Hejj heeeejjjjj!

Ligger och kollar på Idol. Va söt han är, killen med afro. Riktig gospelle verkar han vara och en härlig stämma. Team Fro!

Jag har så ont i benen! Har promenerat hem från jobbet rätt mycket på senaste, ca 5km. En riktigt bra promenad, går på runt timman. Idag fick benen nog dock, aj va ont jag har. Kanske skulle man ta en promenad till jobbet imorgon bitti... Pff vem försöker jag lura? Jag går upp 08.00, sitter på bussen 08.30. Boom.


Hade en trevlig kväll igår! Dubbeljobb följt av AW med Kim, Camilla och Oscar. Wiie! Blir Globen imorgonkväll också. Och på Lördag. Och Söndag. Plus att jag har en inlämning i kursen på Söndag. Jag kommer aldrig få sova =´(

Jahapp, nu ska jag lyssna på en föreläsning om informationsanvänding i organisationer. 

Ha det! ♥

 

Gossar i mina nya tofflor som jag fick av pappa idag♥♥



Min helg började så bra så att jag nästan grät av glädje påväg in mot jobbet. Så himla glad bara! En kollega bjöd på en riktigt god kaka som avslut på veckan, chokladkaka med lätt-smak-av-kaffe-fudge på toppen mmmm!! Snart är det min bakfredag, undrar vad man ska bjuda på... Funderar på att ge mig i kast med att baka Mumma! Det är som en liten sockerkakebakelse, rullad i kardemumma och socker. Fantastiskt god, åt dom jämt när jag jobbade i cafét. 

Helgen i korthet;

Fredag: Meter 9.00-15.00, Globen (Josh Groban konsert) 16.30-21.30, AW på Skeppsbar. Päronpombi och dans. Uppmanar alla som gillar cider, men kanske tycker att det är lite tråkigt, att börja dricka päroncider med en 4a Xanté i. Åh så gott det är!

Lördag: SM-final Amerikansk Fotboll i Uppsala. Bra match, men tyvärr förlust. Mysigt att hänga med pappa, mamma och Kristin i solen! Plus väldigt mysigt att kramas med bror efter matchen. Kvällen spenderades hemma med pappa. Kollade film och åt naturgodis, lugn och skön kväll. 

Ååååh lövbiff med hemmagjord potatisgratäng (extra grädde extra vitlök)


Idag blir det till att ligga på soffan och bara vara tror jag! Känner mig trött. Ska försöka plugga en del också.

Ha det! ♥


Martin Björk.

Fysatan i helvete vad karln är snygg!!! Haft nöjet att få vila ögonen på honom en hel del på kontoret på senaste, och i andra sammanhang. Dör lite varje gång. Snacka om att bli bättre med åren. 



Hade en aaaaaasbra helg! Utgång med ett gäng snygga m07:are på fredagen. Jobbade ett extremt slappt pass på Hovet på lördagen som följdes av filmkväll med mamma♥ Söndagen spenderades på gymmet, framför datorn pluggandes och slutligen på Bollamoravallens läktare för att heja fram Tyresö Royal Crowns till vinst i semifinalen! Alltid lika kul när mamma följer med på matcherna, hon blir så upprörd när Victor blir tacklad. "Nääääe!!!!! Sådär får man väl inte göra!!!!!!". Gulle! Kim kom förbi och kramades också, då blev jag klad hest :)

Idag har jag jobbat arslet av mig, fan vad vi har mycket att göra nu. Det tar mycket tid och energi att pussla ihop program, men ack så roligt det är!

Nu blir det varma mackor, te och mys med mamma. Ha det! ♥

Jag och mammsen igår, rött och vitt för Tyresö Royal Crowns!


Så äckligt bra låt. Hittar inte den rätta remixen dock, men den här är också hur bra som helst. Blir så glad av att lyssna på  den här! Längtar så mycket efter sommar -12 redan nu, men först ska hösten och vintern få visa vad de går för.


Come around
Feel the sound
Boy you make my heart pound
Fill me up
Bring me down
When I hear your sound


Har en stor inlämning imorgon. Istället för att sysselsätta mig med den har jag;

x Jobbat övertid

x Kollat på "Tillbaka till framtiden 2"¨

x Läst "Hänt BILD Extra"

x Facebookat

x Tvättat

x Filosoferat kring livet

Ja.. Nu börjar dock mina distraktioner ta slut, kanske måste ta tag i pluggandet ändå.


Var på kräftskiva igår med släkten. Mums!
Sista delen av kvällen spenderades med kusinerna tittandes på Disneyfilmer. Först såg vi "G-Force" som handlar om ett gäng marsvin som är spioner. Sedan grät vi till "Upp". Ändå en riktigt bra lördagkväll! ♥


Fan va kul det är när man vaknar upp och inte har en aning om var man befinner sig eller hur man tagit sig dit.

Hade ett sådant ögonblick imorse, fast det var inte så farligt som det låter. Låg i min säng hemma hos pappa, blev bara så förvirrad för jag hade tänkt sova hos mamma egentligen. Jag promenerade hem, då var det närmare att gå till pappa. Hade tydligen legat och snackat i sömnen inatt, varit skitförbannad och skrikit något om korv hahaha!! Ibland blir jag rädd för mig själv♥

Hade världens bästa kväll igår med Sandra och Denise!♥♥♥♥
Drack lite vin hos mig först, sen Wookade vi! Efter det blev den en promenad in till Vasastan och så hängde vi på Storstad, love it! Gick en sväng in på Lobby också men det var fan sista gången jag sätter min fot på det där kisstället alltså. Blä! Jävla juggemaffia ställe som drar in svarta pengar på att tvinga folk betala garderob även om man inte ens vill hänga in något. Kisställe. Det är precis såna där grejer som ger Lobby ett smutsigt rykte. Så känner jag, haha. Usch, nej. Efter det lämnade vi Sandra vid tunnelbanan och så gick jag och Denise till älskade Oxid! Litet, trångt, varmt, men såå mycket kärlek! Åh underbart. Och otrevliga vakten var snäll igår! Helt otroligt, PLUS att han har lagt till Denise på facebook nu, han som för bara nån vecka sen var sjukt otrevlig mot henne och Petra haha. Nu gillar vi honom :-) Shottade lite med David, gav slängkyssar till Curt. Bra kväll med andra ord! Träffade på vår Gotlandsvän Victor också, väldigt väldigt trevligt! Jag landade i sängen nån gång runt 03.30, ska gå och vila en stund nu igen. Tagga till för kräftskiva med släkten ikväll, mysfaktorn är superhög! :-)


Älsklingen och jag! ♥

Ikväll ska jag ut med Sandra o Denise! Är så taggad! Underbart väder har vi också! Just nu hänger jag lite med pappa, vi äter salami, mozarella och dricker Peroni. Mmmm!! Perfekt start på den här fantastiska kvällen. Runt kl20 kommer Denise och så ska vi dricka lite rosé och fixa oss inför utgång. Sandra jobbar sent så hon möter upp oss sen, antagligen lagom till att vi är på Wooken och kaosar. Fan va fint känner jag! Kommer bli så himla bra, tjohoooo!

Nu: Välja kläder!
Ha det! ♥


Got the moves like Jagger!


Jag ska verkligen inte klaga på mitt arbete eller mina arbetsuppgifter, because I lööööv my job, meeeeeen, det her er inte rumba! Vi har världens sämsta luft på kontoret. Delar luft med ca 50 andra på en relativt liten yta; Man blir trött i huvudet! Så runt kl15 brukar jag och de andra två castarna ha en liten Youtube-paus. Idag hade vi tema Djur. Vi tittade bland annat på gulliga kattungar som är rädda för sin egen skugga, Christian The Lion, ett klipp med en hund och apa som pussas (så jävla gulligt så jag dog) och slutligen såg vi på Battle at Kruger. Jag hade aldrig sett den förr, satt i chock och skrek framför datorn. Så jävla hemskt, lilla oturskalven. Alla vill äta upp honom ='( Tårarna började rinna på slutet iaf. Little bit sensitive this week, ehe!

 


Nu sticker jag och min feta ring iväg för kvällen! Först ska vi ta en bärtz med Niklas, och sen ska vi möta upp pappa och hänga på Scandic Anglais för en spelning med Stephen Simmonds. Spelningen är gratis och är i sammarbete med Stadsmissionen, Simmonds uppmanar publiken att skänka en slant till Starremirre. Väldigt fint, tycker jag! Tror det kommer bli grymt.

Ha det! ♥


En bok som jag verkligen önskar att jag hade ork att ta mig igenom är "Wuthering Heights". Såg för några år sedan en filmatisering från typ stenåldern som gav en såndär känsla i hela kroppen. Rysningar. Hjärtekross. Tragisk men samtidigt en väldigt vacker kärlekshistoria. Fattig kille vill ha rik tjej. Påminner tills en viss pytteliten del om "Greven av Monte Cristo", men det är fortfarande två helt olika stories. Iallafall! Önskar som sagt att jag hade ork till att läsa boken, den är nog helt fantastisk. Har den hemma faktiskt, köpte den i ett skolsammanhang, men språket är på väldigt hög nivå så det krävs full fokus, och det har jag inte just nu. En annan gång får det bli!

  

Köpte nya höststövlar från Timberland i söndags! Om sanningen ska fram så köpte faktiskt morsan Eartkeepers förra året, och jag tyckte dom var så snygga att jag lånat dom flitigt och tillslut bestämde mig nu för att köpa egna. Kan man vara kär i ett par skor? Jag tror nog det.

Efter jobbet idag så skulle jag in till city och köpa ett par nya svarta byxor. Kom hem med en ny svart kappa. Heh! Men den är verkligen skitfin, och jag hade faktiskt tänkt köpa en kort svart kappa.. Träffade på fina Emma på stan också, mycket trevligt! ♥



Jobbade långpanna i lördags, 12,5 timmar fick jag ihop! Helt slut efteråt, men hade ändå en bra dag på jobbet med fina medarbetare♥ Fick reda på att världens bästa chef har slutat, inte okej! ='( Trodde det var ett skämt. Och Bruno är inte floormanager längre. Som jag sa till Jacob "Var är jag?? Vad är det här för arbetsplats, känner inte igen mig!". Så dom kommer vara saknade! Hade täntk försöka jobba så mkt som möjligt på Globen mellan Meter och studier, blir nog en 2-3ggr i veckan hade jag tänkt. Hoppas afterworksen drar igång snart igen haha....



Somnade på pappa igår medan vi tittade på Arn. Helt klart ett bra avslut på en sliten lördag. Idag har vi städat lite hemma, varit en kortis på stan och shoppat lite. Jag kom nyss hem efter att ha gjort ny hårförlängning, me likey. Vi testade att lägga en lite mörkare nyans i botten den här gången, blev skitsnyggt! Blir nästan lite sugen på att bli brunett igen. Nu blir det söndagsiddag! Ha det!♥


Alltså jag blir så genuint lycklig och rörd i hela kroppen när jag ser det här klippet! Bejjan som är så snygg, har en otrolig röst, och så en bebis i maggen! Ååååh! Jay-Z ser så stolt ut också. Ååååh hur mysigt kan man ha det ♥

http://www.mtv.se/program/VMA-2011/avsnitt/hela_vma_2011/video/love-on-top-live-686196

RSS 2.0