I onsdags kom Sturk på burk hem från Australien efter 1,5år. Känns ända ganska skönt att ha henne hemma igen, allt är som vanligt igen på nå vis! Onsdagskvällen spenderades med Burken, Kim, Amanda, Ellen och Charly på Fridays, Treat och Oxid. Trevlig kväll! Baby J spann plattor på Oxid, och då dansas det ordentligt ska ni veta!
 
Igår åkte jag hem en sväng till Kim innan jobbet och hälsade på hennes mors hundvalp Diva! Snacka om att Diva lever upp till sitt namn, hon var en bestämd ung dam! Såå fin!!! Träffade även Camillas lilla plutteSkrållan som var så liiiiten så man bara vill eta upp heneee!♥
 

Hej!!
 
Jag känner mig lite som en ny människa efter den här helgen. Fick svar på något jag gått och grubblat över i mer än ett år, och nu kan jag med säkerthet gå vidare och lägga det förflutna bakom mig. Hej hopp va skönt! Nu är jag överdrivet peppad på framtiden! Där väntar Köpenhamn över nyår, London i januari och London i maj, och kanske en tripp till Ida över sommaren! ALLT känns verkligen bäst. Om något är jag väl lite trött på min jobbsituation. Jag älskar mitt jobb, jag älskar att kunna jobba mycket, men samtidigt kunna vara ledig mycket. Bara lite trött på att få massa skit kastad på mig gång på gång. Det tär rätt rejält på humöret. 
 
Hursom. Efter jobbet i lördags blev jag övertalad att följa med Stina, Anner och Langet ut, och hejhopp vilken sjukt bra kväll det blev! Jag och Stina lyckas alltid med att göra massa bus när vi är ute hoho.
 
En schliten Elin och en jättesnygg bonuskusin! Stina tyckte att vi var jättelika haha. 
 

Jobbar endast tre arbetspass denna vecka. SÅ skönt! Fördriver min lediga tid med att klia Viggo på magen, samt att följa två riktigt bra serier just nu!
 
Nr 1: JULKALENDERN!! Amagaaaad vad den är BRA iår! En riktigt spännande handling, och massa dold vuxenhumor. Dör! Har även spelat spelet "Sprak och de mystsiska kristallerna" på svt.se typ 5grr, har inte tröttnat än! Jättemysigt.
 
Nr2. Pedwiepie The Walking Dead Walkthrough! Enda sedan jag snubblade över en video när Pewdiepie gjorde walkthrough på skräckspelet Amnesia så har jag varit helt fast. Han är så fantastiskt rolig och jag är väldigt fascinerad av läskiga spel. Däremot är jag aldeles för feg för att spela själv, så här kan jag bara kicka tillbaka och njuta! The Walking Dead spelet är inte densamme story som TV-serien, utan här följer man en helt ny karaktär som heter Lee. Några bekanta namn dyker upp här och där, det är kul! I övrigt spelar man som huvudkaraktären lee och hans lille följeslagare Clementine. CLEMMIEEE!! Jättesöt! Jättekul spel!
 
 

Liger här på soffan och lyssnar på min nya episka spellista på Spotify. Kan vara så att det är den bästa spellista som någonsin skapats på Spotify, därav namnet "Kanske den bästa spellistan som någonsin skapats på Spotify". 
 
Happ! Annars då? Jobbat sönder under senast veckan. Ganska prick 50h på 4 dagar. Jag är nu jättejättejättetrött. Som tur var så har Viggo ingen hundvakt ikväll så jag var tvungen att ta ledigt från jobbet idag. GUD SÅ SYND. Ska ba gosa på soffan tills jag dör. Annars väntar en del jobb resten av denna vecka också. Blä. Nästa vecka är jag däremot väldigt ledig, så det ska bli skönt!
 
Haaaaapp... Ja.. Några bilder på Viggan när han sover konstigt? Jaaaamen jag fixar!
 
 
OCH SLUTLIGEN... FINALBILDEN FÖR "VIGGO SOVER KONSTIGT"...
 
 

RSS 2.0