Vet inte vad som hände. Låg på soffan och åt fincrisp med rödlök och caviar, och helt plötsligt sitter jag här redo för utgång! Stina kickade igång partyhumöret! ♥

Ps. Glömde Earth Hour. Heh!

Börjar tycka lite synd om folk i min omgivning som tvingas höra mig tjata kring Viggo hela tiden. JAG KAN VERKLIGEN INTE HJÄLPA DET haha, jag ältar av kärlek! ♥ Jag är helt varm och kärleksfull inombords, och det blir bara värre ju närmare vi kommer den 15e april. Min älskade fina prins♥♥♥

Kabookas Easyrider
Viggo





Idag har jag och Kim varit med Stadsmissionen och kändiskockarna Karl Ljung, ♥Christian Hellberg♥ och Niklas Ekstedt som i samarbete med Stureplansgruppen haft soppkök på Stureplan. Allting har bekostats av Stureplansgrupppen, så Stadsmissionen har inte haft några uttäkter, bara fått intäkter på detta evenemang. Jättebra idé, tycker jag! Kockarna har alltså lagat en fruktansvärt god jordärtkockssoppa med trattkantareller, sidofläsk samt basilika som de har delat ut gratis, och gästerna har då fått välja att ge ett bidrag till Stadsmissionen, om de vill. Folk har varit väldigt generösa idag, och vi fick in bra med pengar, så det känns ju riktigt roligt!

Bild stulen från Kim
 


Vi var klara med inslamlingen runt kl 15. Vi mötte upp pappsen, gick runt en sväng i nya gallerian Mood, köpte juice/smoothies av Andreas Wilson (mmmmmmmhhh♥) och chillade lite. Efter att ha sagt hejdå till Kim gick jag och pappa till Scandic Grand Central och tog en liten fika. Supermys!

Nu är jag hemma och funderar på kvällen. Det lutar nog åt en lugn hemmakväll faktiskt! Kolla lite Blue Mountain State och äta fincrisp med philadelphiaost, rödlök och rom. Jag är förevigt tacksam till Idas mor som introducerade denna delikatess kallad "ostbomb" för mig!


Min fredag bestod av häng på kontoret till kl14.30 unegfär. Inte jätteintensiv dag, man kan säga att det märktes att det var fredag! Skönt att komma hem och läsa samt sova en kort stund, var helt utmattad efter att jobbat kväll på Globen och dagtid på kontoret. Efter det åkte jag på familjemiddag med pappa. Mina bonusbröder var med, vi träffas inte så ofta längre, nu när vi blivit "vuxna", så det var supermysigt att hänga lite! Efter middagen åkte jag ut till Tyresö, tog en promenad från centrum med och hem till Oscar. Vi kollade på Pocahontas och serien Blue Mountain State, åt popcorn och drack xider. Så himla bra fredag så jag inte vet var jag ska ta vägen!


 

Min fredag bestod av häng på kontoret till kl14.30 unegfär. Inte jätteintensiv dag, man kan säga att det märktes att det var fredag! Skönt att komma hem och läsa samt sova en kort stund, var helt utmattad efter att jobbat kväll på Globen och dagtid på kontoret. Efter det åkte jag på familjemiddag med pappa. Mina bonusbröder var med, vi träffas inte så ofta längre, nu när vi blivit "vuxna", så det var supermysigt att hänga lite! Efter middagen åkte jag ut till Tyresö, tog en promenad från centrum med och hem till Oscar. Vi kollade på Pocahontas och serien Blue Mountain State, åt popcorn och drack xider. Så himla bra fredag så jag inte vet var jag ska ta vägen!


 

Här ekar det tomt!


Senaste nytt är väl att jag har påbörjat praktiksera på en pr-byrå i Gamla Stan :) :) :) Jag vill börja plugga ett program i höst som heter Mediakommunikation och IT, och efter en sådan utbildning kan man bland annat hamna på en kommunikationsbyrå, så mitt mål med den här praktiken är att få testa på lite vad man egentligen gör inom PR och marknadsförning. Än så länge trivs jag som en fisk i vattnet, som en fågel i himlen, som en potatis på soffan, som en Kim Norén i mjukisbrallor! Med andra ord så känns allting jättebra! Har bland annat fått skriva en tidningsnotis som ska publiceras, gjort en gästlista med kända bloggar till ett event och rent allmänt fått se hur en vanlig arbetsdag går till. Jag ska vara där nästa vecka mån-ons, sedan är det påskledigt och efter det kommer älskade Viggo och älskade Molly!


Det är dubbel hundlycka i familjen. Jag och mamma får hem älskade fina Viggo den 15e april, men även Victor och Kristin blir med hund! Redan den 7e april får dom hem jättefina Molly. Molly är en hittehund från Rumänien som de har adpoterat genom en svensk hemsida, och jag tror att hon kommer trivas otroligt bra hos Victor och Kristin! ♥

Bild från hundhjalpen.se



Hoppla hej!

Det blev 12h igår på jobbet, med en nedrans massa eländiga barn. Det blev ett blodsockerfalll på senare eftermiddagen, men utöver det var det änd en relativt chill dag! Inte så stressigt, bara mycket barn och mycket ljud heeeeelaaaa tiden. Skulle aldrig klara av att vara lärare, herregud haha!

Idag ska inte göra ett dugg. Äta mat och titta på TV. Fyfan va skönt!

Gjorde en toning i håret i Måndags. Resultatet: Ljusbrun/röd.
Blev inte den färg jag hade tänkt, but it's still kind of cute :)




Nu var det söndag igen, och jag har haft en sån där fantastisk helg igen. I torsdags hade vi sushinight!! Gjorde egen supersmarrig sushilainen, och det var matkoma deluxe! Jag hade ett spökigt ögonblick också när jag satt i köket. Fick en känsla av att någon tog mig i håret haha, jätteläskigt. Fick en chock typ, började skratta hysteriskt och gråta lite på samma gång, Amanda blev asrädd haha! Lite spooky!



Efter det sov jag hos Kim♥, vi kollade ett avsnitt Walking Dead, sen var det dubbeldäck. Fredagen bestod av lite chillande och glidande på dagen, och jobb på kvällen. Lördagen bestod av 8h jobb och sedan utgång med mina fina tjejor! Vi drack goda drinkar på Storstad, hängde på Woken, dansade på Collage och sedan avslutade vi med White! Perfekt kväll! Jag fick med mig hemsläp i dess bästa form; Denise och Petra! Vi vaknade strax före kl10 nu imorse, gick ned till ICA och köpte god frukost, bland annat egengjorda chokladcroissanter. Jajamen! Annars har jag spenderat min söndag med att promenera runt på stan med mammsen. Mystimes.

Träffade snygga Martin Björk igår. Dog kärleksdöden! ♥♥♥



Ikväll ska mamma, mammas kompis Carina och jag se en Tomas Ledin spelning! Han har en speciell plats i mitt musikhjärta, och jag har verkligen längtat efter den här dagen. Det ska bli så himla kul!! Tomas Ledin måste ju för övrigt vara Sveriges snyggaste 60-åring. Snacka om att åldras med värdighet!

Spelningen ikväll utgår från Ledins första album "Restless mind". Pepp!


♥♥♥♥Igår var vi och hälsade på älskade lilla prinsekorven! Om fem veckor får han flytta hem, min älskade lilla griseknoe! Jag längtar ihjäl mig, länge sen jag var såhär uppe i varv♥♥♥♥


You're so fluffy I'm gonna die!


Jobbade Melodifestivalsrep igår, och hängde sedan en sväng på Skeppsbar. Det var trevligt och så, men jag är inte på banan för att gå ut ikväll. Är sugen på att dra på Debaser med Stimpa men det blir hemmakväll. Ska åka och hälsa på ♥♥HUNDVALPISARNA♥♥ nu om nån timma, och sen hänga med pappa och kolla på Melodifestivalsfinalen. Phätt bra lördag ändå!


Somnade förövrigt till ett youtubeklipp, som sedan spelats om och om i 8h. Har nu förbrukat min inkl datamängd. Jävla kissfan, nu blir det inget spotify för mig. Undrar om jag kan pyssla ihop en offline-lista... Otekniskt, får ringa Kim sen och be om riktlinjer!

Jag älskar Scrubs av hela mitt hjärta!
Klippet under innehåller en av mina absoluta favorit JD Daydreams.

Spola fram till 3.39♥

Hunga bunga tunga runga? Habunga kabunga bunga.


Jag är sjuk och eländig. Blää! Litet plus är att jag och pappa sitter och kollar på resor! Några dagar i värmen i April tänkte vi, förmodligen Dubai! Kulerier!


Så jävla arg. Jag kikade in på Emmas blogg häromdagen, och såg hennes inlägg om appen ShapeUp. Jag har blivit HELT beroende av den där jävla appjäveln, och jag är så arg haha! Antecknar allt jag äter och registrerar min motion. Det är ju lite kul att hålla koll på vad man stoppar i sig och sådär, men nu börjar det gå över i tvångstankar. Dricker alltid läsk på jobbet, men igårkväll ville jag verkligen inte dricka läsk, för jag visste att jag var tvungen att skriva upp det då. Nu imorse åt jag lite choklad som vi hade hemma, antecknade upp det, fick panik över kalorierna och inser att jag måste gå till gymmet pronto. 

Fast å andra sidan är det ju bara positivt att hålla koll på mat och motion nu såhär inför #bådy2012. Jag fasar lite inför lördagen när jag ska dricka vin med Stina. 100 kcal per glas. Det blir till att smutta som aldrig förr! 


 

Jag tycker så synd om alla som varit i min närhet senaste veckorna så fort den här låten spelats. Tvingar alla att göra dansen, och "lyssna lyssna HÄRREEGUU VA BRAA DEN HÄÄÄEERR LÅTEN ÄÄÄÄEER" osv.. Hehe!!


Några olika versioner på dansen.
Grundstegen i refrängen med händerna och juckrörelser är det jag hetsar om.


Söndagen bestod av jobb på auditon till X-Factor. Det var ett 10h arbetspass blandat med skratt och typ på gränsen till mentalsjuka. Aldrig hört så mycket falsksång under ett och samma tak, herrrrrreeguddd. Låten "I need a hero" väcker illamående inom mig. Usch och fy! Ska bli kul att se programmet på tv iaf, kanske man känner igen någon stjärna!   

Lång kö redan kl07.00




Man hör inte så bra, men när David kommer in säger han helt besviken "Nä asså jag gick inte vidare" (jag upprepar det han sade) och sedan säger han "Jag sjöng Britney, men det funkade inte..." Hahaha jag älskar mina kollegor! Vi har så kul på jobbet!

Jag hade ju inte så tråkigt på jobbet i fredags!! :D


Nu är jag hemma efter att ha bott en vecka med Kim i Zinken. Mystimes! Mamma frågade vad vi har gjort under veckan, och i ärlighetens namn har vi mest bara jobbat. Jobbat, åkt hem och kollat på film, somnat, vaknat, åkt och jobbat. En ganska god cirkel egentligen, tycker jag! Himla trevligt att ha Kim sådär dygnet runt tycker jag♥

Jag har varit rätt sjuk hela vecka, men nu är jag tillbaka på banan igen! Jobbat ca 40h den här veckan, som en vanlig arbetsvecka, bara det att jag jobbat ca10h i sträck. Är trött, men kan inte sova för jag har byggarbetare i huset som håller på med ett evigt borrande. Ska gå och träna snart, sjukt efterlängtat. Senare idag blir det till att mysa med Denise och kanske Jenny på en liten promenad :)♥

 

RSS 2.0