Bild






Såhär ser alltså min anmälan ut just nu.

Prio 1 känns verkligen helrätt för mig, och jag gillar att den har praktik. Jag har faktiskt en super praktikplats just nu (som jag inte utnyttjat) hos ett företag som arbetar med att utforma texter åt andra företag, men jag vill verkligen plugga i vår. Så på så sätt kan jag kombinera den här perfekta praktikplatsen med en kurs. Känns superbra, verkligen.

Prio 2 är som det syns på HP en kompletterande kurs i Matte C. Jag vill verkligen inte plugga matte på C3L/Komvux, för jag tror att jag kommer plugga ett tag framöver, och jag vill verkligen inte kvoteras in i en mindre sökgrupp när jag söker. Det har jag lixom inte råd med.

Prio 3 är på halvfart och sträcker sig därför under 1 helt år. Kursen är i sig som en praktik, och jag får möjlighet att följa ett företag/organisation under ett helt år.

Prio 4 är ett 3-årigt program som jag tycker låter intressant. Inte intresserad av att plugga det nu, men söker för att se vad jag har för chanser.

Prio 5 har jag inte behörighet till, ska ta bort den.

Prio 6 är fortsättningen på den kurs jag läser nu.

Sammanfattningsvis kan man säga att jag är intresserad av att jobba på en kommunikationsavdelning på ett företag/organisation i framtiden. Kommunikationsdirektör är väl drömtiteln; att ansvara för ett företags hela kommunikation, högsta hönset. Jag vill jobba med att marknadsföra företag i media, inte främst genom köpta annonsytor utan även genom oberoende parter som tidningar, radiointervjuer, nyhetsredaktioner etc. Känns bra att jag har ett spår just nu, ett mål. Kanske kommer ta flera år innan jag hamnar där jag vill hamna nu, men jag ser vägen dit som positiv. Sakta men säkert börjar det gå upp för mig att jag är vuxen, haha. Sajk. 








Åååh va spännande matchen var igår! 1-0, 2-0, 2-1, 2-2 och sådär fortsatte det tills slutet som blev hela 5-2 till AIK. Kul, verkligen! Jag jobbade på AIK sidan så jag hade bara trevliga och glada kunder hela kvällen. Det här normala "men varför då?" eller "gud vilken korkad regel" slapp jag hela kvällen! Det var mer såhär ungefär "Okej va synd, men det går bra". Kunderna blir glada om deras lag leder! Aik har lixom väntat 10år på det här, så kul för dom att börja med vinst mot Dif. 
 
Dock kan jag ju säga att det inte alltid är kul att va personal på plats. Två gånger behövde vi stänga ned hela kiosken och låsa in oss för att det blev upplopp precis utanför oss. Folk slogs så mycket att dom dunkade in i vår jalusier och vår dörr. Vi hörde glas gå sönder hela tiden. Förstår inte hur vissa supportrar tänker ibland asså. Men det var ganska mysigt att vara inlåsta 4 pers, vi myste och hängde lite först, sen kom Slavdrivar-Elin fram och satte alla i städarbete. Cola Norr har aldrig varit så fin kan jag lova!

Snodde en facebookbild från Johan som visar en dörr på Globen. På vår sida såg ungerfär 80% av alla glasdörrar ut såhär. Legendsbaren var helt trashad också. Normala supportrar gnaget har. Synd att själva laget får taskigt rykte pga dom idioterna.


Juste, polisen kom med brandsläckare fyllda med typ
tårgas/pepparspray och började spruta utanför cola norr
 


Nu ska jag kila mot jobbet. DIF - AIK ikväll, fyfasen va spännande! Tror att AIK kommer åka på pisk men man vet aldrig! Spännande spännande..



Bildkälla


Blev stoppad av en SL kontrollant idag på Rådmansgatan. Visade lugnt och sansat upp mitt kort, jag hade ju inte plankat lixom.

-Reducerat pris... säger kontrollanten
-Ja.. säger jag
-Legitimation tack...

Där kom paniken. Hade ju inge jävla leg med mig. Har nästan aldrig det, eftersom jag bara har mitt pass. Förklarar snällt att jag inte har det men att mitt CSN-kort kan bekfräfta min ålder. Då blir tanten skitarg. Fan kunde hon inte bara nöja sig med att jag hade ett busskort? Nej jag hade inte plankat, jag har ett busskort, låt mig gå. Nej då ska hon börja krångla om jag har SNOTT busskortet. Herregud alltså.

Så säger hon till mig efter att ha synat mig att jag inte är 19år. Blir helt chockad. Är jag visst det jävla kärring, ville jag svara, men det gjorde jag inte utan sa snällt att "jo jag är 19år".

-Det är böter på 1400 om det här inte är ditt kort... säger kontrollanten medan hon söker i sin lilla apparat efter mitt personnummer. Vilken jäkla surkärring. Så får hon fram mitt namn och ber mig säga address och postnr. Jag som är nyinflyttad på Döbelnsgatan lixom, har ingen koll på mitt postnr. Men jag chansade på att det var likadant som pappas och det var det så då fick jag gå.

När jag gick därifrån så gav henne ett mentalt fuck you. Det kändes bra.
Btw, nu räcker det verkligen med att släpa runt på mitt pass. På fredag beställer jag leg.


Är ba på allmänt bra humör idag! Har hunnit träna, ska luncha med massa hotta brudar snart och så blir det hockey ikväll. Blir en bra Tisdag tror jag nog! 




Varför var Simba blöt när han vaknade?
Han hade sovit i sin nya simba-säng




Haha! ♥ Vill se Lejonkungen, så jävla bra film. Rafiki är ju bara för bäst haha. Mors!


Ska äntligen hem till mitt nymålade rum idag! Som vanligt när man flyttar in så brukar det ju vara hål från skruvar och sån skit i väggarna, och det hade ju vi ganska mycket av i mitt rum. Sånt där brukar man ju hinna fixa innan man flyttar in, men allt gick så jäkla snabbt med vår flytt så det fanns ingen tid. Men nu är det äntligen fixat! Tror att även hallen är nymålad, härligt. Nya fräscha vita väggar, mums!


Tänkte bara dela med mig av det roligaste fyllesmset jag någonsin fått.
Inte för att det är massa felstavningar, inte för att personen skriver något pinsamt.
Det är bara ett riktigt skönt fyllesms haha!

Kl: 04.35
"Jag vann slicka grädde från en kille tävlingen! Det va inte så gott men jag vann ett shot wihaa!! Det bästa är att jag inte blir bakis, fast det var lite jobbigt nyss jag låg och grät på golvet för att jag inte fick av min sko hehe"

Nästa vecka ska jag och hockeyflickorna på AIK J20 match. Ska verkligen bli skitkul!
Föresten så gjorde våran sötis Foppa mål i elitserien i torsdags! Så duktig! :D


Foppa, Poehoe och jag på wokhouse i början på augusti


Foppas mål och en snabb intervju :D


Var precis inne på swedbank och förde över pengar till mitt sparkonto. Visst är jag duktig? Eftersom jag är så duktig borde jag ju belönas med något..! Är shoppingsugen, som alltid. Kanske denna härliga klänning från topshop? Ingen bang, ingen bang..


Bildkälla1 och bildkälla2


Insåg att jag inte har den boken som jag egentligen tänkt fördiva min söndag med. Men det är lugnt, har en till bok som jag ska läsa typ 230 sidor i, så det är lunch jag klarar mig! Är inte dränkt i läxor, nejnej..

Just nu i skolan läser vi om utvecklingsprocessen sett ur en psykologisk och pedagogisk synvinkel, ett brett ämne med andra ord. Än så länge har vi haft läst om Urie Bronfenbrenner, Jean Piaget och nu Lev Vygotskij. Alla har olika teorier kring vad som är drivande i utvecklingen, om vad som påverkar, vad som har negativt inflytande etc.

Bronfenbrenners teori går ut på att miljön är det som påverkar utvecklingen mest. Inte bara närmiljöer, som hemmet och skolan, utan äver perifera miljöer som föräldrarnas arbetsplats. Arbetsplatsen kan påverka föräldern till att vara på dåligt humör, och när föräldern då kommer hem så tas det dåliga humöret med hem, något som påverkar barnet. Barnets utveckling är altså en funktion mellan individ och miljön.

Piaget är bland annat uppmärksammad för sin kritik mot skolan(detta var då under 50 och 60-talet). Han menade att ju mer skolundervisning blev tillgänglig för alla, ju mer bristfällig blev lärarna. Skolorna anställde lärare endast pga att de behövdes, inte pga deras kompetens. Den bristande pedagogiska kompetensen innebar att fel utlärningsmetoder användes. Barn sågs som små vuxna, med samma villkor för inlärning, men det kunde inte vara mer fel enligt Piaget. Piaget delade in utvecklingen i olika stadier, en karta som används även idag. Barn är inte tillgängliga för förståelse för kunskapen fören de är närmare 10år gamla, något som man inte tog hänsyn till tidigare.

Vygotskij menar att samhället och relationer är det som har störst påverkan på utvecklingen. Vi utvecklas inte utan relation till andra människor. För att barn överhuvudtaget ska förstå och kunna använda sina kognitiva kunskaper (altså använda kunskap som uppkommit genom erfarenhet i ett annat sammanhan) så måste barnet ha en förebild, exempelvis en lärare, och även en god relation till sina föräldrar.  

Jag kan inte hjälpa att det här inläget blev långt och formellt, jag tycker att det är så sjukt kul och intressant! Finns så många aspekter med så många bra inslag, men även bristande inslag. Ni ska se vår klass på våra seminarium på onsdagar. Starka diskussioner, på gränsen till att bli aggresiva haha! Anywho, nu ska jag pausa lite och kolla idol. Toodles!


En av mina favoritfilmer går på  4an nu. Mikey ♥


Satte mig precis ned i soffan. Tänker aldrig resa mig upp härifrån, någonsin. Kommer nog så småning om växa ihop med soffan, ungefär som Bootstrap i Pirates of the Caribbean. Okej kanske överdriver litegrann! Skönt är det hursomhelst att äntligen komma hem. Två ganska lugna arbetspass, men man blir så trött av att stå upp hela tiden. Ska kolla lite på Transformers på 4an och sen sova. Inatt ska jag sova som aldrig förr!


Bilder från igår lånade av Emsipemsi





Booststrap! Sorgligt klipp dock


Nu ska jag iväg och jobba exakt heeeela dan.
Först kl11.45 - 16.15, och därefter kl17- ca 22. Kul liv, javisst!



Jag och Bella skulle gå på jakt efter Kim igår på Nype, men så fastnade vi på stora dansgolvet. "Bara en låt till!", sa vi. Så var vi fast där ett jävla bra tag haha


Vilken kul utgång!!!! Dans dans dans, me like! Mina tjejer är bäst♥


Kom hem med ett par strumpbyxor, örhängen från Pilgrim och en jacka från Mango för 1299.. Sved lite i plånboken. Men jag är kär! Och jag förtjänar den, har jobbat som ett svin. Så plus i kanten är ju att det faktiskt finns en hel del pengar kvar på kortet, hähä! Pengar♥



Om nån timma ska jag ta mig till Nacka Forum för lite shopping med twins. Rykten går om att de ska shoppa Hunter! Själv får jag hålla mig lite lite till, tänkte köpa Jimmy Choo-modellen på NK med mammas personalrabatt hihi. Annars så ska jag bara gå omkring idag och tagga inför ikväll då planen är att föra med massa fina flickor i Alex nya slott på söder, och sedan ta oss vidare till Nype! Thank god it's Friday.

Jag och Denise innan ekonomiskivan i våras!


Kikade på bilder på Kims lilla hundvalp idag. Så himla söt! Kunde inte hålla tankarna borta från fina Cosmos då, samma ras. Minns när Cosmos var en valp. Liten är verkligen fel ord, redan som valp var mycket större än vad som räknas som normal rottweiler. Skitjobbig var han dessutom. Kommer ihåg hur han lyckligt skuttade omkring hela tiden, och gamla Douglas kom traskandes lång efter haha. Exakt som Tiger och Ior i Nalle Puh haha! Tyvärr blev båda två svårt sjuka.. Hoppas att ni har det bättre där ni är nu. Mina sötnosar♥


Cosmos haha dumma björn. Doppade jämt huvudet i snön.
 


Douglas, så gammal o grå. Fina gamla gubbe.


Lunchade precis med mina favoritbabes i hela världen! Blev helt chockad när dom kom gående på Odengatan. Dom har gjort makeovers hos frisören! Petra är ljusbrunnet och Denise har lugg. Kände knappt igen dom först. Men oh så snygga!


RIHANNA - ONLY GIRL
Lägger upp den ännu en gång. Min favoritlåt just nu!




Sovmorgon.
Semenariet i skolan om Piaget gick så jävla bra.
Kommer hem, och det finns cateringkäk som väntar på mig.
Vilken bra dag. Ikväll blir det till att plugga, och det gör jag med humöret på topp!

Två sorters oliv, två sorters salami, tre sorters ost. Gott!



Jag är i brödhimmlen.
 



Men hur bra får man vara egentligen??
Erkaperka. Så fin, duktig och charmig hihi. Det var verkligen en jättebra spelning på Kafe44! Endast 150 personer så det var en mysig närhet mellan bandet och publiken. 
Btw var jag och
Emma lätt de enda över 15 år hahaha!
Bjussar på lite bilder!


Helt plötsligt out of nowhere kom Erik himself ut från en dörr, precis där vi står och vi var självklart heta på gröten med att få en bild hihi! Jag sa något intelligent i stil med "Hej.......... va bra ni va!!........". Haha har aldrig något bra att säga när det väl gäller




Bump in the road



Vilket extremt stort öra Erik har haha


Och den här bilden då, kolla munnen!



Emmas blivande man!


Nu sticker jag! Tjingeling!






"Jag ska bli en supergranne! KUL att se dig! Va SNYGG du är i håret! Så ska jag va', positiv till alla! Har du gjort det nere på Kickis? Aa.. Va kul! SÅ ska jag va som granne!! Och till Arne där på 37:an ska jag säga såhär Hej Arne! Du jobbar ju på posten. Va roligt att springa runt och dela ut LAPPAR i brevlådor, det är kul!"

Wiiiie längtar jättemycket till ikväll! Först ska jag och Emma mötas upp vid medis för en romantisk middag á la Pizza Hut. GOTT! Efter det ska vi rulla vidare till Erik Hassle -spelningen på Kafe44. Åh vilken bra tisdagkväll vi ska ha! 

Först väntar dock 80 sidor Piaget. Kul men trögt.
Har min Hassle spellista så att pluggandet ska bli lite roligare!♥


Bra jäkla låt. Videon är en modern tolkning av när Judas svek Jesus, back in the days. Judas fick 30 silvermynt för att peka ut Jesus så att överprästerns soldater kunde arrestera och döda honom. Liknande händer i videon. Judas är ingen polare..!


Fick en ny träningsväska av min snälla farbor igår. Skitfin är den, verkligen! Perfekt storlek också. Undrar vad dom kommer säga på World Class när jag kommer med en Sats väska, mehehe. Aja, me likey very much.


Spenderade hela dagen igår påväg till, i och påväg från Karlstad. Jag gillar verkligen Karlstad, påminner mycket om Sundbyberg. Vi kom fram runt 11.00, och det kändes som om att hela staden sov. Tyst och lugn söndag.
Matchen drog inte igång fören 13.00 så vi strosade runt på de sömniga gatorna, tog en fika och sedan var det gametime. Tyvärr började matchen till Carlstad Crusaiders fördel, och matchen fortsatte i samma bana. Tyresö bjöd på större motstånd och vann andra halvlek. Matchen slutade med ett SM Silver till Tyresö Royal Crowns, en stor bedrift! Grattis!

Underbart väder, strålande sol.



Vi åkte från strålande soligt Karlstad mot ett regnigt Stockholm




Karlstads symbol, på riktigt, haha. Snygg ;-)


Jag ser många bra punkter i SD's invandringspolitik. Sverige ska inte tillåta mer invandring än vad vi klarar av ekonomiskt. Det gynnar varken Sverige eller personerna som kommer hit i hopp om jobb etc. Vad jag tycker är en tvivelaktik ståndpunkt i deras invandringspolitik är Assimileringspolitken.  Jämför dessa två stycken. SD är ett starkt nationalisitsk parti, och med politik som denna kan inte annat sägas än att de är främlingsfientliga och att de särbehandlar utifrån folks kultur.  

"Inga religiösa byggnader, med en för svensk byggnadstradition, främmande arkitektur, skall få byggas. Iögonfallande religiösa eller politiska symboler, som till exempel slöja eller turban, skall inte vara tillåtna att bäras i yrkesutövningen av offentliganställd personal, då det riskerar att skada medborgarnas tilltro till den offentliga verksamhetens objektivitet. Heltäckande slöjor skall inte få bäras i skolan av omyndiga elever."

"I Sverige finns sedan urminnes tid en samisk och en tornedalsfinsk minoritet med hemortsrätt i de områden där de traditionellt varit bosatta. Dessa grupper skall inte omfattas av assimileringspolitiken utan istället erbjudas statligt stöd för att kunna bevara sitt språk och sina traditioner."

Källa: Sverigedemokraternas invandringspolitiska program

Så! Punkt! Viktigt att komma ihåg: SD är med i riksdagen. Inte regeringen.


Det blev det som förväntat, Carlstad vann SM guldet. Silver är ju verkligen inte fy skam, speciellt inte eftersom Tyresö endast räknade med brons i år, så silvret blev som en bonus! Just nu sitter jag o pappa framför valvakan. Fyfan asså, man blir ju chockad på riktigt. Vad är det för land man lever i egentligen? Självklart ska man få rösta på SD om man vill det, för vi har rösträtt i Sverige. Vi har en unik och välfungerande demokrati med rösträtt där alla ska ha lika värde och lika förusättningar, och hur väljer vi att hantera denna fantastiska möjlighet? Jo, vi röstar in ett rasistiskt parti i riksdagen..
Fyfan. Hoppas verkligen att siffrorna vänder.

Bild från dagens biltur

Nu åker jag, pappa och farbror mot Carlstad. Vi ska se när Tyresö Royal Crowns och Carlstad Crusaiders möts i SM-final. Spännandeee! Oddsen står väl lite emot Royal Crowns, men vi hoppas ändå på att vinden vänder och att det blir seger! Go team go!


Kom nyss hem från Bella och Filippa. Åkte dit direkt efter jobbet, vi handlade och lagade med tillsammans med Nicole som kom hem från sitt plugg i Västerås. Det blev tacos ofcourse, what else lixom??? Bella den lilla myspellen hade dessutom lagat äppelkaka till oss, bullmamma♥. Efter middag och en nedrans massa babbel om allt o inget så krypte vi upp i soffan och kollade på nya filmen "Salt". Grym!





Blöööööööööööööööööööö. Det är allt jag har att säga efter att arbetspass på 10 timmar igår som slutade KLOCKAN FYRAA ÅÅÅÅHH. Kl 04.10 loggade jag ut. Jobbat 10 timmar.. mest dötid. Ska snart åka till Sundbyberg o jobba 4 timmar... Känner mig helt tom haha. Jaja. Ikväll blir det middag hos Bella, det ser jag verkligen fram emot. Mys!



Arbetsmyra..

Bildkälla


RIHANNA - ONLY GIRL
Lyssna! Rihannas nya är verkligen GULD




Herre min get vad skönt det ska bli med helg! Släpper skolan och låter huvudet vila lite. Har bara en laboration i skolan imorgon, efter det bär det direkt hem till Denise o Petra! Ska hänga där ett par timmar och sen jobba på kvällen. Det är Tiesto på Annexet, tufft. Ett stort plus är att Le Chef ringde idag och sa att jag inte behöver ha min fula röda arbetströja, utan att vi ska ha svarta skjortor. Gillas verkligen. Annexet tar upp emot 3500 pers.
Värsta festen lixom! 

 


Nu ska jag o pappa gå till Stadsbilioteket för att förtidsrösta.
Jag vet vad jag ska rösta på, framförallt vad jag INTE ska rösta på.

Willow Smith, dotter till The Fresh Prince har släppt en låt. Den handlar till störst del om att hon viftar med sitt hår haha. Påminner hon inte väldigt mycket om Rihanna? Både till rösten och utseéndet?


Blä. Trött.
MEN. Ändå så känner jag mig gladare än vad jag varit på flera veckor.
Fick nämligen väldigt fina ord från andra sidan jorden igår♥ Bara 3mån kvar..


Fyfan va kul man hade i våras. Jag längtar verkligen tillbaka till student-tiden.. Får väl istället längta efter våren som kommer nu, har planer på att gå åtminstone 3 skivor som det ser ut nu (fotboll, media och Stinas) men det lär säkert bli nån mer. Med lite tur kanske Babewatch gör comeback!










Min dag kunde ju inte börja bättre! Sovmorgon, LÖN IDAG plus att jag hade ett brev från CSN som väntade på mig. Jag har beviljats studiebidrag på 2696kr i 5 månader. Inte för att jag tvivlade, men nu är det iaf bekräftat! Totalt 13480kr extra i plånboken för den här kursen. Sweeeet.

Runt kl21 ikväll blir det dessutom afterwork med jobbet... trots att jag inte jobbar idag hehe. Vilken underbar dag.. förutom regnet. Ska det aldrig sluta regna? Just nu lutar det starkt för mig åt att bli ägare av ett par sådana här snyggingar!

Speciel edition by Jimmy Choo, så fina! Eller en vanlig snygg standard marinblå.


Är klar med pluggandet, nu blir det Scrubs!♥


Jag pluggar som en liten gris här hemma. Det är jätte intressant och kul, men det är vääääldigt många begrepp osv. Och så ska man vara skeptisk till allt också, haha. Så man kommer lixom inte riktigt fram till något.

Har läst om en teori som en amerikansk barnpsykolog utformat. Uurie Bronfenbrenner heter han. Han är iaf grym, hans teorier kring utvecklingsekologi utifrån barns perspektiv är kjempegrejt. Han diskuterar bland annat om hur miljöer kring barnet påverkar utvecklingen, inta bara närmiljöer utan även perifera miljöer som barn inte ens kommer i kontakt med, exempelvis förälderns arbetsmiljö. Låter väl kul va??? Kanske inte, men det är faktiskt riktigt intressant!

Bronfenbenner

Bildkälla


Har pratat med Petra hela morgonen. Tänker inte skriva ut detaljer här, det får man läsa om på Denise blogg istället. Känner mej lite nervös för deras skull, men det kommer gå så bra för dom. Denise är klar nu tydligen, och nu är det Petras tur. Det var tydligen lite kaos med brandlarm och grejer också, hoppas det inte komplicerar saker o ting. Håller tummarna för twinsen nu♥

Dom finaste jag har!! ♥♥♥






Låter väl gott??

Jag var skitsugen på att kolla på VMA nu såhär på kvällskvisten, och så är det nå jäkla fel på MTV, så showen avbryts ibland och så kommer nått annat helt random upp? Och textningen är helt fel också.. Släpper nog detta nu, man vill ju se showen i sin helhet lixom. Va sugen på att se Lady Gaga, hon ska tydligen ha en köttklänning på sig haha. Skoeeen!


Bildkälla


Plugg plugg plugg. Ska strax iväg på ännu en föreläsning. Den är kl15-17, handlar om möten i digitala miljöer. Efter det ska jag snabbt ta mig till Globen för ett litet personalmöte. Trevlans. Har väl varit på ett par stycken såna där möten, och det känns som att de mer är för de lite nyare i crewet men absolut, lika bra att va där! Alltid mys att hänga med globenvänner ♥


Extremt gammal bild, tagen på balkongen när vi flyttade in för 5år sedan


Man har ju vissa rutiner, vanor och sånt där. Nått som jag alltid gör är att jag alltid kollar på
knappen vid övergångställen innan jag klickar på den. Varför då? Jodå..
Spola till ca 1,39 så får ni se!





Efter matchen igår blev det utgång med Niklas o Linnea! Vi mötte även upp Felix, Jesper och några fler. Niklas skulle snurra plattor på ACE så vi drog dit! Träffade på allt möjligt bekant folk där, mycket trevligt. Niklas var ju grym som alltid i DJ-båset, fyllde dansgolvet såklaaaart. Jag var inte världens bästa fotograf, va llite upptagen med att köra "Pistolen" hela natten haha, men några bilder blev det iaf.

Adam var på plats med Kauppi, Egon, Rasmus, Philip o Kalle


Jesper o Niklas myser lite


Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss!


Jesper o Nillepille


Faaaan va gött med vinst igår!! Det var så sjukt nervöst i slutet, RC ledde med 28-21 och MM hade 4 försök på att göra TD. Om dom hade lyckats hade dom fått 6 poäng plus 1 poäng om de sparkar in den eller 2 poäng om de springer in den. Så det fanns alltså en stor risk att det skulle blir lika eller att MM faktiskt skulle lyckas ta 8 poäng och vinna hela matchen. Men icke, RC krossade motståndet och vann semifinalen och går nu till SM final nästa söndag mot Carlstad! :D

Från igår

Bildkälla


Gud va bra Hoffmaestro var igår!! Dock så var vi tvugna att lämna folkmassan efter ca 4 låtar, vi stod väldigt långt fram och det var sk. "moshpit" till höger och vänster och när Linnea nästintill ramlade omkull så fick det vara nog. Vi satte oss på Tyrols bakficka och tog ett par öl, hur mysigt som helst!

Skickar ut ett stort tack till Jacob också som lyckades fixa in mej, Niklas och Linnea gratis! De andra hade gröna kortet så det gick riktigt snabbt och smidigt att komma in, skönt. Kön var, och jag överdriver inte, över hunda meter lång när vi kom. Publikrekord, sades det, kul! Publiken var ända ut till spelen, helt sinnes. Sjukt kul att va där iaf, och kul att sällskapet var på topp också!

Idag ska brorsan spela SM semifinal mot Stockholm Mean Machine. Vore skitkul om dom vann och då får spela mot (mest troligtvis) Carlstad. Kick-off är kl 15.00 på Zinkensdamm IP!


Hur skönt är det inte med fredag?? Frihet på hög nivå!
Har en underbar helg som väntar på mig. På lördag spelar bror finalmatch på Zinkendamm och på söndag ska jag plugga och skriva en uppgift som jag tror kommer vara extremt intressant, handlar om perspektiv!

MEN, idag är dagen D. Ikväll blir det Hoffmaestro på Grönan!! Wohooo taggg!
Efter det ska ut med en tjejkompis for the first time, ska bli kul. VIP-bord på Bryggan, hahaha. Jaja, blir nog bra umgänget är ju på topp! Hade!!



Standing in the rain, dealing with the pain
Everythings the same and it doesnt really matter what I say
Picking up the phone, come to take you home
You will say no doubts, the reality of today

So still my thought fly back to thee
They always fly back to thee
Please wont you understand that without you by my side
Theres no meaning

So will you ever love me again, only time will tell
Im in a hurry, cause theyre waiting down in hell

And no matter what I see, say or do
The road lead back to you

Råkade få med en kofta som absolut måste handtvättas när jag körde rödtvätt igår. Den krympte från att passa mina 176cm till att passa en 3åring typ haha. 
Ja ja man kan ju inte lyckas med allt alla gånger ;-)

Inte så mycket större än mina tofflor haha


Har varit på föreläsning i skolan idag. Mucho intresante, har verkligen hamnat på rätt ställe känner jag. Pratade bland annat om hur dåliga provresultat i de flesta fall beror på läraren och inte eleven. Sug på karamellen!! Nu ska jag va hemma ett par timmar och sen ska jag tillbaka på föreläsning vid kl16. Det var inte skönt att gå upp kl6 imorse kan jag säga! Var i skolan kl16-18 igår och sen jobb till 22.30. Trööööttttttttt. Men nu ska jag sluta klaga och läsa lite om socialisation och utveckling istället, så himla kul och intressant, faktiskt! :-)


Tänk vad några söta små ord kan ändra på allt...


Ska strax kila ned för ett träningspass på World Class.
Efter det så bär det av för att jobba ett par timmar. Sweet! $$

Är helt fast för den här låten!



Bild från i lördags!



Hej alla fina. Jag har suttit hela morgonen och försökt få ihop mitt skolschema med mitt jobbdchema. Jag kommer lixom ha 4st olika skolscheman den här terminen, och som jag nämnt tidigare så är det riktigt chill schema just nu, men det kommer ändra sig efter september. Så jag måste sitta och jämföra alla mina scheman med Globen/Hovet schemat och försöka få ihop det. Vill verkligen jobba så mycket som möjligt i höst, så försöker boka in mig på så mycket jobb som möjligt! Just nu finns det 34 event på Globen, och om man ska räkna lite slarvigt så innebär 34 jobbtilfällen ungefär 30.000 (34 tillfällen x ca 7timmar x100kr/timma plus OB-tillägg & Semestertillägg minus Skatt = 32.000)
och dom pengarna vill jag gärna ha!


Nästa event för mig blir Ozzy Osbourne! Rätt tufft, hoppas han säger nått kul.





Halloj. Sitter här och skickar bilder från gårdagen till datan via bluetooth, för sladden funkarinteeeeeee... Jättesegt med tanke på att det är hur mycket bilder som helst. Va på middag hos Alex först, och sen tog vi oss in till Grodan och efter det Bonpan som visade sig va ett häng för en aning äldre, heh. Så tjejerna flydde för livet hem och jag stod kvar i dj-båset med David, och kort därefter kom bror med sitt entourage. Fick massa gratisdrink-biljetter av David, hur bra lixom!? Så vi drack gott och dansade loss till schlager haha. Träffade en skitsnygg kille också. Jag berättade att jag var 19, då sa att han var 24år gammal. Sen var han plötsligt 27år och tillslut erkännde han att han var 29e. Haha synd, kändes lite too old for me!

Nåväl! Här kommer ett litet smakprov!





Åh herregud. Trött är bara förnamnet. Va ute med Stina igår, ska strax åka till jobbet. Heh...
Det blev inte speciellt mycket dricka, blev inte speciellt sent men det blev jäkla massa dans, och limbo mitt på dansgolvet haha. Liten tradition! Gäsp, nu ska jag åka till jobbet i Sundbyberg och dricka en stor kopp kaffe, och sen blir det till att tagga till inför utgång ikväll!  


Ack Sundbyberg, jag blev full och gick upp med stilett för din skull
Sundbyberg, ja du minns mig


Redan tröttnat på min korta frisyr, köpte ny frisyr idag.. heh..


Idag ska jag ut o bränna lite pengar, dels på nödvändigheter som anteckningsblock och kurslitteratur, men även hitta nånting snyggt att ha på lördag när det blir middag+utgång för att fira Alex! Har spanat på ett par stövletter på Scorett och på ett par stövlar på Vagabond. Får se hur långt jag kommer idag!



Pappa föreslog bio. Jag får välja film.

Hehehehehehehe!


Heheheheh snygg hehehheheh


Idag ska jag till Su för en föreläsning i varför man ska läsa pedagogik. Efter den föreläsningen är jag ledig till nästa Onsdag, skönt! Ska jobba lite och köpa kurslitteratur. Har fått mitt schema för september och oktober nu, och det ser bra ut.

Onsdagar: kl16-18 Seminarium
Torsdgar: kl16-18 Föreläsning

Två dagar i veckan alltså. Så jag har gott om tid till att jobba,
göra hemstudier och träna. Fan va gött!


Själv har jag den här på högsta volym och sjunger(skriker) för full hals..!


You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you're a firework
Come on show them what your worth
Make them go Oh, oh, oh!
As you shoot across the sky-y-y

Baby you're a firework
Come on let your colors burst
Make them go Oh, oh, oh!
You're gonna leave them goin Oh, oh, oh!




Fick ett Presentkort på Non Solo av pappa häromdan!♥
Non Solo ligger på Odengatan, och jag passerar där varje dag jag ska gå till SU.
Börjar dagen med en latte macchiato - Hur bra som helst!






När jag var ute senast på woken med Stina så hörde jag grym remix på den här låten.

Tycker att orginalversionen är hur fin och bra som helst.



Remix



Mys!


Alex, Denpan & Petter-Pan


Hahaha Adam mår bra


Mmmm porr♥


Adam o Calle sjunger och dansar till Epic Sax Guy


Kalle som ville bli fotad när han tar sin sista snus någonsin 


Finns fler bilder och en mycket fin video hos min fina Denise


RSS 2.0