollbäcken. Började väl lite segt, men sen vart det party. Så många man inte träffat på ett tag där, skoj skoj. Hade deeptalk med massa också, eller.. Ja folk hade deeptalk med mej. Jag var Dr Phil för kvällen :) Tappade helt bort tiden och behövde springa för att hinna med sista bussen till stan! Jag är så rolig ibland, fick för mig att en taxi hem från hötorget, det är typ 10min promenad hem, haha latmask lixom. Men det blev ingen taxi, blev en promenix och låg i sängen vid 04.00. Sen var det bara upp och jobba, tjiihoo va kul. Not. Eller lite kanske. Jobbar ju numera med Elli på lördagar, det är fan bäst!
Hon är en riktig guldklimp!
 

Chrippa och Tobbe, skitfarliga!!!!


Är sjuk. Jättesjuk. Men jag ska jobba ändå. Personalbrist. Fan va skoj. Lite lite lite bitter.
Så är det fest ikväll också, det däremot är fullt möjligt att det blir en succé!

Hur underbar är inte den här bilden? Bus♥


Hittade en länk där man kan se hur folk i ens område har röstat, lite kul att se!
Kolla här ni med hur slutresultatet ser ut där ni bor!


Off you go little buddy!



Hur gott..?? Ååh ♥


Verkligen en trevlig kväll igår! Brorsan får mig jämt att skratta tills tårarna bara rinner. Igår fick vi bland annat höra en historia om en dvärg.. Herregud, folk vände sig om i restaurangen med undrande blickar, för där satt vi och verkligen tjöt av skratt. Knäppa familjen, but I like it :) 


Har min allra första tenta nästa måndag! Sitter just nu och läser igenom massa texter och skriver anteckningar till dessa. Har endast gått igen ett av fyra omården, men ändå är mina anteckningar redan uppe på 3 sidor.. Det är väldigt roligt ämne iaf, så jag klagar inte :)

Ikväll blir det middag med mamma, Victor och Kristin nere på Hard Rock Café.
Brollan fyller 22 år idag! ♥


Pappas o min lunch dag; Gravad lax, och laxpudding. Åååååh gott!



Jag är så risig. Vaknade kl 04.30 av att jag snarkar och inte kan andas. Springer till badrummet och spyr lite. Hur fräsch är jag lixom? Aja.. Tog mig upp till en föreläsning imorse iaf. Så jävla duktig! Kan inte missa mer i skolan nu, det är så nära till tentan. Om jag dock fortfarande hade gått i gymnasiet hade det varit en garanterad skolk kan jag säga! Så slappt och skönt att gå i gymnasiet, egentligen. Saknar klassen lite idag♥
Anywho, nu ska jag strax ta mig till Gamla Stan o äta lite lunch med farsgubben.


Liten del av M07♥


Skitkul utgång igår! :D Började på rockklubb med några av Denise o Petras arbetskompisar, mycket trevligt! Efter ett tag ville vi dra vidare, så på tolvslaget rullade vi iväg och skulle möta upp några killkompisar på Wok House. Vi köpte korv på vägen, och kom därför lite för sent för att få komma in på woken, men korven va fan värd det!♥ Efter det ville vår kära Paradise Parik att vi skulle komma till Lobby, så vi drog dit och han fixade in oss, jättesnällt! Petra fick säga tack, HEHEHE! :D

Vi hade skitkul på Lobby! Träffade på ett par killkompisar så vi hängde lite med dom, Gurra bjussa på shots  vår älskade mumsgubbe♥, och vi tog en dans med vår kära Jonas också hihi. Mycket lyckad kväll :)

Nu ska jag klä på mig, åka och väcka systrarna och så ska vi mysa under dagen. Hörde jag pizza? Ikväll kommer det några fler fina flickor också, ska bli mycket trevligt!


Rosa tjej igår!




Gjorde precis en liten matematisk uträkning, helt normal sysselsättning en fredagkväll..
Kommer att ha en RIKTIGT skön inkomst de närmsta 3 månaderna som rullar in den 25e. Plus då ännu en lön som trillar in den 15e, där varierar verkligen mängd arbetspass och inkomst så man vet aldrig om det blir nudlar eller oxfilé.

Fattig student? Nää, det har jag inte tid med!

Säger godnatt med lite Florence and The Machine!

Hoho. Har jobbat på cafét idag med en ny tjej, hur trevlig som helst. Ska jobba varje fredag 12-18 nu framöver, känns skitbra! Har pratat med chefen om hur jag vill att mitt schema ska se ut, och det blev precis som jag ville. Känns jätteskönt, vill inte  jobba för mycket på cafét, men vill inte sluta heller så jag har 1 dag i veckan och 2 dagar i veckan, varannan vecka. Kanon! Hoppas att dom inser nu att dom behöver anställa fler, dom har ju litat på att jag o Elli ska jobba jämt men det kan vi ju inte. Louice är mammaledig, och Hannah ska sluta.. Tråk! Så det behövs verkligen mer folk. Nån som känner sig sugen eller? ;)
Själv är jag sugen på att skaffa ett extrajobb med lön som är enligt handelsavtalet, är förjävla trött på restaurangavtalet. Helt okej timlön, men sämst OB. Vi pratar om det då och då i butiken, om att vi i cafét sliter mer än de i butiken, och ändå är det dom som har bättre OB och därmed bättre lön.. Helt ologiskt. Anywho, nu ska jag fortsätta kolla på fan en av vääärldens bästa filmer, Greven av Monte Cristo♥

Okej trailern är skittöntig, men filmen är svinbra :)

Vi beställde soffan till mammas nya lägenhet i vasastan för ca 10 veckor sedan. Då skulle det vara 3 veckors leveranstid, lite lång tid men helt okej. Men när soffan sedan blir 7 veckor försenad blir man ju lite uppröööörd! Aja, nu är den äntligen här! Färdigmonterad och allt, och den är så fin och sköön. Jag är glad!♥ Idag har jag hunnit med en fika med Sara och Filippa också, innan dagens föreläsning. Ovärderligt mys!♥

 








Trevlig kväll igår må jag säga! Trevligt förande på Woken, skönt häng på Café Opera, Alexander Wijk, Rasmus Seebach, vi rockade dansgolvet. Ja, en mycket lyckad kväll! En grej bara, hur fan kan man ha stora levande ljus i baren? Idiotiskt! Stackars min lilla Stimpa♥. Anywho, det blev en himla trevlig Tisdagkväll!


Bjussar på lite bilder!







Ikväll blir det Universal Music showcaseCafe Opera med massa snygga tjejer. Kommer nog bli himla kul tror jag! Rasmus Seebach ska dit bland annat. "Jag kaller poo daajj!". Om inte annat blir det ett himla bra gäng ikväll, hört att det ska va gratis drinkar första timman också. Ska försöka ta massa bilder ikväll! Vi ska ses på woken och föra lite vid 17, hahaha. Nu går det utför!


Men yes!! En kryssning med jobbet har varit på tal hur länge som helst, och nu äntligen har det blivit lite verkstad tack vare Kim o Sturk! Skitbra! Kommer bli en helt spårad kyrssning, just the way we like it!

 




Ja man börjar ju undra. Bilden är från vår bokhylla. Heja Buddha!


Har monterat ihop den här snygga hallsoffan från Åhlens idag, aldeles på egen hand! Jag är fan bäst :D


Visst är den ganska söt?


Lilla tjockisen. Vila i frid ♥


Igår var jag, Petra och Denise på Club Ess i Södertälje. Södertälje lixom, vi var helt vilse! Riktigt äventyr att ens ta oss dit haha. Tog bara sisådär 3 timmar att komma fram till Södertälje hahaha! Vi skyller allt så Petra, den kissnödige jäkeln♥ Men det gjorde ingenting, vägen dit var nästan roligare än själva klubben! Fast det var verkligen skitkul på Ess! Två glas gratis rosé sitter ju alltid fint! Shottade fisherman från Petras fina plunta inne på toaletten, så jävla nice! Sen var det manliga underklädesmodeller som vi dansade lite med hehe. En av dom bet mej helt plötsligt vid naveln! Hahaha! Skitkul att träffa Jocke och Jesper också, arrangörerna för Ess. Träffade dom på Rhodos i sommras, himla söta pojkar det där!


Föra i Årstaberg!



Föra i Flemingsberg haha!




Hård kväll!




Don't leave me with medicine


Kom hem för en stund sen. Synd att man var tvungen att dra tidigt när det var världens drag o massa kul folk på Sev7en.. Hatar att jobba på lördagar, morr. Men har lovat att nästa gång på Sev7en ska jag dansa på borden! ;-)


Säger godnatt med den här underbara bilden!
Hahahah!!


80-talet, good times!


Ska strax börja bege mig mot Tyresö, Victor ska laga middag till mig idag hihi :) Saknar att ha honom hemma, speciellt när pappa jobbar sent/reser på affärsresor, blir så ensamt då. I vanliga fall så tog Victor jämt med mej ut för att äta eller så lagade vi ihop något smarrigt (en och en annan misslyckad lasagne dock) tillsammans, men nu är den tiden över, tyvärr. Han är verkligen världens bästa storebror. Så det ska bli supertrevligt med ett middagsbesök i hans casa. Världens världens bästa♥

Mys!


Och party!


OMG. När jag och Ida var små spelade vi jämt det här spelet. Det var skitläskigt!!! Det finns ett helt gameplay på Youtube, sitter o kollar på det nu hehe. Spelet är ju skittöntigt haha. Men när vi väl spelade det för 10 år sedan så var vi så rädda att vi höll på att kissa i brallan!

 

Det här var min favoritdel, när man skulle få pumporna att bilda en mening. Vi kunde ju lixom ingen engelska så vi satt bara och klickade lite fram och tillbaka på dom. Det var kul. Sen fick pappa hjälpa oss ^^


Kom nyss hem från le gym, fett duktig tjej!!!
Har massor att fixa med under dagen, mest plugg. MÅSTE verkligen bli klar idag, för i helgen finns det verkligen ingen tid alls. Ikväll blir till att testa Niklas nya place, Sev7en. Kan bli hur bra som helst! Imorrn jobbar jag i cafét, börjar tack o lov inte fören 11.45 så kommer inte vara helt död förhoppningsvis. Efter jobbet blir det utgång igen, hehe. Några Rhodos-kompisar som oxå har egen klubb, så vi ska dit o testa. Carro kanske hänger med också, yeey! På söndag ska jag på släktfika. Kommer va lagom bakis känner jag, menmen! Tårta, kakor, bullar.. blä inget man vill äta dagen efter.. Aja! Nu ska jag plugga vidare här, kul jul.


 


Vet inte varför, men här ligger jag i sängen och kollar på Torkel i Knipa. Haha. Ja. Gillar Jason: "Hur är läget typ ba äru frääääääsch?", haha. Övertrött är ordet! Jaja. Tänkte gå upp vid 8 imorrn, träna och sen göra klart en sammanfattning om Vygotskij OCH Freud. Zzzznark. Godnatt!♥









Hur skön lixom, haha..


Haha, jag ville kamma till håret lite igår när vi var hemma hos Oscar.
Kim illustrerade detta fint i sin blogg, check it out! ♥

ECLECTICWORDS - ELIN ÄR JU SKÖN

Hej o hå, så det kan gå! Kom hem ganska nyligen från gårdagens afterwork, hehe. Ca 10 timmar afterwork. Busigt. Vi var väl en sådär 15-20 pers först på Hotellet, sen började folk åka hem en efter en. Så var vi bara 8 kvar! Världens bästa Bruno beställde in en back med öl åt oss haha, skön. Vi körde några kortspel och sen var det dags för efterfest hos Oscar! Hur trevligt som helst, och så mitt upp i allt så bjöds det på pasta med bacon. Sjuuuuuukt gott. Varför är mat så mycket godare när man är onykter? Aja. Klockan blev helt plötsligt 7 på morgonen, och vi bestämde oss för att det kanske var dags att åka hem, eller nått! Hursomhelst, bra kväll/natt/morgon!





Blev lite trötta sådär runt 05.00 på. Brevid Bruno ser ni den smarrigaste pastan ever!


Hojhoj! Har en haft en riktigt lugn start på dagen. Ett kort träningspass, dusch och nu film. Kollar på Get Smart som går på Canal+. Den får mig att sakna Sven♥ och våra engelskalektioner. Kollade jämt på film eller hängde gubbe. Slappa lektioner men en hel del hemmaskrivande, men det gillar jag så det var helt perfekt.

Sitter just nu med det finaste klädesplagget jag har på mej. En studentpresent från brors vänner Petter, David o Jimmy. På baksidan står det: Du är fantastisk, glöm aldrig det!
Så himla söta!♥



Hade föreläsning med världens bästa föreläsare idag, Michael. Han är så sjukt rolig! Han är från Australien och därför är hans föreläsningar mest på engelska, ibland svengelska. Vi pratade om hur olika erfarenheter påverkar hur man ser på saker, och hur man måste tänka på det som en pedagog. Kan gälla i utbilding, jobb eller i vardagen för att undivka onödiga konflikter. I slutet av föreläsningen pratade Michael om hur stor betydelse kläder har när det gäller relationen mellan elev och lärare. Michael började klä av sig sin kavaj och slips för att se hur vi som elever reagerade på hans maktposition i det läget. En kille som heter Jocke busvisslade då på honom, och då började Michael dansa sexigt inför oss 120 elever hahah så jävla skön.

Han säger massa roliga saker hela tiden också på sin svengelska. Idag när han pratade om hur läraren måste engagera sig för att ge eleven möjlighet till lärande så sa han bland annat följande: Man hör och lär sig inget om man sover.

Tror att jag ska skicka vidare det tipset till min f.d svenskalärare A.H..
Sov ett antal gånger under de lektionerna!

Fan va trött jag är just nu, trots att jag legat i sängen ca 12h. Har drömt så jäkla mycket sjuka saker inatt. Ensam i ett litet rum.. Jagad.. Skulle överraska E men han blev bara arg.. Simmade i en svart sjö men kom aldrig fram till kanten.. Usch. Ska iväg på föreläsning nu, slutar vid kl17 och då blir det direkt hem.

Verkligen vaknat på fel sida idag..




Jesper som är lite lite lite full sveper en öl, och jag är besviken på Kim som dricker vatten haha



DIF vann tyvärr. Tråkigt för våra boyz. Det var en liten utter som tog poäng för AIK iaf, kul! Matchen bjöd på några små slagsmål också, och en djurgårdare satte sig på en aikare haha helkonstigt. Påsatt blev han med andra ord! Vi sitter mest och tramsar på läktaren, alltid massa bus på gång hihi! :D 

Här har vi Far & Son utvisade

Dom är Far & Son eftersom när vi var på Rhodos så var den ena tvungen att ta hand om den andre hela tiden för att han söp sig dyngrak dygnet runt haha. Sötnosar!


Hade en skitbra utgång igår! Började med shots och vin för mig och Kim på Woken. Träffade två killar i typ 25-års åldern som var generösa och bjussa på shots. Rolle och "Vi-Kallar-Honom-David-Men-Han-Heter-Typ-Micke". Två sköna grabbar iaf. David och jag ska tydligen plugga ihop enligt honom, och han hoppas på att jag ska strippa, eller nått. Hörde typ 50% av allt vad han sa haha. Han sa massa sjuka grejer hela tiden.
 
"Och så kommer jag ba, men jag känner igen dig! Fast sist hade du kläder på dig!"

"Det här är Eeeeliiiin" Smörig röst
"Och det där är Kim.." Kort och tråkig röst

"Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!"

Jag hoppas att Kim skriver nått lite bättre inlägg om dom där två killarna, hon har bättre minne än mig :D

Efter wok drog vi till Ace, men så var vi tvugna att betala inträde och då kände vi oss snåla och drog iväg med Felix och Jesper istället. Till Dovas haha! Underbart. Det var faktiskt helt okej, med rätt sällskap så spelar det ingen roll var man är! Jag blev bästis Ylva och Birgitta, två systrar som var över 40år båda två. Skitgulliga, Ylva (den yngre) sa att jag var varm och utrsålade glädje. Hjärta snälla fulla tanter♥

Satt och hade det allmänt mysigt på Dovas i nån timma, sen drog jag Felix och Jesper till Ace. Träffade en barndomskompis där som jag inte träffat på säkert 5 år, om inte mer. Gjorde mig glad! Skakade rumpa där med grabbarna till 3, och sen tog rullade vi hem.

Har en skitrolig film som jag ska lägga upp sen också, nu ska jag på hockey wihoo!


Ska strax möta upp Kimpalimpa. Nu smids det även plander med Sturk, känns riiiiiiktigt bra!
Tänkte att detta blir kvällens outfit! Fint elleh?





What’s the worst thing that could happen to you
Take a chance tonight and try something new
You’re getting boring you’re oh so boring
And I don’t recognize the zombie you’ve turned into


Kom precis hem från cafét. Uppskattar verkligen det jobbet. VARENDA kund är så fruktansvärt trevlig, har massa stammisar som säger "hej Elin" och frågar hur jag mår. Underbara kollegor. Bland annat Hannah min partner in crime, partypinglan Elli, Oliver som gillar att leta efter ludd i sin navel och Jen som bara är allmänt söt hela tiden. Mer välkommen på sin arbetsplats kan man inte känna sig! Gillar mina andra jobb också, men det är verkligen skillnad på att stå och tjaffsa om en "2 öl per person"-regel och på att få ett varmt leénde av varje kund. Lite roligare att göra en latte än att slaffsa upp en cola i mugg. Globen har verkligen sin charm, men såna här dagar när man inte är på topp så är det så himla tacksamt att komma till ett jobb där ALLA är trevliga och snälla. Makes me happy♥


RIHANNA - ONLY GIRL
Får inte nog av denna!




Min lördagkväll kommer spenderas på ACE där Niklas spelar! Räknar med att det blir bra drag hela kvällen. Tänkte lura med mig Kim till woken först och ta några snabba innan
vi tar oss till ACE och skakar rumpa! 

Niklas snurrar plattor på ACE



Om en vecka så är det dessutom premiär för Sev7en där Niklas är en av grundarna och självklart DJ. Niklas är verkligen sötast, vackrast och bäst i hela världen! Så missa inte det!



(Sådärja, nu har jag smörat in mig VIP-listan, hehehe♥)


Mina kära vän Petra skickade en fina länk till mig på facebook. Klicka!
Det är jag. Som inte kan dansa. Haha!




RSS 2.0